Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo a rezolvat primul transfer din era Uhrin Jr..Primul discurs din vestiar Dusan

 Giani Kiriță îi desființează pe jucătorii de la Dinamo

„Nici eu nu înțeleg ce e acolo (n.r.- la Dinamo). Toți ne punem semne de întrebare. N-avem un răspuns, sincer. Noi tot am vorbit despre echipa asta, oricât am fi noi de pozitivi, sunt foarte mulți care n-au valoare de Dinamo. E greu sa creezi o echipă fără valoare. Antrenorul trebuie să aibă chimie cu jucătorii.

Se face atâta caz cu Steliano Filip. Săracul, doar dă din gură. Trebuie să latre pe teren, nu să dea din gură în stânga și în dreapta. Tu ce faci pe teren? Te bate Clinceni? Sunt în stare doar să vorbească, nu să joace fotbal. N-au câștigat nimic în viața lor, niciun trofeu. Vorbiți, mă, pe teren, dacă vreți să vorbiți.

Noi luam cartonase roșii altfel, ăștia nici cartonașe nu știu să ia! Faulturi, intrări de Liga 3, jucători de Liga 3. Ăsta e mesajul, intrați pe teren, câștigați meciuri! Trebuie să vorbească doar prin fapte, nu cu vorbe. Ne-am săturat de ei, să vorbească doar pe la televizor prin interviuri.

Dusan Uhrin e cam ultima speranță pentru Dinamo. E un antrenor mai experimentat. Sincer, îl prefer pe el mai mult decât pe Stoican”, a declarat Giani Kiriță la emisiunea Liga Digisport.Christian Irobiso a devenit astăzi jucător liber de contract. În aceste momente se îndreaptă spre baza de la Săftica, pentru a pune la punct ultimele detalii ale contractului cu Dinamo. 


Conducerea ros-albilor a confirmat pentru GSP.ro că mutarea este realizată în procent de 100%. Irobiso devine apt pentru primul meci al play-out-ului, cel cu Rapid. 

Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare. Admite în parte cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale dintre părți pentru justa cauză în temeiul art. 18.10. lit. a) alin. 3 din RSTJF începând cu data de 09.03.2022. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante și a taxei de procedură.

- Decizia CNSL în cazul lui Irobiso

Nasser Chamed a scăpat și el de sub contractul cu Gaz Metan. Rămâne de văzut dacă extrema intră în planurile lui Dusan Uhrin Jr..


Fotbaliștii au fost impresionați de felul în care s-a comportat Uhrin, care nu a încercat să pună presiune pe jucătorii „câinilor”.

„Trebuie să ne cunoaștem în primul rând, deci vreau să vă antrenați fără să fiți stresați! Nu vă gândiți la locul din clasament, ci doar la cum să facem bine ce știm. De acum înainte eu răspund de tot. 

De la voi vreau doar 100% la antrenamente și în meciuri”, a fost mesajul lui Dusan Uhrin jr pentru jucătorii lui Dinamo, din informațiile noastre.

Antrenorul de 54 de ani îi vrea pe Dragoș Picu, pentru postul de antrenor cu portarii, respectiv pe Sebi Moga ca antrenor secund, iar negocierile sunt aproape de finalizare, Potrivit Prosport

Comentarii