Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dusan Uhrin a lăsat acasă șapte jucători pentru derby-ul Rapid – Dinamo

 Verdict dureros pentru ”câini”: ”Noi suntem ultima generație care a jucat fotbal la Dinamo”

„În general jucători care au făcut performanțe la echipele lor, sunt o parte care s-au axat pe o parte a antrenoratului a intrărilor în forumurile de conducere. Am spus să iau o pauză momentan și să privesc lucruri din afară momentan.

VIDEO - Dusan Uhrin, primele declarații ca antrenor al lui Dinamo. Gabi Torje: „Și noi știm înjurături"

Părerea mea este că noi suntem ultima generație în care s-a cam mai jucat fotbal și aici mă refer neapărat strict la clubul Dinamo. Mă refer și la generațiile care au fost și la celelalte echipe, parcă eram apropiați, eram de aceeași vârstă cam toți și au reușit să joace și la nivele mai superioare.

În ultima perioadă mi se părea că o iau pe o parte descendentă să-i spun așa, pentru că tot ce se întâmplă în fotbal de ceva timp, mi se pare că mergem din rău în mai rău și am preferat să mă axez într-un fel și să duc viața mai departe.

În momentul când te lași de fotbal este o alegere dificilă, pentru că trăiești într-un moment când trebuie să pui stop fenomenului, pe care îl practici de la 11 ani și te-ai dedicat pentru acest lucru. Este un moment de rătăcire și are un impact puternic”, a spus Cristi Pulhac, pentru Radio Sport Total FM.

„De fiecare dată când vin la Dinamo, Dinamo are ceva probleme. Am încercat să dau tot ce e mai bun ca să salvez Dinamo, de fiecare dată când am fost aici a fost dificil, am avut probleme, iar acum vin aici tot într-o situație dificilă, dau tot ce e mai bun de fiecare dată. Sunt aici de miercuri, am văzut câțiva jucători noi, nu-i cunosc pe toți”, a spus cehul, la conferința de presă," potrivit Sport.ro.


Florin Răducioiu nu va sta pe bancă în mandatul lui Dusan Uhrin

„N-o să mai stau pe bancă, au fost 2 apariții excepționale și atât. Nu mă pot abține de la reacții în timpul meciului, la adresa arbitrilor.

Mi-e rușine, la Botoșani am făcut-o, îmi pare foarte rău că nu i-am cerut scuze arbitrului de rezervă pentru ieșirea mea. N-am înjurat, Doamne ferește!, dar am țipat la el și chiar îmi pare rău”.

Răducioiu anunțase prima oară decizia chiar înainte de derby-ul cu Rapid: „Nu, eu nu o să mai stau pe bancă. Am ales să stau mai bine în tribună, este mai bine. Trăiesc prea mult meciurile pe bancă şi nu mă mai controlez foarte mult. Prefer să stau aparent mai calm în tribună”, potrivit Fnatik 


Dusan Uhrin a lăsat acasă șapte jucători pentru derby-ul Rapid – Dinamo. Dușan Uhrin are mari bătăi

 de cap înaintea debutului pe banca lui Dinamo. Tehnicianul ceh nu se va putea baza pe șapte fotbaliști la derby-ul cu Rapid.

șapte jucători dinamoviști nu au făcut deplasarea pentru derby-ul cu Rapid. Cosmin Matei, Alexandru

 Răuță, Mirko Ivanovski, Antoni Ivanov, Răzvan Patrice și Igor Jovanovic nu au fost recuperați după

 accidentări și au fost lăsați acasă de Uhrin, potrivit Fanatik 

Din delegația lui Dinamo nu va face parte nici Steliano Filip. Fundașul stânga este suspendat pentru

 partida din prima etapă a play-out-ului, după ce a fost eliminat în CFR – Dinamo 4-1.

Comentarii