Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vin și vești bune la Dinamo. „Câinii” au trecut cu bine. Si fotbaliștii se plâng de metodele cehului

 


Au început acești"superi fotbaliști"sa se plângă, normal gașca vroia un antrenor ca marele cântăreț 

VIDEO - Dinamo poate rămâne și fără Uhrin

S-----N, pardon antrenor, sa facă paranghelie la antrenamente. 

Metodele de pregătire ale lui Dusan Uhrin au început să fie deja contestate de jucătorii lui Dinamo, iar antrenorul ceh nu le știe nici acum numele la toți fotbaliștii din lot.'

VIDEO - Interviurile jucătorilor dinamoviști și a lui Dusan Uhrin după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe

„E incredibil acest antrenor ceh. Face la antrenamente cu fotbaliștii doar jocuri 5-2 și meciuri de 11-11, în fiecare zi. Astea sunt antrenamentele făcute de Uhrin pe la Săftica. Iar a doua zi după meciul cu Rapid, Uhrin a decis ca echipa să facă două antrenamente. Vi se pare normal? Dar nu tu antrenamente tactice, nu tu exersări de faze fixe, atât pe atac cât și în apărare, nimic. În săptămâna jocului cu Sepsi băieții au făcut doar 5-2 și meciuri de 11-11. Iar apoi vine și spune că jucătorii nu sunt pregătiți fizic. Păi, la Arad cum au rezistat băieții în opt oameni? Au mers în patru labe? Nu cumva au alergat de au rupt gazonul ăla?

Vreau să vă mai spun că omul ăsta nici acum nu i-a învățat pe jucători cum îi cheamă. Sunt în grupuri de câte cinci, iar câte o dată băieții sunt și mai departe de Uhrin, iar el tot strigă în engleză ‘you, you’

(n. red. – ‘tu’ în engleză), când vrea să îi spună unuia ceva. Iar jucătorii se întreabă cu cine naiba vrea, mă, frate să vorbească ăsta dintre noi? Îi strigă așa că nu știe nici acum cum îi cheamă pe unii dintre ei.

Dar de ce credeți că au fost atâția jucători răciți? Din cauza lui Uhrin. Înainte de meciul cu Rapid el a luat în autocar pe doi jucători deja răciți și i s-a spus că nu e bine ce face, dar nu a ascultat de nimeni.

Apoi, Uhrin s-a trezit că din doi răciți s-au făcut șapte, deoarece respectivii au luat viroza unul de la altul. Se mai miră de ce i s-au accidentat jucătorii? Păi tot din cauza acestor antrenamente stupide. Zici că unii jucători sunt în probe pe la Dinamo, iar el vrea să îi vadă mereu cum se mișcă în partide școală. Îi bagă aproape pe fiecare zi la meciurile 11-11. Păi Patriche are o vârstă, așa faci tu antrenamente cu el? L-a forțat și săracul are din nou probleme medicale. Și nu doar pe el”, a spus pentru ProSport o sursă din vestiarul dinamoviștilor..

Chiar dacă noi creanțe se adună, vezi cazurile Dorin Șerdean și Teddy Mezague, procesul de reorganizare juridică în care se află clubul (insolvență), începând cu vara anului trecut, se desfășoară

 conform coordonatelor propuse de administratorul judiciar – RTZ Partners SPRL. După ce la finalul lunii noiembrie, Tribunalul București, prin judecătorul sindic, a validat planul de reorganizare, un hop

 cu mari emoții conform complicațiilor sportive legate de obținerea licenței pentru sezonul 2022-2023, următoarele două termene în proces au fost trecute cu bine, soluția instanței fiind, de fiecare dată, afirmativă „pentru continuarea planului de reorganizare”.  


Pe 7 februarie, respectiv, luni, 21 martie, au avut loc termene și, conform deciziilor, SC Dinamo 1948 SA se află în plan, s-au îndeplinit condițiile prevăzute în trimestrul trecut, în care au fost achitate cheltuieli curente. 

Ce înseamnă aceste cheltuieli curente? O sumă de peste un milion de euro pe care clubul a achitat-o, drept cheltuieli, în ultimele trei luni, pentru ca planul să fie respectat în termen. Mai precis 6,5 milioane lei! 

Conform informațiilor colectate de PlaySport.ro, bugetul salarial la Dinamo este de 900.000 lei brut, iar în ultimul trimestru societatea a avut un buget de salarii de 2.759.798 lei, din care 1.673.580 lei contracte jucători, 416.400 lei contracte staff, plus taxele salariale în valoare de 669.818 lei. 


Astfel, totalul cheltuielilor pe care le-a avut SC Dinamo 1948 SA în ultimele trei luni este de peste 6,5 milioane lei, mai precis 6.553.815 lei, 2.184.605 lei într-o singură lună. 

LPF (Liga Profesionistă de Fotbal) a publicat programul etapei a 3-a din play-off-ul și play-out-ul Ligii 1 pe pagina oficială.


Vineri, 1 aprilie 2022


U Craiova 1948 – CS Mioveni, ora 17:30

Chindia Târgoviște – Dinamo, ora 20:30

Sâmbătă, 2 aprilie 2022

UTA Arad – Gaz Metan Mediaș, ora 12:30

FC Voluntari – Farul, ora 17:30

Rapid – FC Botoșani, ora 20:30

Duminică, 3 aprilie 2022

FCSB – Universitatea Craiova, ora 19:00

Luni, 4 aprilie 2022

Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Academica Clinceni, ora18:00

CFR 1907 Cluj – FC Argeș, ora 21:00

Comentarii