Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Plecarea lui Flavius Stoican a avut un efect de domino la nivelul conducerii din Ștefan cel Mare. Cine și-a mai dat demisia

 

UPDATE: Dusan Uhrin este noul antrenor al lui Dinamo

Ioan Andone, fostul mare jucător și antrenor al celor de la Dinamo, a comentat, instalarea lui Dusan Uhrin jr. Ioan Andone a făcut o scurtă analiză a ultimelor permutări de la Dinamo.

„Debandadă, e debandadă! Suporterii erau cu Dusan Uhrin și data trecută, el a salvat echipa de la retrogradare. Dar lotul de atunci era mult mai bun decât ce are Dinamo acum. Ca antrenor, trebuie să aibă și el cu cine să lucreze. 

Ce să facă și ei...caută toate soluțiile pentru a nu ajunge la «baraj», dar nu-i văd să reușească asta. E diferență prea mare. Nu mai știu să câștige, nu mai reușesc să înlănțuie 4-5 victorii. Realitatea e că nici nu pot!

Îi va fi greu și lui Dusan Uhrin. N-ai ce să faci. Trebuie să ai cu cine să lucrezi și un grup care să joace cu inima pentru Dinamo. S-a stricat tot, e o prostie ce se întâmplă acolo. Nu-l văd pe Dusan Uhrin să-i salveze (n.r - de «baraj»)  M-aș bucura pentru Dinamo, dar nu văd să se întâmple acest lucru”, a declarat Andone, potrivit GSP.

VIDEO - Primul interviu al lui Mircea Rednic despre Dinamo, după o lungă perioadă

Plecarea lui Flavius Stoican a avut un efect de domino la nivelul conducerii din Ștefan cel Mare. Iuliu Mureșan și-a dat demisia în această seară din funcția de director executiv al lui Dinamo! Așa cum promisese încă de la momentul instalării lui Stoican, și anume că va părăsi clubul dacă antrenorul va fi

 demis, ”Muri” s-a ținut de cuvânt și pleacă, practic, la pachet cu favoritul său pe care îl propusese pe banca tehnică. 

Dusan Uhrin, noul antrenor al lui Dinamo!

Dusan Uhrin a ajuns marți seara la o înțelegere cu șefii lui Dinamo pentru a prelua echipa. După

 nebunia din cursul zilei, Stoican a cedat și a acceptat despărțirea de Dinamo, chiar dacă Iuliu Mureșan și jucătorii îl convinseseră să continue.

Uhrin vine miercuri la București și va fi pe bancă la primul meci din play-out, cel din week-end cu Rapid.

 Cehul a fost cel care i-a salvat pe „câini” de la retrogradare în sezonul anterior, potrivit Fanatik .

Comentarii