Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






"Problema era la antrenor. Uhrin va salva echipa". Răzvan Zăvăleanu, a explicat ce presupune înlocuirea lui Cortacero cu Șerdean

 


UPDATE: Dusan Uhrin este noul antrenor al lui Dinamo

Dupa cum era de așteptat Flavius Stoican și-a dat demisia, iar în locul lui a fost pus Dusan Uhrin, un antrenor care a mai fost pe la  Dinamo și s-a remarcat prin rezultatele bune și mana de fier de care a dat dovada. Este un antrenor care nu cunoște jumătățile de măsura, un antrenor serios și dur, care impune respect. 

VIDEO - Primul interviu al lui Mircea Rednic despre Dinamo, după o lungă perioadă

Ce declara Flavius Stoican înainte de ședința în care care s-a decis rezilierea contractului cu Dinamo: „Voi spune tot ce s-a întâmplat”

„Acum aștept, voi merge la birou. A rămas că vom avea azi o discuție și după ce voi ieși voi spune foarte multe. Important este să vedem ce vom discuta. Acum vom vorbi și după aceea voi spune multe. Am fost anunțat că voi avea discuții concrete.

După ce voi termina, voi spune sincer tot ce s-a întâmplat. E un sentiment plăcut când văd că oamenii mă susțin. Nu mă dezamăgește nimic, învăț din fiecare situație”, a spus Stoican înainte de a intra în ședință.

VIDEO - Primul interviu al lui Dusan Uhrin despre Dinamo (engleză)


Ce a declarat Flavius Stoican la finalul ședinței în care a fost demis de la Dinamo.

„M-am oprit pentru binele jucătorilor, pentru viitorul lor. Ei vor înțelege de ce. Cred în ei, le doresc multă baftă. Merită toate aprecierile celor din fotbal. Pentru mine este ceva deosebit ce s-a întâmplat ieri când au fost anunțați că se încetează raporturile cu mine. Nu am lacrimi în ochi, dar învăț din toate. Nu mai contează dacă îmi pare rău sau nu”, a fost reacția lui Flavius Stoican după ședința de la Dinamo, potrivit Fanatik 


Florin Prunea laudă revenirea lui Dusan Uhrin jr.

"Nu am informații că ultrașii ar fi venit să schimbe antrenorul. E clar că rezultatele sunt unele care nu dau speranță, nu mai spun de joc. Acum nu știu dacă s-a rezolvat cu Dusan până la capăt.

Eu am vorbit cu el acum două săptămâni, m-a întrebat ce mai e prin România. Eu nu înțeleg de ce nu l-au adus de la început pe Dusan. Faptul e consumat acum, mai sunt câteva jocuri, meciuri grele, un început greu de play-out pentru Dinamo, cu Rapid și Sepsi.

Eu am încredere că Dusan și băieții vor salva echipa. Dinamo nu are lot de retrogradare, dar era clar că acolo e vorba de o problemă de antrenor.

Este total diferit lotul pe care îl avea Dinamo la vremea respectivă, cu Anton, cu Puljic. Nu înțeleg de ce a fost lăsat să plece sau schimbat. Această continuitate contează la o echipă, fie că vorbim de antrenori, fie că vorbim de jucători. Important e ca ei să strângă rândurile.

Dusan are capacitatea să strângă rândurile și să salveze echipa pentru că nimeni nu vrea să-și lege numele de o retrogradare a lui Dinamo, ar duce-o în spate toată viața, indiferent că e vorba de antrenori, jucători sau conducători", a spus Florin Prunea, potrivit Sport.ro.

Dinamo are un nou acționar majoritar. Dorin Șerdean, a preluat de Pablo Cortacero Societatea Lotus Perfect Products SRL. Schimbarea a fost înregistrată marți, 8 martie, la Registrul Comerțului.

Răzvan Zăvăleanu, a explicat ce presupune înlocuirea lui Cortacero cu Șerdean: Dorin Șerdean, noul acționar majoritar al lui Dinamo.

„Aparent nu este niciun impact, dacă noul acționar dorește să aibă anumite inițiative vom analiza

 legalitatea și oportunitatea acestora, și ne vom poziționa funcție de rezultatul acestei analize", a declarat Zăvăleanu potrivit Gazeta Sporturior.

Cum sunt împărțite acțiunile la Dinamo:

Lotus-coafor/ (Dorin Șerdean)- 72,8758%

DDB - 20,0610%

CS FC Dinamo ("Dinamo Badea") - 7,031%,

Cornel Dinu - 0,013%


Comentarii