Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


"Problema era la antrenor. Uhrin va salva echipa". Răzvan Zăvăleanu, a explicat ce presupune înlocuirea lui Cortacero cu Șerdean

 


UPDATE: Dusan Uhrin este noul antrenor al lui Dinamo

Dupa cum era de așteptat Flavius Stoican și-a dat demisia, iar în locul lui a fost pus Dusan Uhrin, un antrenor care a mai fost pe la  Dinamo și s-a remarcat prin rezultatele bune și mana de fier de care a dat dovada. Este un antrenor care nu cunoște jumătățile de măsura, un antrenor serios și dur, care impune respect. 

VIDEO - Primul interviu al lui Mircea Rednic despre Dinamo, după o lungă perioadă

Ce declara Flavius Stoican înainte de ședința în care care s-a decis rezilierea contractului cu Dinamo: „Voi spune tot ce s-a întâmplat”

„Acum aștept, voi merge la birou. A rămas că vom avea azi o discuție și după ce voi ieși voi spune foarte multe. Important este să vedem ce vom discuta. Acum vom vorbi și după aceea voi spune multe. Am fost anunțat că voi avea discuții concrete.

După ce voi termina, voi spune sincer tot ce s-a întâmplat. E un sentiment plăcut când văd că oamenii mă susțin. Nu mă dezamăgește nimic, învăț din fiecare situație”, a spus Stoican înainte de a intra în ședință.

VIDEO - Primul interviu al lui Dusan Uhrin despre Dinamo (engleză)


Ce a declarat Flavius Stoican la finalul ședinței în care a fost demis de la Dinamo.

„M-am oprit pentru binele jucătorilor, pentru viitorul lor. Ei vor înțelege de ce. Cred în ei, le doresc multă baftă. Merită toate aprecierile celor din fotbal. Pentru mine este ceva deosebit ce s-a întâmplat ieri când au fost anunțați că se încetează raporturile cu mine. Nu am lacrimi în ochi, dar învăț din toate. Nu mai contează dacă îmi pare rău sau nu”, a fost reacția lui Flavius Stoican după ședința de la Dinamo, potrivit Fanatik 


Florin Prunea laudă revenirea lui Dusan Uhrin jr.

"Nu am informații că ultrașii ar fi venit să schimbe antrenorul. E clar că rezultatele sunt unele care nu dau speranță, nu mai spun de joc. Acum nu știu dacă s-a rezolvat cu Dusan până la capăt.

Eu am vorbit cu el acum două săptămâni, m-a întrebat ce mai e prin România. Eu nu înțeleg de ce nu l-au adus de la început pe Dusan. Faptul e consumat acum, mai sunt câteva jocuri, meciuri grele, un început greu de play-out pentru Dinamo, cu Rapid și Sepsi.

Eu am încredere că Dusan și băieții vor salva echipa. Dinamo nu are lot de retrogradare, dar era clar că acolo e vorba de o problemă de antrenor.

Este total diferit lotul pe care îl avea Dinamo la vremea respectivă, cu Anton, cu Puljic. Nu înțeleg de ce a fost lăsat să plece sau schimbat. Această continuitate contează la o echipă, fie că vorbim de antrenori, fie că vorbim de jucători. Important e ca ei să strângă rândurile.

Dusan are capacitatea să strângă rândurile și să salveze echipa pentru că nimeni nu vrea să-și lege numele de o retrogradare a lui Dinamo, ar duce-o în spate toată viața, indiferent că e vorba de antrenori, jucători sau conducători", a spus Florin Prunea, potrivit Sport.ro.

Dinamo are un nou acționar majoritar. Dorin Șerdean, a preluat de Pablo Cortacero Societatea Lotus Perfect Products SRL. Schimbarea a fost înregistrată marți, 8 martie, la Registrul Comerțului.

Răzvan Zăvăleanu, a explicat ce presupune înlocuirea lui Cortacero cu Șerdean: Dorin Șerdean, noul acționar majoritar al lui Dinamo.

„Aparent nu este niciun impact, dacă noul acționar dorește să aibă anumite inițiative vom analiza

 legalitatea și oportunitatea acestora, și ne vom poziționa funcție de rezultatul acestei analize", a declarat Zăvăleanu potrivit Gazeta Sporturior.

Cum sunt împărțite acțiunile la Dinamo:

Lotus-coafor/ (Dorin Șerdean)- 72,8758%

DDB - 20,0610%

CS FC Dinamo ("Dinamo Badea") - 7,031%,

Cornel Dinu - 0,013%


Comentarii