Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Gabi Torje: „Și noi știm înjurături frumoase. Putem să înjurăm 5 minute fără să ne repetăm, dacă vrem”

 


„Eu, personal, în momentul în care mă critică cineva, mă automotivez. Mă deranjează, însă nu pun la suflet, să mă dărâme

 Sunt jucători care sunt afectați când cineva îi blamează, le trimite un mesaj și îi înjură sau amenință. Eu nu pun la suflet, doar mă motivez și încerc să-i ajut pe cei din jurul meu cât de mult pot. 

Trebuie să fim conștienți și toată lumea să gândească la un numitor comun. În momentul în care judeci un jucător, îl înjuri, nu afectează doar jucătorul în sine, afectează și performanțele fotbalistului care ajută clubul în momentul de față. Obiectivul principal al tuturor în momentul acesta este Dinamo București, să salvăm Dinamo. Nu să îl salvăm pe Gabi Torje sau pe Antonio Bordușanu sau pe Ricardo Grigore.

Noi trebuie să fim conștienți că toți trebuie să ajutăm Dinamo. Că suntem suporteri, președinți, antrenori, jucători, omul care se ocupă de gazon, de echipamente, toată lumea trebuie să aibă același obiectiv comun, nu eu, personal, să am obiectiv să joc bine ca să plec la vară undeva”, a declarat Gabi Torje la conferința de presă premergătoare meciului cu Rapid.

„În 2022, dacă ameninți pe cineva te duci la pușcărie. Noi suntem jucători, până să fim jucători am fost și noi suporteri la anumite echipe. Și noi știm înjurături frumoase. Și noi putem să înjurăm 5 minute fără să ne repetăm, dacă vrem, dar nu cred că asta dă dovadă de prea multă minte. 

Nu e un obiectiv a te înjura cu cineva. Aceleași persoane care acum 6 luni de zile mi-au dat mesaj «Mulțumim frumos că ai venit, Gabi. Ești numărul 1, te iubim» mi-au scris după: «Pleacă, nu ne mai ajuți». În momentul ăla e mai bine să nu răspunzi nici când te felicită, nici când te critică, nu are rost”, a adăugat Torje potrivit GSP.


Dusan Uhrin, primele declarații ca antrenor al lui Dinamo

„De fiecare dată când vin la Dinamo, Dinamo are ceva probleme. Am încercat să dau tot ce e mai bun ca să salvez Dinamo, de fiecare dată când am fost aici a fost dificil, am avut probleme, iar acum vin aici tot într-o situație dificilă, dau tot ce e mai bun de fiecare dată. Sunt aici de miercuri, am văzut câțiva jucători noi, nu-i cunosc pe toți. 

Sunt câțiva care au rămas și de data trecută, de la ultimul mandat. O să dau maximum ca Dinamo să rămână în prima ligă. Îmi amintesc că data trecută eram la pământ, aproape retrogradați, eram pe poziție de baraj, am scăpat de acea poziție și am salvat echipa.

Toată lumea spune că vom merge la baraj, dar înainte trebuie să scăpăm de poziția directă de retrogradare. Știu că Mediaș are probleme, trebuie să ne concentrăm la noi, să dăm tot ce e mai bun.

Dacă vom juca la baraj, va fi dificil. Vom juca împotriva celor mai bune echipe din Liga 2. Avem mulți accidentați în echipă”, a spus Dusan Uhrin, la conferința de presă.

„Nu încă (n.r. - nu a semnat), dar îl voi semna după această conferință. Vreau să fiu deschis cu toată lumea, am negociat mult timp, de miercuri până în această dimineață. 

VIDEO - Dusan Uhrin, primele declarații ca antrenor al lui Dinamo. Gabi Torje: „Și noi știm înjurături"

Nu vreau să vorbesc despre contractul meu, este problema mea și a clubului, dar totul va fi OK”, a spus Uhrin potrivit Sport.ro.

Comentarii