Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Concluziile lui Iuliu Mureșan despre ultimele evenimente de la Dinamo

 



Christian Irobiso nu poate fi încă prezentat oficial la Dinamo și nu va fi în lot pentru meciul cu Rapid.

Christian Irobiso mai are de așteptat cel puțin o săptămână până când va putea fi prezentat oficial la Dinamo și legitimat la Liga Profesionistă de Fotbal.

VIDEO - Primul interviu al lui Dusan Uhrin despre Dinamo (engleză)

Un detaliu care a scăpat tuturor este faptul că Gaz Metan Mediaș are la dispoziției cinci zile pentru a face apel la decizia LPF: ,,IROBISO OKECHUKWU CHRISTIAN vs. CS GAZ METAN MEDIAȘ.

Numai că acest termen limită se ia în calcul doar din momentul în care clubul i se comunică oficial hotărârea. Prin urmare, va mai dura cel puțin o săptămână (n.r. 16 martie) până când Christian Irobiso va fi prezentat și înregistrat oficial, potrivit Fanatik

VIDEO - Primul interviu al lui Mircea Rednic despre Dinamo, după o lungă perioadă

Astfel, Christian Irobiso ar putea debuta oficial în tricoul dinamovistilor în etapa a doua din playout, în meciul din Ștefan cel Mare cu Sepsi Sfântu Gheorghe.


FRF anunță că ”implementarea proiectului VAR a intrat într-o nouă etapă”

”Este începutul pregătirii practice pentru arbitrii și operatorii VAR, pregătire în care VAR-ul și aVAR-ul exersează situații reale, ca cele întâmplate pe terenul de joc, în timp ce arbitrii se pregătesc să înțeleagă și să aplice partea teoretică pe care am dezvoltat-o până acum: cum trebuie să reacționeze, cum să comunice cu jucătorii, cu cei din camera VAR și viceversa. 

50 de arbitri și 12 operatori VAR sunt implicați în proiect

În acest proiect avem implicați 50 de arbitri, 24 de arbitri si 26 de asistenți, plus 12 operatori VAR”, a explicat Alexandru Deaconu, lider de proiect implementare VAR, pentru site-ul oficial al FRF.

“E un lucru nou și pentru noi. Până ne familiarizăm, ne formăm reflexele și automatismele va dura puțin, dar cu antrenament și exercițiu vom face față, vom fi pregătiți pentru ce urmează. 

E mai dificil decât faza teoretică, dar cu o pregătire foarte bună ne vom putea îndeplini obiectivele stabilite”, a declarat arbitrul Horațiu Feșnic.


„Cuvântul hotărâtor l-a avut Flavius. Dacă voia să rămână, ar fi rămas. Jucătorii au cerut să rămână, eu am fost de acord, dar Flavius a zis că e mai bine să plece. 

A fost decizia lui, nici a DDB-ului, nici a mea. N-a fost forțat să plece. Poate în anumite postări ale suporterilor de pe rețelele de socializare se exprimau anumite păreri și cereau niște lucruri. 

Dar atât. Nu l-au sunat suporterii pe Stoican să-i ceară să plece și nici pe mine. Presiunea a fost cauzată în primul rând de lipsa rezultatelor.

 Asta contează în primul rând, am făcut puține puncte în multe meciuri. Ăsta e adevărul trist și crunt”, a declarat Mureșan în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Suporterii n-au venit la antrenamente, la meciuri nu i s-a cerut vehement demisia lui Flavius. Îmi pare rău că a plecat

Da, în numirea lui Uhrin a contat și părerea fanilor. Când a fost ultima dată la noi, Uhrin a salvat

 echipa, asta a contat. Dar nu fanii decid, doar am ținut cont de părerea lor a spus Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo. 

Comentarii