Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Leo Grozavu: „Stoican trebuie să pregătească mai clar acest scenariu" Si Gabriel Tamaș nostalgic vremurilor când era "câine rosu"

 



„Am fost la Sibiu amândoi (cu Iuliu Mureșan) și am salvat echipa de la retrogradare, dar nu a fost situația așa grea. E foarte greu ca un jucător bun și foarte bun să meargă la Dinamo. Iarna e foarte greu să găsești așa ceva.

Miriuță vrea 18 echipe în Liga 1

Eu sper să ajungă la baraj, dar le va fi foarte greu. Ar fi bine pentru România să se facă 18 echipe, avem o țară mare. 18 echipe ar fi perfect. Au altele 16 echipe și au țara jumătate din a noastră,"a spus Vasile Miriuță la PRO X, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

VIDEO - Declarațiile fotbaliștilor dinamoviști și a lui Flavius Stoican după meciul cu CFR Cluj


Dinamo are un nou program pentru play-out-ul Ligii 1. 

Etapa 1: Rapid – Dinamo

Etapa 2: Dinamo – Sepsi

Etapa 3: Chindia Târgoviște – Dinamo

Etapa 4: Dinamo – FC U Craiova

Etapa 5: CS Mioveni – Dinamo

Etapa 6: Gaz Metan – Dinamo

Etapa 7: Dinamo – Academica Clinceni

Etapa 8: FC Argeș / FC Botoșani – Dinamo

Etapa 9: Dinamo – UTA


Gabriel Tamaș și-a schimbat declarația peste noapte. „La Dinamo sunt amintirile mele”. Fundașul rămâne dezamăgit de reacția „câinilor”: La stadion mă înjuri, pe stradă mă oprești să facem poze”

"Fanii mă iubesc, am văzut. Le mulțumesc pentru urările făcute asta e, mergem înainte. Chiar nu mă interesează Dinamo, mai ales după urările fanilor din seara asta. Pentru mine Dinamo nu mai există!”, a spus căpitanul ilfovenilor" spunea Tamaș cu ceva timp în urma. 

Intre timp și-a schimbat declarația: 

"Poate că eram la cald, supărat după meci și am spus că, pentru mine, Dinamo nu mai există. Acolo sunt amintirile mele, pe care nu le pot șterge nici din suflet, nici din memorie. Nici eu, dacă aș vrea, nici injuriile unora. Însă e păcat, e mare păcat că, de fiecare dată când intru pe teren, trebuie să aud aceleași lucruri. Sunt om și poate m-am săturat. Pe stadion mă înjuri și, după, când ne întâlnim pe stradă, facem poze. Cum vine asta? Eu nu pot să înțeleg. Și dau exemplul ăsta pentru că m-a înjurat tot stadionul. Chiar așa, tot stadionul? Îți spun ceva, cum vrem noi să ridicăm fotbalul românesc, cum vrem să creștem? Eu m-am întors acasă, am acceptat să mai joc în campionatul românesc un an sau doi. Pentru ce? Să mă injure tot stadionul? Nu mai bine mergeam în străinătate și îmi încheiam cariera acolo? La asta mă gândesc, asta mă macină. Și pe mine și, poate, pe alții ca mine, care au acceptat să revină în țară.”, ne-a declarat Gabriel Tamaș, potrivit Playsport.ro

Leo Grozavu: „Stoican trebuie să pregătească mai clar acest scenariu, cu jucător eliminat”

„Dinamo a început să se obișnuiască să joace în inferioritate, dar nu e normal. Eu, dacă aș fi în locul lui Stoican, aș fi atent la acest lucru. Nu numai că pierzi un jucător pentru meciul respectiv, dar el lipsește și în următorul. Și mai e ceva de luat în calcul. 

Dacă echipa joacă în inferioritate, ceilalți jucători de pe teren trebuie să-l suplinească, să depună mai 

mult efort pe teren. Caz în care, nu te mai poți reface așa ușor. În schimb, Stoican ar trebui să 

pregătească și acest scenariu, de inferioritate, înaintea meciurilor”, a explicat Leo Grozavu la Look Plus.

Grozavu a fost aprobat de George Galamaz, fostul fundaș, prezent și el în studioul TV: „Cred că e vorba despre indisciplină în lot”.


sursa foto: gsp.ro

Comentarii