Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Stoican şi Carp, la un pas de bătaie. „Investiți în tineri, altfel murim!”

 Gabriel Tamaș și-a schimbat declarația peste noapte. „La Dinamo sunt amintirile mele”. Fundașul rămâne dezamăgit de reacția „câinilor”: La stadion mă înjuri, pe stradă mă oprești să facem poze”

"Fanii mă iubesc, am văzut. Le mulțumesc pentru urările făcute asta e, mergem înainte. Chiar nu mă interesează Dinamo, mai ales după urările fanilor din seara asta. Pentru mine Dinamo nu mai există!”, a spus căpitanul ilfovenilor" spunea Tamaș cu ceva timp în urma. 

Intre timp și-a schimbat declarația: 

"Poate că eram la cald, supărat după meci și am spus că, pentru mine, Dinamo nu mai există. Acolo sunt amintirile mele, pe care nu le pot șterge nici din suflet, nici din memorie. Nici eu, dacă aș vrea, nici injuriile unora. Însă e păcat, e mare păcat că, de fiecare dată când intru pe teren, trebuie să aud aceleași lucruri. Sunt om și poate m-am săturat. Pe stadion mă înjuri și, după, când ne întâlnim pe stradă, facem poze. Cum vine asta? Eu nu pot să înțeleg. Și dau exemplul ăsta pentru că m-a înjurat tot stadionul. Chiar așa, tot stadionul? Îți spun ceva, cum vrem noi să ridicăm fotbalul românesc, cum vrem să creștem? Eu m-am întors acasă, am acceptat să mai joc în campionatul românesc un an sau doi. Pentru ce? Să mă injure tot stadionul? Nu mai bine mergeam în străinătate și îmi încheiam cariera acolo? La asta mă gândesc, asta mă macină. Și pe mine și, poate, pe alții ca mine, care au acceptat să revină în țară.”, ne-a declarat Gabriel Tamaș Playsport.ro

VIDEO - Declarațiile fotbaliștilor dinamoviști și a lui Flavius Stoican după meciul cu CFR Cluj

Costel Orac una dintre marile glorii dinamoviste, analizează situația dramatică în care se află echipa sa de suflet și oferă soluția salvatoare pentru fotbalul românesc.

Campion de trei ori cu roș-albii și protagonist al unei seri magice în data de 19 octombire 1983, când Dinamo a învins cu scorul de 3-0 formația germană Hamburger SV, campioana Europei în acel moment, Costel Orac vorbește fără ocolișuri despre trupa din Ștefan cel Mare. 

"Din păcate, s-a ajuns într-o situație extrem de complicată. Nu m-am gândit niciodată că se va ajunge aici... Dar, ținând cont de tot ce s-a întâmplat în ultimul an, pot spune că intuiam cumva dezastrul.

ce făceam noi pe vremuri chiar e imposibil de atins în zilele noastre. Și asta pentru că nimeni nu mai are grijă de viitor. Sau, mă rog, aproape nimeni.

"MODELUL HAGI TREBUIE MULTIPLICAT" 

Din punctul meu de vedere, ceea ce face Gică Hagi este singura soluție pentru a reintra în cărți, așa cum îmi place mie să spun. Cluburile din România nu au forță financiară și din această cauză jucătorii străini care vin în campionatul nostru pe sume mici sau liberi de contract nu au o valoare prea mare. Și atunci, cum să crești calitativ?!

Ascultați-mă ce spun, la ora actuală este singura soluție! Trebuie investit cât mai mult în grupele de copii și juniori. Tinerii trebuie să fie crescuți într-un mod corespunzător, cu mare atenție asupra inițierii, formării și mai apoi a promovării.

Acest lucru implică și multă răbdare, pe care conducătorii de club momentan nu o au. Sportul nu mai este încurajat nici măcar în școli și licee. Bine, cu ceva ani în urmă nici nu existau atâtea tentații. Acum, din nefericire, copiii sunt mai degrabă atrași de tehnologie decât de sport!"spunea Costel Orac potrivit GSP .


"Sunt 9 meciuri, trebuie să le tratăm pe toate ca pe niște finale, iar la sfârșit să reușim să evităm și barajul. Am avut o primă repriză destul de bună, apoi am luat golul 2 rapid și totul s-a dus.  Vă dați seama că înfrângerile aduc înfrângeri, mental nu ai cum să stai bine. Sper să ne revenim în play-out.

Sper să nu ajungem să jucăm cu U la baraj, dar dacă va fi să fie, voi da totul pentru echipa mea, Dinamo București" a decloarat Vlad Morar potrivit GSP


Stoican şi Carp, la un pas de bătaie

Flavius Stoican  i-a reprosat în termeni foarte duri fotbalistului Cătălin Carp anumite greșeli făcute în prima repriză, iar cearta a fost la un pas să se transforme în mai mult decât atât.

Torje a intervenit în scandalul dintre Stoican şi Carp şi a împiedicat transformarea reproşurilor în altercaţie fizică.

Certat rău de Stoican, Cătălin Carp n-a rămas dator, iar conflictul verbal ar fi degenerat dacă Torje nu intervenea la timp.

Din informaţiile Digi Sport, conflictul verbal a continuat şi în autocar pentru că antrenorul a continuat să-l certe pe Carp, iar fotbalistul nu a tăcut şi i-a răspuns în acelaşi mod, potrivit Digi Sport


UPDATE: Nu a fost vorba despre un conflict, m-am interesat și am vorbit și cu Torje, care mi-a povestit că la finalul meciului Stoican, pe un ton civilizat le explica greșelile la 5-6 jucători.

 Cătalin stătea pe bancă şi a zis ceva în ruseşte. Moment în care a intervenit Torje și a zis: 

Carp, n-ai dreptate, știu rusește, nu ai dreptate ce ai zis. Nu a înjurat. Stoican nu l-a băgat în seamă și și-a continuat discuțiile cu ceilalți jucători și asta a fost tot incidentul.

 Cătălin e foarte liniștit, alții ar fi în stare să înjure. Îl cunosc bine de la CFR, s-a potolit după alea 2-3 cuvinte – Iuliu Mureșan

Comentarii