Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ce acuze li se aduc suporterilor care conduc Dinamno

 Deian Sorescu a fost monitorizat îndelung de oficialii lui Rakow Czestochowa înainte de a fi transferat de la Dinamo

Golanski l-a lăudat pe internaționalul român, despre care crede că are valoarea necesară pentru a face pasul spre un campionat și mai important decât Ekstraklasa în următorii ani.

În primul rând, Rakow cred că a făcut cel mai scump transfer din istoria clubului. S-au uitat după Sorescu 7 luni la fiecare meci. L-au vrut foarte mult. Nu este așa ușor iarna să schimbi echipa. Nu este așa mult timp să te adaptezi. Acolo au un antrenor foarte bun, l-a vrut Legia, s-a vorbit de el și la națională. Mi se pare că Sorescu poate crește.

VIDEO - Primul interviu al lui Dusan Uhrin despre Dinamo (engleză)

Mie îmi place stilul lui, e un luptător, aleargă mult, e puternic, are viteză, dar și tehnică bună. El a venit în Polonia ca să facă un pas înainte în carieră și să meargă mai departe în doi-trei ani. Și Rakow gândește așa sută la sută. Tot timpul au un plan. Prima dată ca jucătorul să ajute echipa și după să fie vândut. Fotbalul e o afacere”, a spus Pawel Golanski la PlaySport Live.

VIDEO - Primul interviu al lui Mircea Rednic despre Dinamo, după o lungă perioadă

Antrenorul Vasile Miriuță cataloghează situația de la Dinamo drept un „amatorism total”. Implicarea activă a suporterilor în viața echipei îl frapează pe Vasile Miriuță. El însuși antrenor la Dinamo între septembrie 2017 și februarie 2018, Miriuță descrie ceea ce se întâmplă la Dinamo drept un „amatorism total”.

„Eu nu înțeleg lucrurile astea. Tot respectul pentru suporteri, dar când se bagă suporterii și schimbă antrenorii... l-au adus pe Bonetti, acum pe Uhrin. E un amatorism total. Dacă tot ai pus un președinte, pe domnul Mureșan, lasă-l pe el să pună antrenorul, să aducă jucători. Așa, iarăși s-au băgat suporterii să-l aducă pe Uhrin. Chiar nu mai înțeleg nimic.

Nu am nimic cu Uhrin, nu îl cunosc personal, dar am văzut că iarăși e «salvatorul lui Dinamo». Dacă ne aducem aminte, anul trecut a plecat de la echipă când au fost probleme financiare”, a spus Miriuță la Pro X.

Ulterior, „Tati” s-a întrebat de ce Dusan Uhrin jr nu prinde contracte în afara României. În ultimii 5 ani, Uhrin jr a antrenat-o pe Mlada Boleslav, în Republica Cehă, în rest doar în România: în două rânduri la Dinamo, o dată la Gaz Metan.

„Nu vreau să fiu rău, dar în loc să îi dai o șansă unui antrenor român, aduci iar un antrenor care a antrenat Dinamo de 3 ori, dar afară nu. Nu am zis că Uhrin e antrenor slab sau bun, chiar nu-l cunosc.

Dar când antrenezi în România, apoi pleci și nu antrenezi, înseamnă că ai o problemă în țară la tine, că nu ți-ai găsit echipă.

Sunt antrenori români foarte buni la ora actuală care nu au echipă și nu le dai șansa să antreneze în România. Antrenorii români sunt proști? 

Nu am nimic cu antrenorii străini, dar când pleci din România și nu mai antrenezi un an și jumătate...”, a declarat Miriuță.

=================

Îmi doresc ca Dinamo să se salveze, chiar mi-ar părea rău dacă nu ar face-o. Bineînțeles, cu baraj.

Comentarii