Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Christian Irobiso, primul interviu ca jucător al lui Dinamo

 Uhrin: „Toate meciurile sunt grele pentru noi. Sepsi este o echipă puternică, cu atacanți puternici, care marchează mult. Sepsi e favorită, cu siguranță. E în fața noastră și joacă bine. Trebuie să fim atenți și concentrați în defensivă. Nu vreau să mai vorbesc despre greșeli, am văzut că în fiecare meci se întâmplă ceva. Trebuie să rezolvăm problemele și să avem încredere și să câștigăm meciurile. E foarte important să ne revenim.

Nu știu situația celor de la Gaz Metan și Academica Clinceni, dar e o veste bună. Dar la baraj va fi foarte greu. Trebuie să construim o echipă pentru baraj și să avem încredere în noi. Am văzut deja niște meciuri din Liga 2, dar nu început să le studiez cu atenție. 

Am treabă cu meciurile din Liga 1. Nu vreau să vorbesc despre baraj, dar, în mod normal, trebuie să fim favoriți.

Am venit aici să salvez Dinamo, dar echipa are multe probleme. E mai greu acum decât anul trecut. Atunci, jucătorii erau mai concentrați. Avem jucători buni, dar trebuie să dea chiar mai mult de 100%”, a spus Uhrin la conferința de presă, potrivit GSP


Ionuț Negoiță nu se întoarce în fotbal!

”Mi-am revenit și de revenit nu mai revin, că nu merită. E un domeniu mult prea zbuciumat și complicat. Am fost opt ani de zile la Dinamo, singur, îmi ajung!

Să mai facă și alții măcar jumătate cât am făcut eu și tot ar fi bine. Pare că se coboară, se merge la vale.

Un barometru important sunt meciurile europene și parcursul european al echipelor românești”, a subliniat Ionuț Negoiță, într-un interviu acordat pentru PRO TV.


Ultimmul transfer al lui Dinamo, Christian Irobiso, le promite suporterilor un sac de goluri în tricoul „câinilor”, într-un interiu pentru pagina oficială de Facebook a clubului.

Ultimul transfer al lui Dinamo are șanse mari să fie titular cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în lipsa lui Mirko Ivanovski, care este în continuare accidentat și va relua antrenamentele abia de luni.

„Sunt foarte fericit că am venit la Dinamo, am venit la o echipă foarte mare din România, dar nu doar de aici, dar și din afara României. În mod clar mă simt foarte bine aici. Este un club cu o istorie importantă, este un club mare și important.

A fost un sentiment grozav, fanii, felul în care susțin echipa, chiar și situația grea în care ne aflăm, este

 foarte important pentru jucători. Am văzut și am simțit asta, când au venit la Mediaș”, a declarat atacantul nigerian de 28 de ani pentru site-ul clubului.

„Ce are nevoie Dinamo în momentul de față, este să câștige meciuri, atât. Și chiar cred că vom reuși

 acest lucru. Nu veneam aici dacă nu credeam asta. Sunt foarte pregătit să marchez, foarte, foarte pregătit. Și știu că va veni golul, știu că se va întâmpla asta.

Sunt oameni foarte de treabă, se poartă foarte frumos cu mine, toți încearcă să fie prietenoși. Simt că m-am integrat în sistem, iar asta este foarte important pentru mine.

Vreau să le spun fanilor să aibă încredere în noi, la sfârșitul sezonului vom zâmbi cu toți. Și vreau să

 mai spun, ”Hai Dinamo”!”, a declarat atacantul într-un interviu pentru pagina oficială de Facebook a clubului Dinamo.

Comentarii