Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Christian Irobiso, primul interviu ca jucător al lui Dinamo

 



Uhrin: „Toate meciurile sunt grele pentru noi. Sepsi este o echipă puternică, cu atacanți puternici, care marchează mult. Sepsi e favorită, cu siguranță. E în fața noastră și joacă bine. Trebuie să fim atenți și concentrați în defensivă. Nu vreau să mai vorbesc despre greșeli, am văzut că în fiecare meci se întâmplă ceva. Trebuie să rezolvăm problemele și să avem încredere și să câștigăm meciurile. E foarte important să ne revenim.

Nu știu situația celor de la Gaz Metan și Academica Clinceni, dar e o veste bună. Dar la baraj va fi foarte greu. Trebuie să construim o echipă pentru baraj și să avem încredere în noi. Am văzut deja niște meciuri din Liga 2, dar nu început să le studiez cu atenție. 

Am treabă cu meciurile din Liga 1. Nu vreau să vorbesc despre baraj, dar, în mod normal, trebuie să fim favoriți.

Am venit aici să salvez Dinamo, dar echipa are multe probleme. E mai greu acum decât anul trecut. Atunci, jucătorii erau mai concentrați. Avem jucători buni, dar trebuie să dea chiar mai mult de 100%”, a spus Uhrin la conferința de presă, potrivit GSP


Ionuț Negoiță nu se întoarce în fotbal!

”Mi-am revenit și de revenit nu mai revin, că nu merită. E un domeniu mult prea zbuciumat și complicat. Am fost opt ani de zile la Dinamo, singur, îmi ajung!

Să mai facă și alții măcar jumătate cât am făcut eu și tot ar fi bine. Pare că se coboară, se merge la vale.

Un barometru important sunt meciurile europene și parcursul european al echipelor românești”, a subliniat Ionuț Negoiță, într-un interviu acordat pentru PRO TV.


Ultimmul transfer al lui Dinamo, Christian Irobiso, le promite suporterilor un sac de goluri în tricoul „câinilor”, într-un interiu pentru pagina oficială de Facebook a clubului.

Ultimul transfer al lui Dinamo are șanse mari să fie titular cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în lipsa lui Mirko Ivanovski, care este în continuare accidentat și va relua antrenamentele abia de luni.

„Sunt foarte fericit că am venit la Dinamo, am venit la o echipă foarte mare din România, dar nu doar de aici, dar și din afara României. În mod clar mă simt foarte bine aici. Este un club cu o istorie importantă, este un club mare și important.

A fost un sentiment grozav, fanii, felul în care susțin echipa, chiar și situația grea în care ne aflăm, este

 foarte important pentru jucători. Am văzut și am simțit asta, când au venit la Mediaș”, a declarat atacantul nigerian de 28 de ani pentru site-ul clubului.

„Ce are nevoie Dinamo în momentul de față, este să câștige meciuri, atât. Și chiar cred că vom reuși

 acest lucru. Nu veneam aici dacă nu credeam asta. Sunt foarte pregătit să marchez, foarte, foarte pregătit. Și știu că va veni golul, știu că se va întâmpla asta.

Sunt oameni foarte de treabă, se poartă foarte frumos cu mine, toți încearcă să fie prietenoși. Simt că m-am integrat în sistem, iar asta este foarte important pentru mine.

Vreau să le spun fanilor să aibă încredere în noi, la sfârșitul sezonului vom zâmbi cu toți. Și vreau să

 mai spun, ”Hai Dinamo”!”, a declarat atacantul într-un interviu pentru pagina oficială de Facebook a clubului Dinamo.

Comentarii