Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Dusan Uhrin a lăsat acasă șapte jucători pentru derby-ul Rapid – Dinamo

 



Verdict dureros pentru ”câini”: ”Noi suntem ultima generație care a jucat fotbal la Dinamo”

„În general jucători care au făcut performanțe la echipele lor, sunt o parte care s-au axat pe o parte a antrenoratului a intrărilor în forumurile de conducere. Am spus să iau o pauză momentan și să privesc lucruri din afară momentan.

VIDEO - Dusan Uhrin, primele declarații ca antrenor al lui Dinamo. Gabi Torje: „Și noi știm înjurături"

Părerea mea este că noi suntem ultima generație în care s-a cam mai jucat fotbal și aici mă refer neapărat strict la clubul Dinamo. Mă refer și la generațiile care au fost și la celelalte echipe, parcă eram apropiați, eram de aceeași vârstă cam toți și au reușit să joace și la nivele mai superioare.

În ultima perioadă mi se părea că o iau pe o parte descendentă să-i spun așa, pentru că tot ce se întâmplă în fotbal de ceva timp, mi se pare că mergem din rău în mai rău și am preferat să mă axez într-un fel și să duc viața mai departe.

În momentul când te lași de fotbal este o alegere dificilă, pentru că trăiești într-un moment când trebuie să pui stop fenomenului, pe care îl practici de la 11 ani și te-ai dedicat pentru acest lucru. Este un moment de rătăcire și are un impact puternic”, a spus Cristi Pulhac, pentru Radio Sport Total FM.

„De fiecare dată când vin la Dinamo, Dinamo are ceva probleme. Am încercat să dau tot ce e mai bun ca să salvez Dinamo, de fiecare dată când am fost aici a fost dificil, am avut probleme, iar acum vin aici tot într-o situație dificilă, dau tot ce e mai bun de fiecare dată. Sunt aici de miercuri, am văzut câțiva jucători noi, nu-i cunosc pe toți”, a spus cehul, la conferința de presă," potrivit Sport.ro.


Florin Răducioiu nu va sta pe bancă în mandatul lui Dusan Uhrin

„N-o să mai stau pe bancă, au fost 2 apariții excepționale și atât. Nu mă pot abține de la reacții în timpul meciului, la adresa arbitrilor.

Mi-e rușine, la Botoșani am făcut-o, îmi pare foarte rău că nu i-am cerut scuze arbitrului de rezervă pentru ieșirea mea. N-am înjurat, Doamne ferește!, dar am țipat la el și chiar îmi pare rău”.

Răducioiu anunțase prima oară decizia chiar înainte de derby-ul cu Rapid: „Nu, eu nu o să mai stau pe bancă. Am ales să stau mai bine în tribună, este mai bine. Trăiesc prea mult meciurile pe bancă şi nu mă mai controlez foarte mult. Prefer să stau aparent mai calm în tribună”, potrivit Fnatik 


Dusan Uhrin a lăsat acasă șapte jucători pentru derby-ul Rapid – Dinamo. Dușan Uhrin are mari bătăi

 de cap înaintea debutului pe banca lui Dinamo. Tehnicianul ceh nu se va putea baza pe șapte fotbaliști la derby-ul cu Rapid.

șapte jucători dinamoviști nu au făcut deplasarea pentru derby-ul cu Rapid. Cosmin Matei, Alexandru

 Răuță, Mirko Ivanovski, Antoni Ivanov, Răzvan Patrice și Igor Jovanovic nu au fost recuperați după

 accidentări și au fost lăsați acasă de Uhrin, potrivit Fanatik 

Din delegația lui Dinamo nu va face parte nici Steliano Filip. Fundașul stânga este suspendat pentru

 partida din prima etapă a play-out-ului, după ce a fost eliminat în CFR – Dinamo 4-1.

Comentarii