Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






”La Dinamo s-a aprobat stadionul. Va fi de vis!” Si Marius Șumudică crede că Dinamo trebuie salvată

 



Marius Șumudică o vrea pe Dinamo în Liga 1, și spune ca ar face campionatul cu 18 echipe, iar Emilian Hulubei o vede pe Dinamo la baraj din cauza problemelor financiare cu care se confrunta celelalte doua echipe din coada clasamentului. 

Marius Șumudică crede că Dinamo trebuie salvată.

"Îmi pare rău de ce se întâmplă la Dinamo, sincer. Merită să fie în prima ligă. Eu, dacă aș putea, aș face un campionat cu 18 echipe și aș încerca să dau un restart unor echipe care merită o șansă.

Aici îmi aduc aminte de Bayern și Borussia Dortmund, când Borussia avea mari probleme financiare și Bayern a încercat să-i ajute numai să aibe competitoare care să dea valoare campionatului.

Eu cred că acest campionat are nevoie de Dinamo, de un club sănătos, cu suporteri și cu istorie. Cred că trebuie ajutată să rămână în Liga 1", a explicat Marius Șumudică, la Liga Digisport.

"Asta ține de începutul de campionat, eu cred că trebuie modificată și asta cu licența și dreptul de a juca în prima ligă și când trebuie să faci dovada că poți să asiguri deplasări și tot ceea ce trebuie.

Dacă ai aceste venituri, să poți să începi campionatul. Altfel, campionatul se deteriorează și intervin rezultate care nu mai sunt în concordanță cu ce ar trebui să se întâmple, echipele nemaifiind interesate de altceva", conform aceeași sursa citata. 


Emilian Hulubei: "Dinamo, în cel mai rău caz, o să prindă barajul"

"Nu cred că o să fie probleme, Dinamo nu o să retrogradeze. În cel mai rău caz, o să prindă barajul. Se bazează pe Clinceni, care e cu un picior în groapă. La fel și Gaz Metan e cu un picior în groapă, pentru că au probleme mari financiare.

Dar sportiv, când va veni licențierea, ce faci? (n.r.: referitor la Gaz Metan Mediaș). Că nu te ajută cu nimic. 30 aprilie pentru Liga 1 și 31 martie e pentru echipele participante în competițiile europene.

Dar e greu, pentru că au datorii mari, datorii și către actualii jucători. Mai ales că sunt amenințați cei de la Clinceni cu insolvența.

Și mai riști să semnezi ceva dacă intră în insolvență? Bine, dacă intră în insolvență, e altă problemă, pentru că e timpul așa de scurt până la 30 aprilie, că nu ai timp să-și faci planul de reorganizare și să-l și aprobi ca să poți să treci licența.

Dacă nu ai planul aprobat, nu iei licența de participare. Și ai intrat degeaba în insolvență. Dacă Clinceniul intră în insolvență, nu știu dacă mai reușește să se redreseze", , a spus Emilian Hulubei la Liga Digisport.

”La Dinamo s-a aprobat stadionul. Va fi un stadion de vis. Și dacă aș avea un miliard, nu aș prelua.

”Salvarea lui Dinamo a fost Zăvăleanu și cu doctorul ăsta. Altfel, se desființau mai repede decât Mediașul, dacă nu se luptau și nu găseau soluția asta cu insolvența. La fotbal, dacă cei din politică nu se

 implică, vă garantez că vor fi probleme pentru mai multe cluburi”, a mai spus Dragomir potrivit Digi Sport

Comentarii