Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Dinamo a rezolvat primul transfer din era Uhrin Jr..Primul discurs din vestiar Dusan

 



Giani Kiriță îi desființează pe jucătorii de la Dinamo

„Nici eu nu înțeleg ce e acolo (n.r.- la Dinamo). Toți ne punem semne de întrebare. N-avem un răspuns, sincer. Noi tot am vorbit despre echipa asta, oricât am fi noi de pozitivi, sunt foarte mulți care n-au valoare de Dinamo. E greu sa creezi o echipă fără valoare. Antrenorul trebuie să aibă chimie cu jucătorii.

Se face atâta caz cu Steliano Filip. Săracul, doar dă din gură. Trebuie să latre pe teren, nu să dea din gură în stânga și în dreapta. Tu ce faci pe teren? Te bate Clinceni? Sunt în stare doar să vorbească, nu să joace fotbal. N-au câștigat nimic în viața lor, niciun trofeu. Vorbiți, mă, pe teren, dacă vreți să vorbiți.

Noi luam cartonase roșii altfel, ăștia nici cartonașe nu știu să ia! Faulturi, intrări de Liga 3, jucători de Liga 3. Ăsta e mesajul, intrați pe teren, câștigați meciuri! Trebuie să vorbească doar prin fapte, nu cu vorbe. Ne-am săturat de ei, să vorbească doar pe la televizor prin interviuri.

Dusan Uhrin e cam ultima speranță pentru Dinamo. E un antrenor mai experimentat. Sincer, îl prefer pe el mai mult decât pe Stoican”, a declarat Giani Kiriță la emisiunea Liga Digisport.



Christian Irobiso a devenit astăzi jucător liber de contract. În aceste momente se îndreaptă spre baza de la Săftica, pentru a pune la punct ultimele detalii ale contractului cu Dinamo. 


Conducerea ros-albilor a confirmat pentru GSP.ro că mutarea este realizată în procent de 100%. Irobiso devine apt pentru primul meci al play-out-ului, cel cu Rapid. 

Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare. Admite în parte cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale dintre părți pentru justa cauză în temeiul art. 18.10. lit. a) alin. 3 din RSTJF începând cu data de 09.03.2022. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante și a taxei de procedură.

- Decizia CNSL în cazul lui Irobiso

Nasser Chamed a scăpat și el de sub contractul cu Gaz Metan. Rămâne de văzut dacă extrema intră în planurile lui Dusan Uhrin Jr..


Fotbaliștii au fost impresionați de felul în care s-a comportat Uhrin, care nu a încercat să pună presiune pe jucătorii „câinilor”.

„Trebuie să ne cunoaștem în primul rând, deci vreau să vă antrenați fără să fiți stresați! Nu vă gândiți la locul din clasament, ci doar la cum să facem bine ce știm. De acum înainte eu răspund de tot. 

De la voi vreau doar 100% la antrenamente și în meciuri”, a fost mesajul lui Dusan Uhrin jr pentru jucătorii lui Dinamo, din informațiile noastre.

Antrenorul de 54 de ani îi vrea pe Dragoș Picu, pentru postul de antrenor cu portarii, respectiv pe Sebi Moga ca antrenor secund, iar negocierile sunt aproape de finalizare, Potrivit Prosport

Comentarii