Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo a realizat un dublu transfer

 A venit verdictul Comisiei de Disciplină în cazul scandalului de la CSA Steaua - Dinamo, meci din Liga Elitelor U19 suspendat în urma unei încăierări generale între cele două echipe. 

După scenele violente din partida de pe 19 martie, Comisia de Disciplină a acordat, la „masa verde”, victorie cu 3-0 celor de la Dinamo. 

Dinamoviștii Amzăr și Denis Oncescu vor avea de ispășit șase, respectiv patru etape de suspendare. Amzăr, implicat în altercație, face parte din lotul naționalei U19, calificată la Europeanul de anul viitor, potrivit GSP


“Pe mine nu m-a transferat nici Steliano Filip, nici nimeni. Nu am vrut să plec de acasă pentru că era tata bolnav”

În toamna trecută ai revenit la Dinamo. Mircea Rednic declara mai în glumă, mai în serios, că ai fost transferat de Steliano Filip. Cum a fost povestea de fapt?

– În primul rând, nu îi voi răspunde domnului Rednic. Nu am ce să îi răspund dânsului. În al doilea rând pe mine nu m-a transferat nici Steliano Filip, nici nimeni. Am avut patru discuţii cu patru echipe din România înainte să vin la Dinamo, dar nu am vrut să plec de acasă pentru că era tata bolnav. Am preferat să stau acasă cu el. În momentul în care a început să se simtă puţin mai bine, a coincis cu procesul câştigat de Dinamo pentru a putea face transferuri.

“La Dinamo s-a ridicat interdicţia şi a coincis cu faptul că tata se simţea mai bine şi am decis să semnez”

Cu două zile înainte am fost cu Stelu’ la fotbal, el ştia situaţia de acasă cu tata. În momentul respectiv a vorbit cu domnul Mureşan şi i-a spus că eu sunt liber de contract. Eu cu două luni înainte vorbisem cu Dario Bonetti, care venise în vară, şi mi-a zis: “Gabi, vino şi antrenează-te cu noi la Bucureşti până se dă drumul la transferuri!”. I-am spus că nu pot, că vreau să stau acasă, având problemele familiale pe care le-am spus.

Am decis să stau acasă la Timişoara, m-am antrenat cu Ripensia, după care la Dinamo s-a ridicat interdicţia şi a coincis cu faptul că tata se simţea mai bine şi am decis să semnez cu Dinamo. Asta a fost. Nu m-a adus Steliano Filip, el este prietenul meu şi am vorbit cu el în tot acest timp. Discuţiile mele cu Dinamo erau dinainte de toamnă, de când mi-am încheiat contractul în Turcia.

“Pereţii de la Dinamo au urechi. Tot ceea ce se discută, tot ceea ce există, apare”

 Îţi spun eu de ce. Pentru că pereţii de la Dinamo au urechi. Tot ceea ce se discută, tot ceea ce există, apare în presă. Cine dă? Nu se ştie. Nu sunt doar la Dinamo. Sunt peste tot aceste lucruri, dar la Dinamo lucrurile sunt accentuate, a spus Gabi Torje potrivit Fanatik


Dinamo a transferat un preparator fizic, Marius Dima, ce-a mai fost în „haită”, dar și la FCSB, plus un videoanalist, pe Florin Bădiță.

Azi, clubul a realizat un dublu transfer, convingându-i pe Marius Dima (preparator fizic) și Florin Bădiță (videoanalist) să semneze cu gruparea din Ștefan cel Mare. 

„Sperăm să fie de bun augur și să se vadă rezultatele cât mai curând posibil”, a declarat Iuliu Mureșan pentru GSP.

„Nu știu cum aflaseră ei de dictator, probabil au căutat pe net lucruri despre România. Așa mi-au zis.

 Jucătorii conştientizează necesitatea pregătirii fizice, datorită faptului că această pregătire este de multe

 ori asociată şi cu o suferinţă fizică, munca cu preparatorul nu este în topul preferinţelor lor”, a povestit Dima în mandatul său precedent de la Dinamo.

VIDEO - Nemulțumirea lui Dusan Uhrin după amicalul Dinamo - Zimbru 2-0

Comentarii