Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Primul interviu a lui Soresc despre conflictul cu Rednic

 




Dusan Uhrin Jr. se plânge de pregătirea fizică a dinamoviștilor


„Eu sunt bine, sunt bine. Dar jucătorii nu sunt în regulă. Ei ar trebui să fie pregătiți pentru meciuri, dar în momentul acesta nu sunt. Sincer, avem foarte mult de muncă. Din păcate, nu putem să facem ce ne-am dori. Avem multe accidentări, mulți fotbaliști cu probleme de sănătate. 

Dinamo are nevoie de fotbaliști sănătoși, pregătiți să evolueze 90 de minute. Nu doar o parte din meci.

Acum încercăm din greu să îi pregătim. Mă concentrez doar pe munca mea. Știu că Dinamo a schimbat mulți antrenori. 

Eu vreau doar să fac tot posibilul să fie OK, dar totul depinde de jucători. Ei trebuie să fie pregătiți să joace, să se concentreze și să o salveze pe Dinamo”, a spus Dusan Uhrin Jr., într-un interviu acordat sponsorului lui Dinamo, Unibet.

Nu îmi fac calcule. Mă gândesc doar la meciul cu Sepsi. După asta putem privi mai departe. Sper capauza care urmează să fie benefică. Avem puțin timp să pregătim echipa. Sunt 10 zile, trebuie să muncim. Nu avem altă alternativă.- Dusan Uhrin Jr.

VIDEO - Dusan Uhrin, dezamăgit de ceea ce a găsit la Dinamo: „Jucătorii nu sunt în regulă!


Deian Sorescu a vorbit pentru prima dată despre conflictul pe care l-a avut cu Mircea Rednic, înainte să se transfere la Rakow Czestochowa.

Deian Sorescu a explicat că problemele sale cu Mircea Rednic au fost în mare parte generate de o comunicare defectuoasă.

Nu pot să-l numesc conflict. Mi-am respectat toți antrenorii pe care i-am avut. El e pus acolo pentru a fi respectat. Sunt unele momente în care apar discuții între jucător și antrenor. Așa a fost și cazul meu, atunci, cu domnul Rednic. A apărut o discuție pentru că, fiind căpitanul echipei, antrenorul transmitea prin mine anumite lucruri echipei. S-a exagerat foarte mult cu acest subiect. N-a fost nici pe jumătate adevărat ce s-a scris. Nu sunt supărat pe nicio întâmplare. A trecut și mi-am cerut scuze față de dânsul”, a spus Deian Sorescu în interviul acordat lui Silvian Bădulescu.


Până acum n-am simțit nimic. Au fost discuții cu acest subiect, dar nu am văzut, încă, chestiile de la televizor sau de pe Internet. Cu oameni care golesc rafturile și se aprovizionează pentru o perioadă


 lungă. Chiar dacă nu-s așa mulți kilometri față de graniță, lumea nu e speriată. Lucrurile sunt bine

 momentan. Sper să revină la normal totul. Acest conflict afectează pe toată lumea, nu doar Polonia sau România, țări vecine cu Ucraina.

(n.r. Dacă s-a implicat în vreun fel în această criză) Da, sunt fel și fel de activități, care presupun donații. Sunt familii care au plecat din țara lor. Au lăsat totul în urmă pentru a veni într-o țară cu totul

 nouă, pentru a o lua de la capăt. Asta mă bucură, pentru că dăm dovadă că ne putem ajuta unii pe ceilalți. Ca oameni, chiar dacă suntem străini”, a mai spus Deian Sorescu," potrivit PlaySport


Comentarii