Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ce jucător dinamovist da vina pe omogenitate

 
Prima reacție a lui Mihai Eșanu după ce l-a făcut KO pe Bogdan Rusu: „Am mâna în ghips!”

Mihai Eșanu a stat 7 partide după fractura suferită în amicalul cu Mioveni. Totuși, regretul cel mare al acestuia este pentru „daunele” provocate lui Bigdan Rusu.

VIDEO - Dusan Uhrin, dezamăgit de ceea ce a găsit la Dinamo: „Jucătorii nu sunt în regulă!

„Din fericire pentru mine, nu sunt așa rău precum colegul meu, dar nici eu nu sunt bine. Văzând reluarea, este adevărat, puteam să fac mai mult să evit, dar, în atmosfera meciului, chiar dacă a fost unul amical, nu am reușit să evit contactul. L-am lovit, l-am văzut pe jos. Nu am văzut foarte mult pentru că am văzut sânge și nu m-am uitat prea mult. M-am lovit și eu la mână, am simțit imediat. Mă durea și  capul. I-am scris, am vorbit cu un coleg de-ai lui să îmi dea numărul lui să îl întreb cum se simte.

Am degetul rupt, am mâna în ghips. Peste o săptămână am un control, peste alte trei săptămâni, am alt control. Să sperăm că se lipește repede. Degetul mijlociu mi l-am rupt probabil în pometele lui.

Am ieșit să boxez. Dacă strângeți pumnul, degetul mijlociu iese cel mai mult din pumn. Degetul meu a lovit pometele lui. Nu cred că e cazul de reacții negative din partea suporterilor. A fost ceva întâmplător, nu există nicio urmă de îndoială că ar fi fost ceva voit. Am văzut că vine, dar am crezut că ajung înaintea lui. Nu m-am gândit că o să ne lovim”, a declarat Mihai Eșanu, conform Digi Sport.


Alex Ruta: "Toate sunt meciuri de 6 puncte, Sepsi are obiectivul locul 7, noi avem un obiectiv sa ne salvam direct și cred ca o sa fie un meci disputat. Noi trebuie sa ne vedem de jocul nostru, nu trebuie sa ne mai uitam în curtea altora ca nu ne interesează. Nu cred ca jocul nu ne-a ieșit din cauza presiunii. Au intervenit suspendări, accidentări, acum cred ca suntem tot lotul valid. Nu știu nici cum ii cheamă pe toți care au fost pe aici, este foarte greu sa faci o echipa când schimbi 4 - 5 antrenori, 53 de jucători, este foarte greu.

Cred ca am suferit anul aceasta foarte mult la omogenizare și lucrul asta s-a văzut. Speram sa câștigam și după meciul de maine sa intram pe un făgaș normal.

Dinamo nu are voie sa retrogradeze, știm ce putem, dar nu ne-a ridicat la pretențiile clubului. Nu vreau

 sa ma uit în jos, vreau sa ma uit în sus. Știu ca cu orice echipa din liga 2 dacă jucam barajul  o sa ne fie greu, pe noi o sa fie presiunea mai mare, dar sper sa nu ajungem acolo și sa ne salvam direct.

Nu știu dacă antrenorul ne-a insuflat dorința de victorie, suntem și noi conștienți ce trebuie sa facem,

 suntem jucători cu experiență, suntem un lot bun. Practic avem fiecare dintre noi cariera în joc și dacă vom rămâne la Dinamo trebuie sa salvam echipa. Daca nu ai un lot omogen, este foarte greu, fiecare

 antrenor a venit cu filozofia lui, cu jucătorii lui, nu este ușor sa se schimbe atât de multi jucători lângă tine.

Nu mai dam timpul înapoi, dam fiecare maximul și la jocul de maine sa scoatem cele 3P."

Comentarii