Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cum vrea Dusan Uhrin să salveze Dinamo de la retrogradare

 


Ioan Andone îi întristează pe fanii lui Dinamo.

„E greu pentru Dinamo și în play-off. Au avut timp să se pregătească cum vrea Dusan Uhrin, să vedem ce va fi după pauza meciurilor naționale.

Am văzut și ce se întâmplă în Liga 2. N-am văzut U Cluj, am văzut în schimb Hermannstadul, care are o echipă bună, dar tot Dinamo ar fi favorită pentru că are un lot mai bun”.

„Dacă se salvează, Dinamo nu va arăta schimbată față de ultimii trei ani. Nu îi văd un viitor, se vor lupta tot să nu retrogradeze.

Cine să vină? Să vină Dumnezeu? Să vină Șerdean de la Alba Iulia cu 5 milioane de euro… nu e vreun viitor extraordinar”, a mai spus Ioan Andone, la TV TelekomSport.

Preparatorul fizic de la Dinamo, Cristian Sandu, și-a reziliat contractul cu echipa. DDB vrea să îl aducă pe George Neagu.

Continuă problemele la Dinamo! Preparatorul fizic Cristian Sandu și-a dat demisia de la echipă după două săptămâni de pregătire alături de noul staff al echipei, condus de Dusan Uhrin Jr.

Timp de 6 luni, de la demiterea lui Dario Bonetti până la venirea lui Dusan Uhrin, Cristian Sandu a

 rămas în cadrul clubului chiar dacă nu a fost dorit de Mircea Rednic și Flavius Stoican, antrenori care s-au schimbat la Dinamo într-un ritm amețitor.

Iuliu Mureşan a încercat să îl convingă să renunţe la decizia plecării!

Președintele Iuliu Mureșan a încercat să-l determine pe Cristian Sandu să revină asupra deciziei, însă nu a reușit.

Cei din DDB încearcă să îl convingă pe preparatorul fizic George Neagu să revină alături de Dusan Uhrin

 pentru a salva echipa, potrivit Fanatik Neagu este nimeni altul decât omul care l-a luat la bătaie pe Florin Tănase la finalul meciului Argeș – FCSB, scor 2-3

Comentarii