Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Oficialul alb-roșilor convins că Dinamo scapă de retrogradare!

 





Dinamo se afla pe locul 14 în Liga 1 urmărită îndeaproape de contracandidata la retrogradare Academica Clinceni, diferența dintre cele doua echipe fiind foarte mica, mai exact de 3 P

Dinamovistii cred ca rezultatele pozitive ii vor ajuta din punct de vedere moral și ca jocul lor se va îmbunătății treptat și în funcție de moralul lor. 

Ricardo Grigore, fundașul central în vârstă de 22 de ani al lui Dinamo, s-a accidentat în partida amicală cu Viitorul Cluj. Conducerea dinamovista aflat cât va lipsi de pe terenul de fotbal fundasul Ricardo Grigore.

Antrenorul "câinilor" a primit vești despre starea lui Ricardo Grigore după accidentarea din amical! Ricardo Grigore a efectuat un RMN și din fericire, starea sa nu este gravă. Acesta a fost diagnosticat doar cu o entorsă, dar va lipsi în jur de o săptămână sau două, potrivit Prosport.ro

Desire Segbe Azankpo nu s-a mai întors din Franța la Dinamo, după doar o repriză jucată

Adus la Dinamo la începutul acestei luni, sub formă de împrumut de la USL Dunkerque (Franța), Desire Segbe Azankpo a plecat în Franța pentru a rezolva niște probleme medicale, însă nici până în acest moment nu s-a întors.

Potrivit GSP, staff-ul tehnic al lui Dinamo a cerut ca Desire Segbe Azankpo să se întoarcă din Franța, însă răspunsul ar fi fost că acesta se află într-un proces de recuperare cu acupunctură.

Desire Segbe Azankpo este împrumutat la Dinamo până în vara acestui an, având opțiune de cumpărare după finalul acestui sezon.

Dinamo va avea un stadion nou: ”Va începe sută la sută demolarea!”

Iuliu Mureșan, a anunțat când va începe demolarea stadionului din „Ștefan cel Mare”. Deși nu se știe încă în ce eșalon va evolua Dinamo în stagiunea viitoare Iuliu Mureșan a anunțat că la finalul acestui sezon va fi demarat procesul de demolare a Stadionului Dinamo.

Dinamo va avea un stadion nou: ”Va începe sută la sută demolarea!”

„Sunt sigur de acest lucru, va începe sută la sută demolarea și va trebui să ne căutăm alt stadion din sezonul următor.

Noi am vrea foarte tare, am avut discuții la MTS, dar ni s-a spus aceeași poveste, că lipsesc niște avize, că deocamdată nu pot, dar au putut să joace unii-alții pe acolo. E un stadion care corespunde și pentru fotbal. Măcar o echipă ar putea să joace și acolo. 

Nu e normal ca un stadion făcut din bani publici să fie confiscat de o echipă, nu contează din ce ligă. Toate echipele au dreptul să joace acolo.

Și noi trebuie să facem venituri, fotbalul trebuie să atragă în primul rând. Nu înțeleg de ce își permit unii ca stadioanele frumoase, moderne, cu condiții, să fie ținute pentru 500 de spectatori sau 1000, la un meci din când în când. Nu înțeleg logica, mă depășește pe mine”, a spus Iuliu Mureșan, la emisiunea Ora Exactă în Sport.


”Ne gândim la o prezență la baraj dar, de ce nu, ne-ar plăcea să ne salvăm și fără baraj.

Noi putem să calmăm lucrurile într-un singur mod: prin a nu răspunde la provocări, dar cel mai important e să jucăm fotbal și să facem puncte în clasament. 

Așa vor fi și suporterii mulțumiți. Și cei răutăcioși vor fi mai ponderați. Nu este altă soluție, asta e singura soluție.


Dinamo nu va retrograda, eu sunt sigur de acest lucru și de aceea am și rămas, că altfel aș fi plecat.

 Vom putea susține planul. Dacă se va întâmpla, dar nu vreau să mă gândesc, ar fi mult mai greu de susținut planul. Ne gândim să facem puncte și să urcăm cât mai mult în clasament”, a declarat Iuliu Mureșan la PRO X.

Comentarii