Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Flavius Stoican, replică după criticile lui Dusan Uhrin

 


Cum a ajuns Christian Irobiso să joace fundaș central la Dinamo!

Igor Jovanovic, Baptiste Aloe și Denis Giafer au început ca titulari în linia de trei apărători pregătită de Uhrin. Pe bancă a fost Răzvan Patriche, în timp ce stoperii Ricardo Grigore și Marco Ehmann au fost lăsați în afara lotului din cauza unor viroze.

VIDEO - Interviurile jucătorilor dinamoviști și a lui Dusan Uhrin după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe

Dinamo a rezistat cu Irobiso în apărare, atacantul având câteva intervenţii providenţiale în faţa jucătorilor adverşi care căutau să profite de problemele de efectiv ale dinamovistilor, potrivit Fanatik .

VIDEO - Dinamo poate rămâne și fără Uhrin

Kairnourgios e șomer de lux, Moura din dreapta în stânga

Nikolaos Kairnourgios, 23 de ani, a fost adus în timpul mandatului lui Mircea Rednic, la solicitarea specială a „Puriului". A semnat un contract valabil până în iunie 2022, iar după plecarea lui Rednic nici nu s-a despărțit de Dinamo, nici nu a fost luat în calcule pentru jocurile din 2022.

Ca să nu aibă probleme cu obținerea licenței sportive, să mai aibă alt proces pe cap - cum este cazul cu Gluhakovici, care a deschis acțiune contra clubului -, bucureștenii îl țin pe apărător angajat.  Însă nu-l folosesc, deși etapa trecută, la 0-0 cu Sepsi, Uhrin a trebuit să apeleze la varianta Gabriel Moura în stânga defensivei, Moura fiind om de bandă dreaptă. Asta în condițiile în care Steliano Filip a fost „urcat” mijlocaș, iar Andrei Radu a fost răcit și n-a putut evolua.

Și fotbaliștii dinamoviști sunt stupefiați de situația creată în jurul fotbalistului elen. „Vine când vrea, practic, e de capul lui. Nu-i interzice nimeni să sosească la Săftica, cu toate că în cea mai mare parte se antrenează separat. Oricum, pontează ziua de lucru, timpul trece, leafa merge. Ultima oară a fost joi la Săftica", au reacționat elevii lui Uhrin, potrivit GSP


Dusan Uhrin a fost foc și pară la finalul remizei cu Sepsi (0-0), acuzând problemele medicale, dar și lipsa pregătirii fizice.

„În momentul în care am semnat cu Dinamo, eram conștient de situația critică în care se afla echipa, dar am pus pe primul plan interesele imediate ale clubului. Trecând peste lipsuri și peste probleme. 

Nu mi s-a părut niciodată corect și nici fair-play să comentez activitatea antrenorilor care au fost la echipă înaintea mea. De asemenea, nu am să vorbesc niciodată despre fosta echipă, despre foștii


 jucători sau conducători. Nu te duci într-o casă, iar, apoi, la plecare te apuci să vorbești negativ despre asta! Nu este nici frumos, nici constructiv. Nu-mi plac polemicile și nici scandalurile. 

Ar trebui să fim mai responsabili și mai echilibrați, toți cei care facem parte din lumea fotbalului", a reacționat Stoican potrivit Gazeta Sporturilor.

Adevărul e trist și crud. Flavius Stoican a făcut 5 puncte în 9 etape. Lucrurile nu au mers bine. Jucătorii,

 cu mine și cu suporterii suntem numitorul comun. Probabil a fost o presiune pe el venită de pe rețelele

 de socializare. Îmi pare rau că a plecat. Aș fi vrut să rămână, eu l-am adus - Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo, în urmă cu 10 zile

Comentarii