Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Ultima oră. Veste proastă pentru dinamoviști

 



Veste șocantă pentru Dinamo! Dorin Șerdean a câștigat procesul cu clubul din „Ștefan cel Mare” și trebuie repus în funcție potrivit Prosport. Mai mult, Tribunalul București a decis plata salariilor la zi.

Șerdean a fost dat afară la finele lunii ianuarie 2021, astfel că va fi remunerat cu suma de aproximativ 136.000 de lei (27.000 de euro) plus indexarea cu rata inflației, echivalentul a 14 salarii, atât cât a trecut din momentul demiterii. 

VIDEO - Dusan Uhrin, primele declarații ca antrenor al lui Dinamo. Gabi Torje: „Și noi știm înjurături"

Cutremur la Dinamo: Dorin Șerdean a câștigat războiul cu Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu

Situațiile lui Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu se complică grav în acest moment, însă cert este că puterea în club va trece în mâinile vechiului și noului președinte executiv Dorin Șerdean.


DDB, contraatac după ce Dorin Șerdan a câștigat procesul cu Dinamo: “Acest individ a făcut parte din șleahta cu alură de grup infracțional”

„Lupta DDB continuă! AVEM ÎNCREDERE ÎN JUSTIȚIE!

Unul dintre membrii găștii spaniole a preluat coaforul de la un confrate în rele. Șerdean este acum patronul Lotus, devenind astfel acționar la Dinamo. Același Șerdean a primit și o decizie favorabilă din partea justiției, potrivit căreia Dinamo trebuie să il repună în funcția pe care o deținea la club și să îi achite câteva salarii.


E OK. Acționarul (Lotus) nu mai trebuie acum decât să vireze banii în club, pentru ca departamentul de contabilitate să-i poată emite ordinul de plată pentru acele salarii. (smile)

Redevenind serioși, mărturisim că nu “înțelegem” cum o Instanță din România a eșuat în a înțelege că

 acest individ a făcut parte din șleahta cu alură de grup infracțional care a încercat să falimenteze Dinamo, un brand al sportului românesc. Vorba lui nea Ando: “Ăștia au venit să facă JAF”.

Nu înțelegem din punct de vedere moral, sigur că da, altfel știm că este vorba de un litigiu de muncă și s-a judecat ca atare.

Pentru că tot o Instanță din România a dat undă verde intrării în insolvență în numai două zile, aprobând și planul de reorganizare la timp, clubul evitând depunctarea.


ÎNCREDEREA DDB ÎN JUSTIȚIE ESTE ASTFEL NEZDRUNCINATĂ

Clubul se află în momentul de față sub protecția legilor statului, opțiunea intrării în insolvență dovedindu-se, încă o dată, o mișcare inspirată.

Decizia în cazul Șerdean nu este definitivă, astfel că Dinamo va face apel. Lupta noastră pentru Dinamo este una de anduranță, câinilor! ÎMPREUNĂ VOM TRECE PESTE TOATE”, anunță „câinii” în comunicat.

Echipa de start: Dinamo: Figueiredo – De Moura, Ehmann, Aloe, A. Radu – Carp – Torje, J. Rodriguez, Pierret, Grădinaru – Morar

Rezerve: Eșanu – R. Grigore, Giafer, Buleică, Bani, V. Borcea, Mihaiu, Măgureanu, Irobiso

Comentarii