Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Plecarea lui Flavius Stoican a avut un efect de domino la nivelul conducerii din Ștefan cel Mare. Cine și-a mai dat demisia

 

UPDATE: Dusan Uhrin este noul antrenor al lui Dinamo

Ioan Andone, fostul mare jucător și antrenor al celor de la Dinamo, a comentat, instalarea lui Dusan Uhrin jr. Ioan Andone a făcut o scurtă analiză a ultimelor permutări de la Dinamo.

„Debandadă, e debandadă! Suporterii erau cu Dusan Uhrin și data trecută, el a salvat echipa de la retrogradare. Dar lotul de atunci era mult mai bun decât ce are Dinamo acum. Ca antrenor, trebuie să aibă și el cu cine să lucreze. 

Ce să facă și ei...caută toate soluțiile pentru a nu ajunge la «baraj», dar nu-i văd să reușească asta. E diferență prea mare. Nu mai știu să câștige, nu mai reușesc să înlănțuie 4-5 victorii. Realitatea e că nici nu pot!

Îi va fi greu și lui Dusan Uhrin. N-ai ce să faci. Trebuie să ai cu cine să lucrezi și un grup care să joace cu inima pentru Dinamo. S-a stricat tot, e o prostie ce se întâmplă acolo. Nu-l văd pe Dusan Uhrin să-i salveze (n.r - de «baraj»)  M-aș bucura pentru Dinamo, dar nu văd să se întâmple acest lucru”, a declarat Andone, potrivit GSP.

VIDEO - Primul interviu al lui Mircea Rednic despre Dinamo, după o lungă perioadă

Plecarea lui Flavius Stoican a avut un efect de domino la nivelul conducerii din Ștefan cel Mare. Iuliu Mureșan și-a dat demisia în această seară din funcția de director executiv al lui Dinamo! Așa cum promisese încă de la momentul instalării lui Stoican, și anume că va părăsi clubul dacă antrenorul va fi

 demis, ”Muri” s-a ținut de cuvânt și pleacă, practic, la pachet cu favoritul său pe care îl propusese pe banca tehnică. 

Dusan Uhrin, noul antrenor al lui Dinamo!

Dusan Uhrin a ajuns marți seara la o înțelegere cu șefii lui Dinamo pentru a prelua echipa. După

 nebunia din cursul zilei, Stoican a cedat și a acceptat despărțirea de Dinamo, chiar dacă Iuliu Mureșan și jucătorii îl convinseseră să continue.

Uhrin vine miercuri la București și va fi pe bancă la primul meci din play-out, cel din week-end cu Rapid.

 Cehul a fost cel care i-a salvat pe „câini” de la retrogradare în sezonul anterior, potrivit Fanatik .

Comentarii