Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cine a zis: "Ca joc și consistenta suntem pe un drum bun". Si veste bună pentru jucătorii dinamoviști

 
”Ne gândim la o prezență la baraj dar, de ce nu, ne-ar plăcea să ne salvăm și fără baraj. Noi putem să calmăm lucrurile într-un singur mod: prin a nu răspunde la provocări, dar cel mai important e să jucăm fotbal și să facem puncte în clasament. 

Așa vor fi și suporterii mulțumiți. Și cei răutăcioși vor fi mai ponderați. Nu este altă soluție, asta e singura soluție. Dinamo nu va retrograda, eu sunt sigur de acest lucru și de aceea am și rămas, că altfel aș fi plecat.

Vom putea susține planul. Dacă se va întâmpla, dar nu vreau să mă gândesc, ar fi mult mai greu de susținut planul. Ne gândim să facem puncte și să urcăm cât mai mult în clasament”, a declarat Iuliu Mureșan la PRO X.


Desire Segbe Azankpo nu s-a mai întors din Franța la Dinamo, după doar o repriză jucată

Adus la Dinamo la începutul acestei luni, sub formă de împrumut de la USL Dunkerque (Franța), Desire Segbe Azankpo a plecat în Franța pentru a rezolva niște probleme medicale, însă nici până în acest moment nu s-a întors.

Potrivit GSP, staff-ul tehnic al lui Dinamo a cerut ca Desire Segbe Azankpo să se întoarcă din Franța, însă răspunsul ar fi fost că acesta se află într-un proces de recuperare cu acupunctură.

Desire Segbe Azankpo este împrumutat la Dinamo până în vara acestui an, având opțiune de cumpărare după finalul acestui sezon.Dinamo va avea un stadion nou: ”Va începe sută la sută demolarea!”

Iuliu Mureșan, a anunțat când va începe demolarea stadionului din „Ștefan cel Mare”. Deși nu se știe încă în ce eșalon va evolua Dinamo în stagiunea viitoare Iuliu Mureșan a anunțat că la finalul acestui sezon va fi demarat procesul de demolare a Stadionului Dinamo.

Flavius Stoican, conferință fulger

Flavius Stoican: "Întâlnim campioana României, chiar dacă avem o mulțime de accidentați, nu o sa ne fie ușor, dar prin atitudine, dorință, determinare putem sa facem un meci bun. Cei care au jucat mai putin în aceasta perioada trebuie sa arate ca oricând pot sa îmbrace tricoul de titulari. Rămâne ca cei care o sa intre pe teren sa facă o partida mare. Vreau sa canalizez energia pe cei care sunt apți de joc. 

Si meciul cu Sepsi am făcut o partida buna, mai ales prima repriza a fost consistenta.Am făcut acele greșeli și am plecat învinși. Nu este o stare de bucurie, dar ca joc și consistenta suntem pe un drum bun.  

Sunt convins ca pana se va demola stadionul Dinamo va dura mai mult, eu as vrea sa se întâmple în câteva luni, dar e cam complicat. Am rămas la urma cu construirea stadionului și așteptam, nu depinde de noi, probabil ca sunt alte lucruri care trebuiesc făcute pas cu pas.

Ne gândim sa jucam pe orice stadion care arata bine, dacă este și un stadion frumos cu atât mai bine, nu este bine dacă vor juca mai multe echipe pe acel gazon, ca se poate deteriora, noi am vrea sa jucam doar noi, dar dacă nu se poate, nu se poate. Faptul ca se joaca multe meciuri pe un gazon, nu are cum sa se prezinte în condiții senzaționale.

Florin Raducioiu: "Într-adevăr e ultimul meci, jucam împotriva campionilor, dar în fotbal am văzut multe, nu se știe niciodată. Într-adevăr avem foarte multe absente.

 O sa fie un stimulent pentru băieți, jucătorii trebuie sa-și facă datoria, sa joace, fără niciun complex.

Comentarii