Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Cu numărul 7 n-ai cum sa te plictisești! El joaca mai mult prin presa decât pe teren

 




„Este ultima oară când ies să mai vorbesc! Nu am ieșit ieri să vorbesc pentru a da în Mircea Rednic! Am fost acuzat de niște lucruri pe care nu le-am făcut. Orice om sănătos la cap nu poate să spună din ce am declarat că am dat în Rednic sau l-am jignit.

VIDEO - Primul interviu al lui Dusan Uhrin despre Dinamo (engleză)

„Nu știu de ce a ținut Giani să vorbească despre mine și să sară așa în apărarea lui Rednic. Cred că se descurcă și singur. Probabil speră că va ține cont Mircea Rednic și îl va lua în staff cândva. Nu știu ce să zic, dar dacă avea ceva să îmi transmită, o făcea în privat. Dacă vorbeam în privat, îi spuneam și eu să nu încerce să-l mai apere pentru că după ce Giani a plecat de la Săftica, Rednic l-a luat și la mișto” – Steliano Filip.

VIDEO - Primul interviu al lui Mircea Rednic despre Dinamo, după o lungă perioadă


„Nu știu de ce a ținut Giani să vorbească despre mine și să sară așa în apărarea lui Rednic. Cred că se descurcă și singur. Probabil speră că va ține cont Mircea Rednic și îl va lua în staff cândva. Nu știu ce să zic, dar dacă avea ceva să îmi transmită, o făcea în privat. Dacă vorbeam în privat, îi spuneam și eu să nu încerce să-l mai apere pentru că după ce Giani a plecat de la Săftica, Rednic l-a luat și la mișto” – Steliano Filip potrivit Prosport

Giani Kiriță îi desființează pe jucătorii lui Dinamo

Giani Kiriță, fostul jucător al lui Dinamo, a vorbit și despre decizia lui Flavius Stoican de a pleca de la trupa din „Ștefan cel Mare”, dar și despre revenirea lui Dusan Uhrin, antrenor care a salvat echipa de la retrogradare în sezonul precedent din Liga 1.

„Nici eu nu înțeleg ce e acolo (n.r.- la Dinamo). Toți ne punem semne de întrebare. N-avem un răspuns, sincer. Noi tot am vorbit despre echipa asta, oricât am fi noi de pozitivi, sunt foarte mulți care n-au valoare de Dinamo. E greu sa creezi o echipă fără valoare. Antrenorul trebuie să aibă chimie cu jucătorii.

Se face atâta caz cu Steliano Filip. Săracul, doar dă din gură. Trebuie să latre pe teren, nu să dea din gură în stânga și în dreapta. Tu ce faci pe teren? Te bate Clinceni? Sunt în stare doar să vorbească, nu să

 joace fotbal. N-au câștigat nimic în viața lor, niciun trofeu. Vorbiți, mă, pe teren, dacă vreți să vorbiți.

Noi luam cartonase roșii altfel, ăștia nici cartonașe nu știu să ia! Faulturi, intrări de Liga 3, jucători de

 Liga 3. Ăsta e mesajul, intrați pe teren, câștigați meciuri! Trebuie să vorbească doar prin fapte, nu cu

 vorbe. Ne-am săturat de ei, să vorbească doar pe la televizor prin interviuri. Dusan Uhrin e cam ultima 

speranță pentru Dinamo. E un antrenor mai experimentat. Sincer, îl prefer pe el mai mult decât pe Stoican”, a declarat Giani Kiriță la Digi Sport.

Comentarii