Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ionuț Negoiță încă mai poate face bani de pe urma lui Dinamo!


 Chiar dacă noi creanțe se adună, vezi cazurile Dorin Șerdean și Teddy Mezague, procesul de reorganizare juridică în care se află clubul (insolvență), începând cu vara anului trecut, se desfășoară conform coordonatelor propuse de administratorul judiciar – RTZ Partners SPRL. După ce la finalul lunii noiembrie, Tribunalul București, prin judecătorul sindic, a validat planul de reorganizare, un hop  mari emoții conform complicațiilor sportive legate de obținerea licenței pentru sezonul 2022-2023, următoarele două termene în proces au fost trecute cu bine, soluția instanței fiind, de fiecare dată, afirmativă „pentru continuarea planului de reorganizare”. 

VIDEO - Dinamo poate rămâne și fără Uhrin

 

Pe 7 februarie, respectiv, luni, 21 martie, au avut loc termene și, conform deciziilor, SC Dinamo 1948 SA se află în plan, s-au îndeplinit condițiile prevăzute în trimestrul trecut, în care au fost achitate cheltuieli curente. 

VIDEO - Interviurile jucătorilor dinamoviști și a lui Dusan Uhrin după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe

Ce înseamnă aceste cheltuieli curente? O sumă de peste un milion de euro pe care clubul a achitat-o, drept cheltuieli, în ultimele trei luni, pentru ca planul să fie respectat în termen. Mai precis 6,5 milioane lei! Conform informațiilor colectate de PlaySport.ro, bugetul salarial la Dinamo este de 900.000 lei brut, iar în ultimul trimestru societatea a avut un buget de salarii de 2.759.798 lei, din care 1.673.580 lei contracte jucători, 416.400 lei contracte staff, plus taxele salariale în valoare de 669.818 lei. 

Astfel, totalul cheltuielilor pe care le-a avut SC Dinamo 1948 SA în ultimele trei luni este de peste 6,5 milioane lei, mai precis 6.553.815 lei, 2.184.605 lei într-o singură lună. 

Ionuț Negoiță încă mai poate face bani de pe urma lui Dinamo!

Patronul Smile Center, Claudiu Ciolan, unul dintre sponsorii lui Dinamo, intenționează să cumpere autocarul personalizat al clubului de la Ionuț Negoiță. Ionuț Negoiță nu vrea să mai audă de Dinamo și a făcut totul pentru a scăpa de club, ba chiar se amuză pe seama situației în care se află „câinii”.

Patronul Smile Center, Claudiu Ciolan, cel care se va ocupa de cheltuielile echipei a doua a clubului, vrea să cumpere fostul autocar al alb-roșiiilor de la Ionuț Negoiță. Directorul general al clinicii dentare este un mare dinamovist și un apropiat al echipei, care dorește să se implice ca sponsor la Dinamo, potrivit Fanatik 

Administratorul judiciar al „câinilor”, Răzvan Zăvăleanu, a luat decizia să renunțe la autocarul echipei,

pentru care Dinamo îi plătea lui Ionuț Negoiță o sumă de bani pe care a considerat-o nejustificată.

Astfel, în încercarea de a reduce cât mai mult costurile, Zăvăleanu a decis ca Dinamo să închirieze un

 autocar de la firma Tarsim, la un preț mai bun, pentru meciurile de acasă și din deplasare.

Comentarii