Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ultima oara. Stadionul Dinamo se demolează: Stadionul Dinamo va fi demolat chiar de ziua clubului?

 "MODELUL HAGI TREBUIE MULTIPLICAT" 

Din punctul meu de vedere, ceea ce face Gică Hagi este singura soluție pentru a reintra în cărți, așa cum îmi place mie să spun. Cluburile din România nu au forță financiară și din această cauză jucătorii străini care vin în campionatul nostru pe sume mici sau liberi de contract nu au o valoare prea mare. Și atunci, cum să crești calitativ?!

Ascultați-mă ce spun, la ora actuală este singura soluție! Trebuie investit cât mai mult în grupele de copii și juniori. Tinerii trebuie să fie crescuți într-un mod corespunzător, cu mare atenție asupra inițierii, formării și mai apoi a promovării.

Acest lucru implică și multă răbdare, pe care conducătorii de club momentan nu o au. Sportul nu mai este încurajat nici măcar în școli și licee. Bine, cu ceva ani în urmă nici nu existau atâtea tentații. Acum, din nefericire, copiii sunt mai degrabă atrași de tehnologie decât de sport!"spunea Costel Orac potrivit GSP .

Gabriel Tamaș și-a schimbat declarația peste noapte. „La Dinamo sunt amintirile mele”. Fundașul rămâne dezamăgit de reacția „câinilor”: La stadion mă înjuri, pe stradă mă oprești să facem poze”

"Fanii mă iubesc, am văzut. Le mulțumesc pentru urările făcute asta e, mergem înainte. Chiar nu mă interesează Dinamo, mai ales după urările fanilor din seara asta. Pentru mine Dinamo nu mai există!”, a spus căpitanul ilfovenilor" spunea Tamaș cu ceva timp în urma. 

Intre timp și-a schimbat declarația: 

"Poate că eram la cald, supărat după meci și am spus că, pentru mine, Dinamo nu mai există. Acolo sunt amintirile mele, pe care nu le pot șterge nici din suflet, nici din memorie. Nici eu, dacă aș vrea, nici injuriile unora. Însă e păcat, e mare păcat că, de fiecare dată când intru pe teren, trebuie să aud aceleași lucruri. Sunt om și poate m-am săturat. Pe stadion mă înjuri și, după, când ne întâlnim pe stradă, facem poze. Cum vine asta? Eu nu pot să înțeleg. Și dau exemplul ăsta pentru că m-a înjurat tot stadionul. Chiar așa, tot stadionul? Îți spun ceva, cum vrem noi să ridicăm fotbalul românesc, cum vrem să creștem? Eu m-am întors acasă, am acceptat să mai joc în campionatul românesc un an sau doi. Pentru ce? Să mă injure tot stadionul? Nu mai bine mergeam în străinătate și îmi încheiam cariera acolo? La asta mă gândesc, asta mă macină. Și pe mine și, poate, pe alții ca mine, care au acceptat să revină în țară.”, ne-a declarat Gabriel Tamaș, potrivit Playsport.ro

Dănuț Lupu a confirmat faptul că se intră pe ultima sută de metri cu demolarea stadionului Dinamo. 

Stadionul din Ștefan cel Mare va fi demolat în 2022

Din câte știu eu, în scurt timp se va anunța demolarea. Uite, o să vedeți că până în vară îl demolează.

 S-ar putea și pe 14 mai (n.r. – ziua clubului Dinamo) să fie anunțată demolarea stadionului. 

Totul e posibil”, a declarat Dănuț Lupu, la PlaySport Live.

Comentarii