Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


”La Dinamo s-a aprobat stadionul. Va fi de vis!” Si Marius Șumudică crede că Dinamo trebuie salvată

 Marius Șumudică o vrea pe Dinamo în Liga 1, și spune ca ar face campionatul cu 18 echipe, iar Emilian Hulubei o vede pe Dinamo la baraj din cauza problemelor financiare cu care se confrunta celelalte doua echipe din coada clasamentului. 

Marius Șumudică crede că Dinamo trebuie salvată.

"Îmi pare rău de ce se întâmplă la Dinamo, sincer. Merită să fie în prima ligă. Eu, dacă aș putea, aș face un campionat cu 18 echipe și aș încerca să dau un restart unor echipe care merită o șansă.

Aici îmi aduc aminte de Bayern și Borussia Dortmund, când Borussia avea mari probleme financiare și Bayern a încercat să-i ajute numai să aibe competitoare care să dea valoare campionatului.

Eu cred că acest campionat are nevoie de Dinamo, de un club sănătos, cu suporteri și cu istorie. Cred că trebuie ajutată să rămână în Liga 1", a explicat Marius Șumudică, la Liga Digisport.

"Asta ține de începutul de campionat, eu cred că trebuie modificată și asta cu licența și dreptul de a juca în prima ligă și când trebuie să faci dovada că poți să asiguri deplasări și tot ceea ce trebuie.

Dacă ai aceste venituri, să poți să începi campionatul. Altfel, campionatul se deteriorează și intervin rezultate care nu mai sunt în concordanță cu ce ar trebui să se întâmple, echipele nemaifiind interesate de altceva", conform aceeași sursa citata. 


Emilian Hulubei: "Dinamo, în cel mai rău caz, o să prindă barajul"

"Nu cred că o să fie probleme, Dinamo nu o să retrogradeze. În cel mai rău caz, o să prindă barajul. Se bazează pe Clinceni, care e cu un picior în groapă. La fel și Gaz Metan e cu un picior în groapă, pentru că au probleme mari financiare.

Dar sportiv, când va veni licențierea, ce faci? (n.r.: referitor la Gaz Metan Mediaș). Că nu te ajută cu nimic. 30 aprilie pentru Liga 1 și 31 martie e pentru echipele participante în competițiile europene.

Dar e greu, pentru că au datorii mari, datorii și către actualii jucători. Mai ales că sunt amenințați cei de la Clinceni cu insolvența.

Și mai riști să semnezi ceva dacă intră în insolvență? Bine, dacă intră în insolvență, e altă problemă, pentru că e timpul așa de scurt până la 30 aprilie, că nu ai timp să-și faci planul de reorganizare și să-l și aprobi ca să poți să treci licența.

Dacă nu ai planul aprobat, nu iei licența de participare. Și ai intrat degeaba în insolvență. Dacă Clinceniul intră în insolvență, nu știu dacă mai reușește să se redreseze", , a spus Emilian Hulubei la Liga Digisport.

”La Dinamo s-a aprobat stadionul. Va fi un stadion de vis. Și dacă aș avea un miliard, nu aș prelua.

”Salvarea lui Dinamo a fost Zăvăleanu și cu doctorul ăsta. Altfel, se desființau mai repede decât Mediașul, dacă nu se luptau și nu găseau soluția asta cu insolvența. La fotbal, dacă cei din politică nu se

 implică, vă garantez că vor fi probleme pentru mai multe cluburi”, a mai spus Dragomir potrivit Digi Sport

Comentarii