Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Iuliu Mureșan, făcut praf de unul dintre sponsorii de la Dinamo și un fost fotbalist la Dinamo ii ia partea lui Muresan și Torje

 



Grădinaru, sincer după înfrângerea cu Rapid: ”Dacă a ajuns să-mi fie frică de Clinceni, mă las de fotbal”

"Ne cerem scuze fanilor, ştiu că meciurile uşor, uşor se duc. Vrem să ne îndepărtăm de Clinceni, să prindem barajul. Pentru că acesta este obiectivul. Ne cerem scuze fanilor. Ne pare rău că nu am reuşit să revenim.

VIDEO - Dusan Uhrin Jr.: "E imposibil să joci fotbal după ce faci asemenea greșeli"

Unii dintre jucători poate nu rezistă la presiune. Sper ca meciurile viitoare să aducem puncte. Să jucăm prost şi să luăm puncte. Poate unii nu rezistă la presiune, retrogradarea e aproape, ne e frică. Suntem la un club mare şi sperăm să fie din ce în ce mai bine.

Sper ca data viitoare să nu mai fie greşeli. Sper să fie 0-0 şi dăm gol în minutul 90. Dacă a ajuns să îmi fie frică de Clinceni, mă las de fotbal", a spus Răzvan Grădinaru, după meciul cu Rapid, potrivit Sport.ro


Cristi Pulhac a vorbit în cadrul emisiunii Playsport Live despre situația de la Dinamo. Fostul fundaș din Ștefan cel Mare îi apără pe Gabi Torje și Iuliu Mureșan.

Despre Gabi Torje

„Sunt unii care sunt în galerie acolo de foarte mult timp. E foarte greu. E greu să revii și să refaci totul. Nu e nimeni care să ia decizii și să câștige singur în Liga 1. Uite, Mioveniul, câștigă în grup.

Și pregătirea și tot ce se întâmplă acolo. Toată lumea trage de jucători la maximum. Nu știu ce se întâmplă și la portari. Nu mai comparați vremurile alea când era Lobonț în poartă. Ce să mai vorbim, Lobonț nici nu avea nevoie de antrenor.

Dacă pleacă Torje, pe cine mai contestăm? Mai rămâne Filip. Bine, trebuie să știi când să dau replici, când să vorbești, să îți vezi de treaba ta. Ei îmi spuneau joacă tu bine și să vezi cum te pupă după aia.

Despre Mircea Rednic

Rednic a fost contestat din cauza că face multe transferuri. Dacă ne uităm, Stoican a făcut mai multe transferuri. Eu mă tot gândeam, bă, poate antrenorul, poate nu au fost bune transferurile anul ăsta. Dar jucătorii care vin nu pot să ducă situația asta și numele ăsta, Dinamo, în spate.

E foarte greu de jucat la o echipă mare, cu tradiție, se uită lumea la fiecare pas. Trebuie să te autodepășești.

Despre Iuliu Mureșan

Iuliu Mureșan? E un singur om în care toată lumea dă. Dar nu poți să faci toate alea, să aduci jucători, să faci transferuri, să te ocupi de licențiere, să mai stai să mai și răspunzi pe la toate emisiunile. A greșit, a spus omul, l-a pus pe barba lui pe Stoican… Dar ce vrei să facă omul mai mult.

Cum să spui de rea intenție, că nu ne batem la campionat cu CFR! Nu suntem la trei puncte de CFR.

Eu sper să nu ajungem la baraj. Mi-e frică de echipele… Le și urmăresc în ultimul timp, să vedem cu cine vom juca. Cred că se poate, mai sunt meciuri de jucat, dar vom vedea”, a mai spus Cristi Pulhac în cadrul emisiunii Playsport Live.


Iuliu Mureșan, făcut praf de unul dintre sponsorii de la Dinamo

„Suntem la două puncte de Clinceni. Și au început să facă plăți… Sper să prindem barajul. Din păcate, avem jucători aduși de oameni care ne îngroapă. Cei patru de la Mediaș sunt buni”, a scris Marian

 Iuhasz pe rețelele de socializare după ce Dinamo a pierdut cu 3-1 în fața Rapidului, în prima etapă din play-out.

Sponsorul „câinilor” a ținut să menționeze că este nemulțumit de activitatea lui Iuliu Mureșan, administratorul special sosit în Șos.

 Ștefan cel Mare la începutul acestui sezon. Marian Iuhasz este membru Elite DDB, adică plătește o cotizație de 1948 de euro pe an.

„Dumneavoastră, dacă ați fi dinamovist, ați fi mulțumit în situația actuală? Nu cred că există unul mulțumit. Eu nu sunt mulțumit! În fine, sunt problemele noastre. 

Eu n-am nicio relație proastă cu nimeni. N-am profituri de la nimeni, deşi sunt și eu un membru DDB și un suporter cu adevărat”, a declarat Marian Iuhasz pentru GSP.

Comentarii