Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Andone îl face praf pe noul acționar majoritar de la Dinamo. Dusan Uhrin nu a semnat contractul cu Dinamo

 „Va fi derby, indiferent pe ce poziții se află cele două echipe. Din nefericire, nu se va juca cu public. Sunt cele mai frumoase galerii și făceau un spectacol foarte frumos. Se putea și mai rău, dacă nu exista această problemă la Mediaș, probabil era mult mai gravă situația. Nu ne bucurăm de răul altuia, dar a fost un as din mâneca. 

Nu știu dacă vor reuși în aceste meciuri să treacă peste două echipe, va fi foarte, foarte greu. S-au schimbat și jucătorii, de asta este și situația care este. Dacă mă uit la ultimele meciuri, nu au avut constanță în joc. După meciul cu Cluj, am fost total dezamăgit de atitudinea echipei”, a spus Marius Niculae." potrivit Sport.ro

VIDEO - In numirea lui Dusan Uhrin Jr. a contat și părerea fanilor

Eu sper să fie bine pentru Dinamo, dar nu îl văd pe Dorin Șerdean să aibă capacitatea să ajute Dinamo. Păi el a mai fost acolo, cu spaniolii, ei au adus clubul în situația asta. Au adus jucători cu zeci de mii de euro, când ei nu aveu bani. Nu văd nimic bun între Cortacero și Șerdean, cred că sunt manevre la mijloc. Este ceva necurat acolo. Fără DDB, clubul nu mai exista acum. Șerdean și Cortacero au făcut un jaf. Au adus fotbaliști cu salarii uriașe, de 30.000 de euro, iar ei nu aveau bani. Cred că au zis că vine DDB și dă milioane, iar ei câștigă, prin comisioane. Eu așa văd din afară, că au venit la jefuit,

Nu am auzit ca Șerdean să plătească datoriile, să scape clubul, nu am auzit asta. Poate să caute pe cineva cu bani, dar se tot caută de 3 ani la Dinamo și nu s-a găsit, a comentat fostul mare fundaș.

Nu prea văd cum poate clubul să iasă din această situație, chiar nu o văd. Insolvența poate să țină ani de zile, îți trebuie venituri mari să poți să te salvezi, a declarat Andone.

Ionuț Negoiță este un om deștept, eu am lucrat cu el, îl știu. Sunt sigur că Negoiță a crezut că acest Cortacero va veni cu bani sau cu un finanțator. Dar trebuia să își ia măsuri de siguranță, nu să dea clubul așa, fără asigurare. A greșit.

Eu l-am pus pe Negoiță în legătură cu niște afaceriști spanioli. S-au dat acte, au existat înțelegeri, apoi au studiat actele și nu au mai zis nimic, nu au mai fost dispuși când au văzut ce era acolo, a mai declarat „Fălcosul” potrivit Playsport.ro.

Antrenorul ceh a ajuns în România în urmă cu două zile și urma să semneze contractul cu Dinamo.

 Problema este că Dusan Uhrin n-a apucat să semneze contractul nici până la această oră, iar mâine nu e nimeni la FRF care să-i înregistreze eventualul contract pe care ar urma să-l semneze.

Astfel, sunt șanse mari ca Dusan Uhrin să nu stea pe banca lui Dinamo la derby-ul de duminică

 împotriva celor de la Rapid. Meciul se dispută la Mioveni fără spectatori, de la ora 20:30, aceasta fiind prima partidă din play-out pentru ambele echipe în acest sezon, potrivit Prosport

Clauzele pentru care Uhrin n-a semnat până acum cu Dinamo!

Conducerea lui Dinamo a specificat în contractul lui Uhrin că va încasa o primă de 15.000 de euro dacă va salva de la retrogradare echipa în acest sezon. În același timp, șefii din „Ștefan cel Mare” i-au pus obiectiv cehului să califice echipa în play-off sezonul următor, în caz contrar să fie dat afară la sfârșitul campionatului regulat și să-și primească banii la zi.

Dusan Uhrin n-a fost de acord cu această cerere a „câinilor” și a venit cu o contraofertă: cehul vrea să-și încaseze banii până la finalul întregului sezon în cazul în care nu duce echipa în play-off, nu până la sfârșitul sezonului regulat, cum vrea DDB.

A doua clauză cu care Dusan Uhrin nu este de acord e legată de staff-ul său. Secunzii cehului, Sebi Moga și Dragoș Picu, vor și ei prime dacă Dinamo se salvează de la retrogradare în acest sezon. Mai exact, cei doi vor să fie stipulat în contract că vor încasa fiecare câte 50% din cât ia Uhrin, adică 7.500 de euro de persoană potrivit Prosport 

Comentarii