Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dusan Uhrin nemulțumit de ce a găsit la Dinamo

 Florin Prunea lauda trei jucători de la Dinamo și spune ca Dinamo nu are lot de retrogradare și nici măcar de baraj, dar datorita greșelilor personale s-a ajuns aici.

Jucătorii de la Dinamo care l-au impresionat pe Florin Prunea

VIDEO - Dusan Uhrin Jr.: "E imposibil să joci fotbal după ce faci asemenea greșeli"

Florin Prunea a dezvăluit numele jucătorilor de la Dinamo care l-au impresionat în ultima perioadă.

Fostul internațional român i-a lăudat pe Balthazar Pierret, Vlad Morar și Christian Irobiso.

„Nu m-am enervat (n.r. după meciul pierdut de Dinamo cu Rapid). Azi m-am întâlnit cu trei dinamoviști când m-am dus la piață și am discutat. Toată lumea întreabă ce se întâmplă pentru că au venit jucători noi. Dinamo nu are lot de retrogradare sau de baraj, dar am văzut prima repriză. Nu se mai termină greșelile din apărare. O asemenea greșeală te poate costa un sezon întreg. În prima repriză s-au făcut greșeli de marcaj…. Nu înțeleg de ce au jucat în repriza a doua și în prima repriză nu au jucat nimic, le-a fost frică. Eu cred că în repriza a doua au avut altă atitufine.

Accidentările astea nu se mai termină… Să se termine cu aceste probleme. Sunt jucători care mi-au plăcut, francezul Pierret (n.r. Balthazar Pierret)… mi-a plăcut Morar, Irobiso e un plus pentru Dinamo”, a spus Florin Prunea în cadrul emisiunii ProSport LIVE.


Dusan Uhrin Jr. se plânge de pregătirea fizică a dinamoviștilor

„Eu sunt bine, sunt bine. Dar jucătorii nu sunt în regulă. Ei ar trebui să fie pregătiți pentru meciuri, dar în momentul acesta nu sunt. Sincer, avem foarte mult de muncă. Din păcate, nu putem să facem ce ne-am dori. Avem multe accidentări, mulți fotbaliști cu probleme de sănătate. 

Dinamo are nevoie de fotbaliști sănătoși, pregătiți să evolueze 90 de minute. Nu doar o parte din meci.


 Acum încercăm din greu să îi pregătim. Mă concentrez doar pe munca mea. Știu că Dinamo a schimbat mulți antrenori. 

Eu vreau doar să fac tot posibilul să fie OK, dar totul depinde de jucători. Ei trebuie să fie pregătiți să

 joace, să se concentreze și să o salveze pe Dinamo”, a spus Dusan Uhrin Jr., într-un interviu acordat sponsorului lui Dinamo, Unibet.

Nu îmi fac calcule. Mă gândesc doar la meciul cu Sepsi. După asta putem privi mai departe. Sper ca

 pauza care urmează să fie benefică. Avem puțin timp să pregătim echipa. Sunt 10 zile, trebuie să muncim. Nu avem altă alternativă.

- Dusan Uhrin Jr.


Comentarii