Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Cum vrea Dusan Uhrin să salveze Dinamo de la retrogradare

 


Ioan Andone îi întristează pe fanii lui Dinamo.

„E greu pentru Dinamo și în play-off. Au avut timp să se pregătească cum vrea Dusan Uhrin, să vedem ce va fi după pauza meciurilor naționale.

Am văzut și ce se întâmplă în Liga 2. N-am văzut U Cluj, am văzut în schimb Hermannstadul, care are o echipă bună, dar tot Dinamo ar fi favorită pentru că are un lot mai bun”.

„Dacă se salvează, Dinamo nu va arăta schimbată față de ultimii trei ani. Nu îi văd un viitor, se vor lupta tot să nu retrogradeze.

Cine să vină? Să vină Dumnezeu? Să vină Șerdean de la Alba Iulia cu 5 milioane de euro… nu e vreun viitor extraordinar”, a mai spus Ioan Andone, la TV TelekomSport.

Preparatorul fizic de la Dinamo, Cristian Sandu, și-a reziliat contractul cu echipa. DDB vrea să îl aducă pe George Neagu.

Continuă problemele la Dinamo! Preparatorul fizic Cristian Sandu și-a dat demisia de la echipă după două săptămâni de pregătire alături de noul staff al echipei, condus de Dusan Uhrin Jr.

Timp de 6 luni, de la demiterea lui Dario Bonetti până la venirea lui Dusan Uhrin, Cristian Sandu a

 rămas în cadrul clubului chiar dacă nu a fost dorit de Mircea Rednic și Flavius Stoican, antrenori care s-au schimbat la Dinamo într-un ritm amețitor.

Iuliu Mureşan a încercat să îl convingă să renunţe la decizia plecării!

Președintele Iuliu Mureșan a încercat să-l determine pe Cristian Sandu să revină asupra deciziei, însă nu a reușit.

Cei din DDB încearcă să îl convingă pe preparatorul fizic George Neagu să revină alături de Dusan Uhrin

 pentru a salva echipa, potrivit Fanatik Neagu este nimeni altul decât omul care l-a luat la bătaie pe Florin Tănase la finalul meciului Argeș – FCSB, scor 2-3

Comentarii