Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Primul interviu a lui Soresc despre conflictul cu Rednic

 
Dusan Uhrin Jr. se plânge de pregătirea fizică a dinamoviștilor


„Eu sunt bine, sunt bine. Dar jucătorii nu sunt în regulă. Ei ar trebui să fie pregătiți pentru meciuri, dar în momentul acesta nu sunt. Sincer, avem foarte mult de muncă. Din păcate, nu putem să facem ce ne-am dori. Avem multe accidentări, mulți fotbaliști cu probleme de sănătate. 

Dinamo are nevoie de fotbaliști sănătoși, pregătiți să evolueze 90 de minute. Nu doar o parte din meci.

Acum încercăm din greu să îi pregătim. Mă concentrez doar pe munca mea. Știu că Dinamo a schimbat mulți antrenori. 

Eu vreau doar să fac tot posibilul să fie OK, dar totul depinde de jucători. Ei trebuie să fie pregătiți să joace, să se concentreze și să o salveze pe Dinamo”, a spus Dusan Uhrin Jr., într-un interviu acordat sponsorului lui Dinamo, Unibet.

Nu îmi fac calcule. Mă gândesc doar la meciul cu Sepsi. După asta putem privi mai departe. Sper capauza care urmează să fie benefică. Avem puțin timp să pregătim echipa. Sunt 10 zile, trebuie să muncim. Nu avem altă alternativă.- Dusan Uhrin Jr.

VIDEO - Dusan Uhrin, dezamăgit de ceea ce a găsit la Dinamo: „Jucătorii nu sunt în regulă!


Deian Sorescu a vorbit pentru prima dată despre conflictul pe care l-a avut cu Mircea Rednic, înainte să se transfere la Rakow Czestochowa.

Deian Sorescu a explicat că problemele sale cu Mircea Rednic au fost în mare parte generate de o comunicare defectuoasă.

Nu pot să-l numesc conflict. Mi-am respectat toți antrenorii pe care i-am avut. El e pus acolo pentru a fi respectat. Sunt unele momente în care apar discuții între jucător și antrenor. Așa a fost și cazul meu, atunci, cu domnul Rednic. A apărut o discuție pentru că, fiind căpitanul echipei, antrenorul transmitea prin mine anumite lucruri echipei. S-a exagerat foarte mult cu acest subiect. N-a fost nici pe jumătate adevărat ce s-a scris. Nu sunt supărat pe nicio întâmplare. A trecut și mi-am cerut scuze față de dânsul”, a spus Deian Sorescu în interviul acordat lui Silvian Bădulescu.


Până acum n-am simțit nimic. Au fost discuții cu acest subiect, dar nu am văzut, încă, chestiile de la televizor sau de pe Internet. Cu oameni care golesc rafturile și se aprovizionează pentru o perioadă


 lungă. Chiar dacă nu-s așa mulți kilometri față de graniță, lumea nu e speriată. Lucrurile sunt bine

 momentan. Sper să revină la normal totul. Acest conflict afectează pe toată lumea, nu doar Polonia sau România, țări vecine cu Ucraina.

(n.r. Dacă s-a implicat în vreun fel în această criză) Da, sunt fel și fel de activități, care presupun donații. Sunt familii care au plecat din țara lor. Au lăsat totul în urmă pentru a veni într-o țară cu totul

 nouă, pentru a o lua de la capăt. Asta mă bucură, pentru că dăm dovadă că ne putem ajuta unii pe ceilalți. Ca oameni, chiar dacă suntem străini”, a mai spus Deian Sorescu," potrivit PlaySport


Comentarii