Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Plecarea lui Flavius Stoican a avut un efect de domino la nivelul conducerii din Ștefan cel Mare. Cine și-a mai dat demisia

 

UPDATE: Dusan Uhrin este noul antrenor al lui Dinamo

Ioan Andone, fostul mare jucător și antrenor al celor de la Dinamo, a comentat, instalarea lui Dusan Uhrin jr. Ioan Andone a făcut o scurtă analiză a ultimelor permutări de la Dinamo.

„Debandadă, e debandadă! Suporterii erau cu Dusan Uhrin și data trecută, el a salvat echipa de la retrogradare. Dar lotul de atunci era mult mai bun decât ce are Dinamo acum. Ca antrenor, trebuie să aibă și el cu cine să lucreze. 

Ce să facă și ei...caută toate soluțiile pentru a nu ajunge la «baraj», dar nu-i văd să reușească asta. E diferență prea mare. Nu mai știu să câștige, nu mai reușesc să înlănțuie 4-5 victorii. Realitatea e că nici nu pot!

Îi va fi greu și lui Dusan Uhrin. N-ai ce să faci. Trebuie să ai cu cine să lucrezi și un grup care să joace cu inima pentru Dinamo. S-a stricat tot, e o prostie ce se întâmplă acolo. Nu-l văd pe Dusan Uhrin să-i salveze (n.r - de «baraj»)  M-aș bucura pentru Dinamo, dar nu văd să se întâmple acest lucru”, a declarat Andone, potrivit GSP.

VIDEO - Primul interviu al lui Mircea Rednic despre Dinamo, după o lungă perioadă

Plecarea lui Flavius Stoican a avut un efect de domino la nivelul conducerii din Ștefan cel Mare. Iuliu Mureșan și-a dat demisia în această seară din funcția de director executiv al lui Dinamo! Așa cum promisese încă de la momentul instalării lui Stoican, și anume că va părăsi clubul dacă antrenorul va fi

 demis, ”Muri” s-a ținut de cuvânt și pleacă, practic, la pachet cu favoritul său pe care îl propusese pe banca tehnică. 

Dusan Uhrin, noul antrenor al lui Dinamo!

Dusan Uhrin a ajuns marți seara la o înțelegere cu șefii lui Dinamo pentru a prelua echipa. După

 nebunia din cursul zilei, Stoican a cedat și a acceptat despărțirea de Dinamo, chiar dacă Iuliu Mureșan și jucătorii îl convinseseră să continue.

Uhrin vine miercuri la București și va fi pe bancă la primul meci din play-out, cel din week-end cu Rapid.

 Cehul a fost cel care i-a salvat pe „câini” de la retrogradare în sezonul anterior, potrivit Fanatik .

Comentarii