Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Cum rezistă Dinamo doar cu banii de la DDB şi din drepturile tv

 



Victor Pițurcă crede ca fotbalul o sa fie mult mai sărac dacă Dinamo va retrograda și crede ca Borcea s-ar întoarce la Dinamo doar în anumite condiții, dând exemplu construirea stadionului Dinamo. 

Victor Pițurcă a confirmat că fostul acționar Cristi Borcea poate reveni în conducerea lui Dinamo, condiția fiind ca în Șos. Ștefan cel Mare să se construiască un stadion nou.

Victor Pițurcă a confirmat că fostul finanțator ar putea să bage din nou bani la club, însă numai după ce va exista un nou stadion în Șos. Ștefan cel Mare.

„Îmi zice el: ar exista o şansă dacă s-ar construi un stadion nou. Eu sunt convins că multă lume ar veni lângă Dinamo dacă s-ar face un stadion pentru acest club mare”, a declarat Victor Pițurcă.

Antrenorul este de părere că imaginea fotbalului românesc ar avea mult de suferit în cazul în care elevii lui Dusan Uhrin nu vor reuși să evite retrogradarea la finalul acestui sezon. „Fotbalul românesc va fi foarte sărac dacă Dinamo nu va reuşi să rămână pe prima scenă. Nu va mai fi interes. Vom vedea meciuri cu 200 de spectatori în tribună”, a mai spus fostul selecționer al echipei naționale a României, Victor Pițurcă, potrivit Prosport


“Orice club din Liga 1 cu banii pe care îi primeşte din drepturile tv şi ceva sponsori de pe-acolo ar putea rezista”

Răzvan Zăvăleanu, a explicat modul în care Dinamo reuşeşte să reziste financiar în campionat, în comparaţie cu alte echipe ajunse pe buza prăpastiei:


“Nici noi nu suntem într-o situaţie înfloritoare. Dar este vorba de management, de gospodărirea veniturilor, de atenţia la cheltuieli. Orice club din Liga 1 cu banii pe care îi primeşte din drepturile tv şi ceva sponsori de pe-acolo ar putea rezista câtă vreme s-ar întinde cât le este plapuma şi ar face o simulare a ceea ce poate în funcţie de încasări.

“N-are nimeni niciun plan. Dacă îţi faci un plan la început şi te ţii de el, lucrurile funcţionează”

Din păcate, mulţi habar n-au de aşa ceva. Vă daţi seama că mulţi spun: «Vin banii de la televiziune. Îi

 cheltuim. Ăluia îi dăm 3000, celuilalt 7000. N-are nimeni niciun plan. Dacă îţi faci un plan la început şi te ţii de el, lucrurile funcţionează. 

La Dinamo funcţionează pe etape. Nu este uşor. Ne străduim de la lună la lună să acoperim bugetul, dar

 suntem atenţi şi sper ca lucrurile să funcţioneze în acelaşi mod şi de acum încolo”, a explicat Răzvan Zăvăleanu potrivit FANATIK.

VIDEO - Dinamo a câștigat la masa verde derby-ul cu Steaua

Comentarii