Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Dinamo cumpără un fotbalist după o lunga perioada în care au adus numai jucători liberi de contract

 




Ca sa înțelegeți caracterul acestui antrenor ceh a trebuit sa sap prin arhiva și iată ce am găsit. Atenție la cei care se enervează imediat și încep sa lase comentarii și postări răutăcioase la adresa celor care cred ei ca sunt vinovați? Oare Dusan Uhrin merita acest "tratament" din partea noastră? Nu cred! Hai sa avem încredere în el și răbdare. 

Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, este neplătit, dar nu pune presiune pe conducere, acesta având în Cehia mai multe afaceri de succes care îi aduc lunar sume frumoase. 

VIDEO - Dusan Uhrin Jr.: "E imposibil să joci fotbal după ce faci asemenea greșeli"

Dusan Uhrin, a repus Dinamo pe linia dreaptă, cu toate că este neplătit de două luni. Antrenorul dinamovistilor nu s-a văitat însă de acest aspect și, conform surselor GSP, i-ar fi transmis lui Ionuț Negoiță că preferă ca jucătorii roș-albi să fie plătiți mai întâi și după aceea el.

De fapt, tehnicianul ceh nu trăiește din banii primiți de la Dinamo! Acesta deține în Cehia un hotel, dar și un lanț de cosmetice, care merg foarte bine, afaceri ce îi aduc lunar sume mari de bani. 


În ultimii ani, este o raritate ca Dinamo să plătească sume de transfer pentru jucători. Iar Antoni Ivanov este primul fotbalist pentru care oficialii "câinilor" îl cumpără cu bani, după trei ani.

Dinamo a făcut primul transfer pe bani după trei ani! “Câinii” plătesc 50.000 de euro pe Ivanov

Însă, în această iarnă, oficialii clubului au făcut primul transfer pe bani după o pauză de trei ani. Este vorba de Antoni Ivanov de la Universitatea Craiova. Mijlocaşul a fost adus gratis, însă a avut o clauză ciudată în contract.

Dacă bulgarul bifa minimum 45 de minute în tricoul lui Dinamo, “câinii” aveau obligaţia de a plăti

 Universităţii Craiova suma de 50.000 de euro. În cazul în care suma nu este plătită, penalităţile sunt de încă 50.000 de euro, scrie Prosport.

 Dinamo trebuie să achite celor de la Universitatea Craiova 50.000 de euro.

Reda Jaadi, ultimul fotbalist pe care Dinamo a plătit bani! A fost adus de Mircea Rednic

Este pentru prima dată după trei ani când Dinamo plăteşte o sumă de transfer pentru un jucător. În

 sezonul 2018-2019, belgianul Reda Jaadi a fost transferat de Mircea Rednic la Dinamo pentru 50.000 de euro. Este ultimul transfer pe bani făcut de “câini” până la cel al lui Ivanov.

Comentarii