Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cum rezistă Dinamo doar cu banii de la DDB şi din drepturile tv

 Victor Pițurcă crede ca fotbalul o sa fie mult mai sărac dacă Dinamo va retrograda și crede ca Borcea s-ar întoarce la Dinamo doar în anumite condiții, dând exemplu construirea stadionului Dinamo. 

Victor Pițurcă a confirmat că fostul acționar Cristi Borcea poate reveni în conducerea lui Dinamo, condiția fiind ca în Șos. Ștefan cel Mare să se construiască un stadion nou.

Victor Pițurcă a confirmat că fostul finanțator ar putea să bage din nou bani la club, însă numai după ce va exista un nou stadion în Șos. Ștefan cel Mare.

„Îmi zice el: ar exista o şansă dacă s-ar construi un stadion nou. Eu sunt convins că multă lume ar veni lângă Dinamo dacă s-ar face un stadion pentru acest club mare”, a declarat Victor Pițurcă.

Antrenorul este de părere că imaginea fotbalului românesc ar avea mult de suferit în cazul în care elevii lui Dusan Uhrin nu vor reuși să evite retrogradarea la finalul acestui sezon. „Fotbalul românesc va fi foarte sărac dacă Dinamo nu va reuşi să rămână pe prima scenă. Nu va mai fi interes. Vom vedea meciuri cu 200 de spectatori în tribună”, a mai spus fostul selecționer al echipei naționale a României, Victor Pițurcă, potrivit Prosport


“Orice club din Liga 1 cu banii pe care îi primeşte din drepturile tv şi ceva sponsori de pe-acolo ar putea rezista”

Răzvan Zăvăleanu, a explicat modul în care Dinamo reuşeşte să reziste financiar în campionat, în comparaţie cu alte echipe ajunse pe buza prăpastiei:


“Nici noi nu suntem într-o situaţie înfloritoare. Dar este vorba de management, de gospodărirea veniturilor, de atenţia la cheltuieli. Orice club din Liga 1 cu banii pe care îi primeşte din drepturile tv şi ceva sponsori de pe-acolo ar putea rezista câtă vreme s-ar întinde cât le este plapuma şi ar face o simulare a ceea ce poate în funcţie de încasări.

“N-are nimeni niciun plan. Dacă îţi faci un plan la început şi te ţii de el, lucrurile funcţionează”

Din păcate, mulţi habar n-au de aşa ceva. Vă daţi seama că mulţi spun: «Vin banii de la televiziune. Îi

 cheltuim. Ăluia îi dăm 3000, celuilalt 7000. N-are nimeni niciun plan. Dacă îţi faci un plan la început şi te ţii de el, lucrurile funcţionează. 

La Dinamo funcţionează pe etape. Nu este uşor. Ne străduim de la lună la lună să acoperim bugetul, dar

 suntem atenţi şi sper ca lucrurile să funcţioneze în acelaşi mod şi de acum încolo”, a explicat Răzvan Zăvăleanu potrivit FANATIK.

VIDEO - Dinamo a câștigat la masa verde derby-ul cu Steaua

Comentarii