Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Roxana Mărăcineanu, ministrul sportului din Franța, dezvăluie cu ce echipă din România ține

 



Cătălin Munteanu a jucat șapte ani la Dinamo și a cucerit un titlu cu formația din Ștefan cel Mare. 

Normal că mă doare, mereu am zis că mai rău nu se poate, dar Dinamo merge din ce în ce mai rău. Flavius știe ce înseamnă Dinamo. A avut rezultate bune, încă nu e totul pierdut, pentru că în play-out se înjumătățesc punctele distanța nu este foarte mare încă se poate repara tot ce s-a făcut rău până acum și eu în asta și sper. Chiar nu știu cine să fie vinovat, fiecare are o parte de vină începând din urmă cu 5 ani. Lucrurile au mers din rău în mai rău, au condus și spaniolii, apoi a venit și insolvența, probleme financiare care se răsfrâng asupra echipei. Acum e o reorganizare totală cu insolvența, sper să fie așa cum s-a întâmplat anul trecut când s-au salvat de la baraj în ultimele 6 etape. Doar că eu sper să nu ajungă iar acolo, să acumuleze puncte pentru că așa o să vină și încrederea, moralul bun”, a fost clar Cătălin Munteanu, în emisiunea Unu` la 1, de la Realitatea Sportivă HD. 


Sergiu Hanca deplânge situația lui Dinamo: ”Nu credeam că e posibil așa ceva!”

Sergiu Hanca a evoluat pentru Dinamo din vara anului 2016 până în 2019, atunci când s-a transferat la Cracovia. 

Hanca este convins că alb-roșii vor scăpa de retrogradare datorită calității jucătorilor.

”Este trist. Un club de talia lui Dinamo, ajuns în această situație, nu credeam că e posibil așa ceva. Etapele trec, ei nu acumuluează puncte. Noroc că punctele se vor înjumătăți la finalul sezonului regulat. Eu nu cred că Dinamo poate să retrogradeze. Au jucători buni, dar când treci printr-o pasă proastă, când echipa e într-o criză, e greu. Mă gândesc la Torje, sau la Matei care are atâtea meciuri în Liga 1.

Cred că a fost exact momentul oportun când am plecat de la Dinamo. Am scăpat exact când trebuia. Mă bucur că am luat această decizie. Sunt fericit de ce am găsit aici. Mă bucur de alegerea pe care am făcut-o”, a declarat Sergiu Hanca la emisiunea Fotbal Club.


Roxana Mărăcineanu, ministrul sportului din Franța, dezvăluie cu ce echipă din România ține

Roxana Mărăcineanu, născută pe 7 mai 1975 în București, a plecat din România lui Ceaușescu împreună cu familia și, de la vârsta de nouă ani, locuiește în Franța.

S-a specializat în cursele de 100 și 200 de metri spate și în 1998 a devenit prima campioană mondială la natație din istoria Franței (Perth, 200 de metri spate). 

Din septembrie 2018 este ministrul sportului din Franța. De fapt, titulatura corectă este ”ministru al sporturilor”, ulterior ”ministru delegat responsabil cu sporturile” ca urmare a unei restructurări guvernamentale.

1. ”Echipa favorită? Dinamo, bineînțeles!”

Sunteți născută în București, în ce cartier ați copilărit?

Copilăria mi-am petrecut-o în Balta Albă, aproape de Parcul IOR. Asta până la nouă ani, pentru că apoi am plecat din România.

Ați stat puțin în țară, dar aveți totuși o echipă favorită din România?

Echipa favorită? Dinamo, bineînțeles! Este, așa, și o chestie de fidelitate, pentru că am învățat să înot în bazinul acoperit de la Dinamo. Dar înainte de natație am fost la patinaj artistic, apoi am trecut și pe la gimnastică, potrivit Sport.ro.

Comentarii