Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Prima reacție a lui Mihai Eșanu după ce l-a făcut KO pe Bogdan Rusu

 



Ionuț Negoiță îl cheamă pe Mbappe la Dinamo 

„Este o rază de speranță, înțeleg că Academica Clinceni și Gazul sunt ca și duse, deci practic locul de baraj este asigurat. Din păcate, nu văd potențial pentru a se spera la mai mult decât locul de baraj, care a venit, oarecum, cadou. 

VIDEO - Dusan Uhrin, dezamăgit de ceea ce a găsit la Dinamo: „Jucătorii nu sunt în regulă!

Trebuie să câștige barajul și nu va fi ușor, după părerea mea. Sunt niște realități din păcate, speram ca în iarnă să reușească să aducă ceva jucători mai buni, iar în play-out se putea recâștiga și să se urce puțin  în clasament. Nu văd că s-ar putea realiza treaba asta”, a spus Negoiță, într-un interviu acordat în pentru PRO TV.

In glumă, Negoiță îl cheamă pe Kylian Mbappe la Dinamo.

”Să existe un echilibru cu celălalt 'Mbappe' de la rivală”, a glumit omul de afaceri, făcând referire la porecla pe care i-a pus-o Gigi Becali lui Florinel Coman de la FCSB.

„Sincer, m-am uitat așa sporadic la meciuri. Când văd calitatea jocului, nu perseverez prea mult în a mă uita, că îmi pierd timpul, dar știu că, din vară, Mbappe va rămâne liber de contract și ar fi soluție pentru sezonul următor, mă gândesc. Ca să existe și un echilibru cu celălalt 'Mbappe' de la rivala lui Dinamo. Cred că ar fi un lucru bun. Treaba lui cum, doar să joace”, a mai spus Negoiță.


Prima reacție a lui Mihai Eșanu după ce l-a făcut KO pe Bogdan Rusu: „Am mâna în ghips!”

Mihai Eșanu a stat 7 partide după fractura suferită în amicalul cu Mioveni. Totuși, regretul cel mare al acestuia este pentru „daunele” provocate lui Bigdan Rusu.


„Din fericire pentru mine, nu sunt așa rău precum colegul meu, dar nici eu nu sunt bine. Văzând reluarea, este adevărat, puteam să fac mai mult să evit, dar, în atmosfera meciului, chiar dacă a fost unul amical, nu am reușit să evit contactul. L-am lovit, l-am văzut pe jos. Nu am văzut foarte mult pentru că am văzut sânge și nu m-am uitat prea mult. M-am lovit și eu la mână, am simțit imediat. Mă durea și

 capul. I-am scris, am vorbit cu un coleg de-ai lui să îmi dea numărul lui să îl întreb cum se simte.

Am degetul rupt, am mâna în ghips. Peste o săptămână am un control, peste alte trei săptămâni, am alt control. Să sperăm că se lipește repede. Degetul mijlociu mi l-am rupt probabil în pometele lui.

 Am ieșit să boxez. Dacă strângeți pumnul, degetul mijlociu iese cel mai mult din pumn. Degetul meu a lovit pometele lui.

Nu cred că e cazul de reacții negative din partea suporterilor. A fost ceva întâmplător, nu există nicio


 urmă de îndoială că ar fi fost ceva voit. Am văzut că vine, dar am


 crezut că ajung înaintea lui. Nu m-am gândit că o să ne lovim”, a declarat Mihai Eșanu, conform Digi Sport.

Comentarii