Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Veste bună pentru "câini"! Revine un jucător pe un post problematic care ne-a dat mari bătăi de cap

 „Dușan știe unde a venit și știa ce îl așteaptă. Nu știu dacă se bazează foarte mult pe meciurile astea. Din ce am înțeles, el se pregătește pentru baraj.

Majoritatea echipelor din Liga 1 au probleme. Cine a spus că 18 echipe nu ar fi OK pentru Liga 1… Dacă stăm să ne uităm acum pe clasament, cred că 5,6 echipe pot duce sezonul la final, cu contracte, cu tot. Restul sunt doar așa…

VIDEO - Dusan Uhrin Jr.: "E imposibil să joci fotbal după ce faci asemenea greșeli"

La Mediaș nu era așa mare presiune, dar la Dinamo este altceva. Deschizi televizorul și nu se vorbește nici măcar de CFR. Oricum, CFR Cluj va câștiga campionatul fără probleme.

Nimeni nu își dorește ca Dinamo să cadă în liga a doua, nu e bine. Absolut toată lumea ar trebui să ne gândim la viitorul nostru, steliști, fcsb-iști, timișoreni… toată lumea… Nu e bine nici pentru televiziune, nici pentru toată lumea.

Calitate are fiecare (dintre cei veniți la Dinamo – n.r.), dar e presiunea foarte mare. Nu e vorba de o echipă precum Clinceniul. Nu cred că Dinamo e o echipă chiar atât de rea… Mă uit chiar și la Mioveni…

Din punct de vedere sportiv, suporterii nu aveau ce să reproșeze. Au fost foarte multe lucruri inventate. Numai că eu nu aveam posibilitatea de a ieși la televizor. Și noi făceam cantonamente de luni până duminică, noi nu aveam o viață normală.

Eu sunt alături de ei, mulți dintre ei mă cunosc, trec printr-o perioadă grea. Eu sper să nu îi afecteze. Ca să retrogradezi cu Dinamo, e o pată mare pentru CV-ul tău. Mă uitam la unele meciuri și îți vine să schimbi postul”, a declarat Cristi Pulhac la Playsport Live.


De mâine, 16 martie, Dusan Uhrin jr. va avea încă un jucător sub comanda sa. Atacantul dat dispărut după meciul cu Botoșani, Désiré Azankpo Segbé, revine la antrenamentele echipei.  După ce a bifat doar o repriză în acest an pentru Dinamo, fotbalistul originar din Benin vine cu forțe proaspete pentru cele 8 meciuri rămase de disputat pentru „câini”;

"M-am accidentat. Nu am putut să joc, dar acum am terminat recuperarea și sper să pot, pas cu pas, să joc în meciurile următoare. Mă simt mult mai bine acum. A fost o accidentare oribilă la nervul sciatic. Nu știu exact cum s-a întâmplat. Am intrat la pauză. Înainte de meci și la încălzire a fost totul normal.  După meciul cu Botoșani, am început să simt ceva, am crezut că poate e o lovitură din timpul meciului și că trece. Am mers la hotel, am continuat să simt o durere. Am fost la doctorul clubului, iar, a doua zi, când am zburat înapoi la București m-a durut și mai tare. Mi-am dat seama că e lovitură serioasă. Am făcut niște teste, tratamente, pentru că nu puteam să merg.

Am făcut individual astăzi, urmând ca de mâine să mă antrenez cu colegii.

Să ne așteptăm să fii pe foaia de joc la meciul următor?

Să sperăm. Antrenorul va decide, dar eu chiar sper.

Sunt de părere că trebuie să mă antrenez și să arăt că sunt pregătit pentru meci. De-abia aștept să mă alătur colegilor deoarece nu am venit aici să mă antrenez singur. Vreau să fac antrenamente cu echipa și să joc, dar, din nefericire, a venit această accidentare. E ceva ce nu poți controla.

Eu sper să mă antrenez bine, să fiu 100% și să joc alături de echipă.

Bineînțeles. M-am uitat la toate meciurile echipei.

Cum ai fost primit la Dinamo?

Foarte bine. Sunt oameni cumsecade. De asemenea, nu sunt genul de persoană care să facă probleme. Sunt foarte calm, încerc să-mi fac treaba și să respect pe toată lumea. Muncesc din greu și e dificil să nu mă placi. Știu pentru ce sunt aici și, dacă nu mă placi, trebuie să fie ceva legat de corpul meu, poate nu-ți place fața mea (n.r. – râde). Băieții sunt de treaba, îi respect, mă respectă.

Vii din Franța. Balthazar Pierret vine din Liga a 3-a. Vă știați dinainte de Dinamo?


Da, ne știm din Franța. Am jucat unul împotriva celuilalt într-un amical, vara trecută. 


El a jucat în Liga a 3-a din Franța, eu în a 2-a. Distanța dintre orașe este de o oră (n.r. – Pierret a jucat la Boulogne, din provincia Boulogne-sur-Mer, iar Désiré Segbé Azankpo este împrumutat de la o echipă din Dunkirk. Distanța dintre cele două orașe este de 75 de kilometri). În presezon, am jucat un amical împotriva lor. 

Au venit la stadionul nostru. Trebuie să menționez că în Franța este și o rivalitate între cele două echipe. E mereu un meci frumos, deoarece este un derby, chiar dacă vorbim de un meci amical. După partidă am vorbit puțin cu el.

„Toată lumea știe de Dinamo București!”

Știai ceva de Dinamo înainte să vii aici?

Bineînțeles. Știu că au cei mai buni suporteri. Mai știam că este a doua cea mai titrată echipă din țară și acest lucru a reprezentat o motivație în plus să vin aici. Când am auzit Dinamo am zis „Wow!”.


 Toată lumea știe de Dinamo peste tot în lume. Au o istorie foarte bogată, este un club foarte mare, dar este păcat că a ajuns în această situație. Chiar și când eram mic, am auzit de Dinamo București.

Au jucat contra celor de la Olympique Marseille acum ceva timp, în Cupa UEFA.

Da, exact. Am un respect enorm pentru acest club și este o motivație în plus pentru mine. Dacă pot ajuta cu ceva, aș fi foarte mândru să păstrăm echipa în această ligă. Mihai Joița mi-a spus foarte multe lucruri despre acest club. I-am zis „Ascultă, sunt în Ligue 2, joc, nu vreau să mă duc în România”. Când mi-a zis că este vorba de Dinamo București am rămas surprins, " potrivit Playsport.ro


Comentarii