Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Dusan Uhrin jr i-a luat tare pe dinamoviști. Iuliu Mureșan a anunțat când ar putea pleca de la Dinamo

 



Iuliu Mureșan a anunțat când ar putea pleca de la Dinamo: "După ce luăm licența, văd ce fac!"

”Mă simt vinovat pentru ce se întâmplă la Dinamo. Eu am vrut să plec și recent. Mă împiedică un lucru deocamdată. E administrativ. Eu nu pot să îmi deleg semnătura. E foarte greu să fiu schimbat. Pot pleca prin demisie. Am vrut să îmi dau demisia, dar ar dura ceva timp.

VIDEO - Primul interviu al lui Dusan Uhrin despre Dinamo (engleză)

Fiind licențierea, sunt obligat să stau să asigur din punct de vedere administrativ aceste lucruri. Din punct de vedere sportiv, se implică mai mult Florin Răducioiu și antrenorii. Am vrut să plec și nu pot din acest motiv. Nu vreau să mai rămân după încheierea sezonului. Nu știu dacă mă prinde sfâșitul sezonului.

VIDEO - Primul interviu al lui Mircea Rednic despre Dinamo, după o lungă perioadă

Eu am vrut să plec înaintea lui Stoican. E o problemă cu obținerea licenței. După ce depunem dosarul de licențiere nu trebuie să mai aștept decizia. Practic, vom ști dacă luăm licența când vom depune actele. După ce luăm licența, văd ce fac. S-ar putea să plec”, a declarat Iuliu Mureșan la emisiunea Fotbal Club.

Iuliu Mureșan regretă despărțirea de Flavius Stoican: ”Aș fi vrut să rămână la Dinamo!”

În ceea ce-l privește, Iuliu Mureșan a mărturisit că regretă despărțirea de Flavius Stoican, deși rezultatele echipei în mandatul său nu erau de partea lui.

”Cuvântul hotărâtor l-a avut Stoican. Dacă voia să rămână, ar fi rămas pentru că așa a fost discuția între jucători, Flavius și cu mine. Jucătorii au cerut să rămână, eu am fost de acord, dar Flavius a revenit și a zis că e mai bine să plece. Nu a fost decizia DDB sau decizia mea, a fost decizia lui. Nu a fost forțat. Poate anumite postări ale suporterilor care exprimau anumite păreri l-au influențat, dar nu l-a sunat niciun suporter să îi ceară să plece. Nici pe mine nu m-a sunat nimeni.

Presiunea e cea a lipsei de rezultate. E primul lucru care contează. A făcut puține puncte în multe meciuri. E adevărul trist și crud. Flavius Stoican a făcut 5 puncte în 9 etape. Lucrurile nu au mers bine. Jucătorii, cu mine și cu suporterii suntem numitorul comun. Suporterii susțin echipa la meciuri, dar o susțin și financiar, un lucru unicat în România.

Probabil a fost o presiune pe el venită de pe rețelele de socializare. Îmi pare rau că a plecat. La numirea lui Uhrin a contat și părerea fanilor, mai ales că el a reușit să salveze clubul de la retrogradare și sperăm să facă din nou același lucru.

Eu aș fi vrut să rămână Stoican. Nu am putut să mă opun. M-a sunat după câteva ore și mi-a spus că s-a gândit si s-a consultat cu familia și că este mai bine să plece. Am fost de acord cu numirea lui Uhrin. Eu l-am adus pe Stoican. La ceilalți am semnat. Doar eu pot semna ca administrator special, dar ceilalți nu au fost propunerile mele”, a declarat Iuliu Mureșan la Fotbal Club.

Dusan Uhrin jr i-a luat tare pe dinamoviști. Trial, la primul antrenament

A fost scandal la primul antrenament condus de Dusan Uhrin jr. la Dinamo. 

Surse GSP au dezvăluit că în timpul jocului 11 contra 11 au ieșit scântei, iar câțiva jucători s-ar fi încăierat.

Spiritele ar fi fost calmate de intervenția team-managerului Florin Răducioiu și a altor membri din staff, care i-au despărțit pe fotbaliștii recalcitranți.

Cehul le-a spus jucătorilor care este strategia sa din acest mandat, ce vrea concret de la ei, după care i-a poftit pe teren. Uhrin jr a dorit să vadă care este exact situația lotului, astfel că a organizat un trial.

antrenorul a împărțit lotul în două echipe care s-au ”duelat” timp de trei reprize pe teren normal, nu redus. 

Uhrin le-a cerut jucătorilor determinare, implicare și ambiție, ca și cum ar fi fost un meci oficial, susțin sursele digisport.ro.

”Irobiso a semnat, iar vineri îl legitimăm. Nu mai aducem pe nimeni.

Dușan Uhrin jr a venit cu antrenorii Sebi Moga și cu Dragoș Picu. Nu mai vin jucători, trebuie să joace bine cei care sunt aici”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit Fotbal Club, de la Digi Sport.

Comentarii