Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo cumpără un fotbalist după o lunga perioada în care au adus numai jucători liberi de contract

 
Ca sa înțelegeți caracterul acestui antrenor ceh a trebuit sa sap prin arhiva și iată ce am găsit. Atenție la cei care se enervează imediat și încep sa lase comentarii și postări răutăcioase la adresa celor care cred ei ca sunt vinovați? Oare Dusan Uhrin merita acest "tratament" din partea noastră? Nu cred! Hai sa avem încredere în el și răbdare. 

Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, este neplătit, dar nu pune presiune pe conducere, acesta având în Cehia mai multe afaceri de succes care îi aduc lunar sume frumoase. 

VIDEO - Dusan Uhrin Jr.: "E imposibil să joci fotbal după ce faci asemenea greșeli"

Dusan Uhrin, a repus Dinamo pe linia dreaptă, cu toate că este neplătit de două luni. Antrenorul dinamovistilor nu s-a văitat însă de acest aspect și, conform surselor GSP, i-ar fi transmis lui Ionuț Negoiță că preferă ca jucătorii roș-albi să fie plătiți mai întâi și după aceea el.

De fapt, tehnicianul ceh nu trăiește din banii primiți de la Dinamo! Acesta deține în Cehia un hotel, dar și un lanț de cosmetice, care merg foarte bine, afaceri ce îi aduc lunar sume mari de bani. 


În ultimii ani, este o raritate ca Dinamo să plătească sume de transfer pentru jucători. Iar Antoni Ivanov este primul fotbalist pentru care oficialii "câinilor" îl cumpără cu bani, după trei ani.

Dinamo a făcut primul transfer pe bani după trei ani! “Câinii” plătesc 50.000 de euro pe Ivanov

Însă, în această iarnă, oficialii clubului au făcut primul transfer pe bani după o pauză de trei ani. Este vorba de Antoni Ivanov de la Universitatea Craiova. Mijlocaşul a fost adus gratis, însă a avut o clauză ciudată în contract.

Dacă bulgarul bifa minimum 45 de minute în tricoul lui Dinamo, “câinii” aveau obligaţia de a plăti

 Universităţii Craiova suma de 50.000 de euro. În cazul în care suma nu este plătită, penalităţile sunt de încă 50.000 de euro, scrie Prosport.

 Dinamo trebuie să achite celor de la Universitatea Craiova 50.000 de euro.

Reda Jaadi, ultimul fotbalist pe care Dinamo a plătit bani! A fost adus de Mircea Rednic

Este pentru prima dată după trei ani când Dinamo plăteşte o sumă de transfer pentru un jucător. În

 sezonul 2018-2019, belgianul Reda Jaadi a fost transferat de Mircea Rednic la Dinamo pentru 50.000 de euro. Este ultimul transfer pe bani făcut de “câini” până la cel al lui Ivanov.

Comentarii