Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Fostul atacant al lui Dinamo și-a părăsit astăzi echipa din Ucraina și acum este liber de contract. Iar oamenii din fotbal, nu o vor pe Dinamo retrogradată

 Iuliu Mureșan a mărturisit ca demiterea lui Mircea Rednic a avut și efecte pozitive pentru un tânăr jucător de la Dinamo. 

Iuliu Mureșan a dezvăluit că tatăl unui jucător tânăr de la Dinamo i-a mulțumit pentru faptul că l-a demis pe Rednic. 

Tatăl unui jucător sub 21 de ani m-a sunat înainte cu o zi insistent și nu i-am răspuns la telefon că știam ce vrea. Voia să spună că duce copilul, că nu i se dau șanse destule. După ce am făcut schimbarea am primit un mesaj de la tatăl acelui jucător: „Vă mulțumesc”. Și după aia m-a sunat și i-am răspuns și l-am întrebat pentru ce îmi mulțumește. Și mi-a spus că voia să îl ducă de la Dinamo și acum nu îl mai duce”, a povestit Iuliu Mureșan.

Sunt multe păreri din astea. În cadrul lotului e bine primită măsura. În rândul suporterilor sunt probleme. Dacă am greșit îmi cer scuze față de ei. Sper să înțeleagă. Vreau să le spun că fără ei Dinamo nu mai poate exista nici acum nici peste zeci de ani. Sunt sigur. Iar implementarea acelui program socios este un lucru extraordinar. Fac un apel să fie alături de noi și dacă m-am exprimat greșit să înțeleagă că eram sub o presiune mare și am făcut o greșeală”, a mai spus Iuliu Mureșan la PlaySport Live.

VIDEO - Iuliu Mureșan a mărturisit ca demiterea lui Mircea Rednic a avut și efecte pozitive Ivan Pesic s-a transferat la Dinamo la vârstă de 25 de ani și semnase un contract cu Dinamo valabil până în 30 iunie 2020. FC Dinamo Bucureşti şi clubul croat HNK Hajduk Split ajungat al data respectiva la un acord pentru transferul mijlocașului Ivan Pesic la echipa din Ştefan cel Mare.

 Născut pe 6 aprilie 1992, în Croaţia, fotbalistul şi-a început cariera la HNK Hajduk Split şi a mai evoluat pentru HNK Sibenik, SK ,  NK Zadar, RNK Split si Austria Klagenfurt. 

Fostul "câine rosu" a fost component al loturilor de juniori U15, U16, U17, U18 şi U19 ale Croaţiei.

”Ivan Pesic își va continua cariera la un alt club. 

Îți mulțumim pentru atitudinea de profesionist pe care ai avut-o la clubul nostru, Ivan”, a scris astăzi clubul ucrainean pe pagina oficială de Facebook. 

Croatul era legitimat la Vorskla din vara lui 2020, după ce pentru Dinamo marcase de cinci ori în 26 de partide jucate în Liga 1, potrivit Sport.ro


Ionel Ganea și Cristi Pulhac au împărțit același vestiar în perioada 2006 – 2007, când au fost colegi la Dinamo București.

Eu am avut relație bună cu Ganea. Îmi accepta orice glumă. Mie îmi plăcea, că îți dădea un imbold ca jucător. Oricum, mă mai enervăm pe el, că avea glume d-alea. Veneam pe culoar și îmi dădea doi pumni în spate și îmi spunea: „Moldovene, îi omorâm azi”. Mamă, și mă durea… I-am zis, măi, Găniță, te rog eu, frate. Deci mi-a dat vreo doi pumni de mă durea coasta. Doamnee…”, a spus Cristi Pulhac, la PlaySport LIVE.

Dar vrei să îți spun ceva? Când întra în teren și îl vedeam în primul minut, dacă ajungea mingea pe la el, direct talpa pe fundașul central. Îl vedeai pe ăla pe jos și după te motivai și tu. Chiar dacă erai intr-o 

stare mai domoală, poate nu intrai cât de cât bine în meci. Și automat un instict al unui jucător foarte agresiv, îți dă și ție… Și vouă vă place la televizor, e meciul mai încrâncenat”, a mai spus Cristi Pulhac.

„Fotbalul românesc are nevoie de Dinamo”

Selecționerul României, Edi Iordănescu, este convins că fără Dinamo fotbalul ar fi mult mai sărac: „Pentru fotbalul romanesc, ar fi important, dar ca şi statut pe care îl am, dacă spun că-mi doresc asta

 înseamnă că automat îmi doresc ca altă echipă să retrogradeze şi nu îmi permit să mă plasez de o parte sau alta. 

Fotbalul românesc are nevoie de Dinamo puternică în prima ligă, aşa cum are nevoie de toate echipele de tradiţie”, a declarat Iordănescu, potrivit telekomsport.ro

Echipa de start a lui Dinamo 

Dinamo: Eșanu - G. De Moura, Ehmann, Aloe, A. Radu - Buleică, Pierret, Carp, St. Filip - Vl. Morar, Grădinaru 

Rezerve: Fara - Țone, Bordușanu, Torje, Giafer, V. Borcea, G. Crețu, A. Bani, Amzăr 

Antrenor: Flavius Stoican

Comentarii