Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Omul care aducea banii la Dinamo

 





Managerul general al Universității Cluj, Andrei Cordoș, este convins că Dinamo nu va retrograda la finalul acestui sezon, chiar dacă va fi nevoită să dea baraj.

„Nu știu neapărat dacă poate să fie mai sus, dar sunt convins că nu va retrograda. În momentul de față, cu problemele care sunt, cred că ar fi un plus pentru ei chiar și un loc de baraj și să nu retrogradeze. Eu asta le doresc”, a declarat Andrei Cordoș, managerul general al Universității Cluj, în cadrul emisiunii ProSport Live.

Dan Petrescu zice că se teme de Dinamo, înaintea meciului direct

La finalul meciului de la Voluntari, Dan Petrescu a fost întrebat despre duelul cu Dinamo. "Bursucul" s-a arătat extrem de îngrijorat și consideră că ultimele transferuri făcute de Dinamo îi vor da bătăi de cap.

"Hai să fim serioși. Eu știu ce jucători are acum Dinamo. Am jucat cu Mediaş, au venit vreo patru jucători de acolo. Ce am făcut noi în meciul cu Mediaș? I-am bătut în minutul 90. Sunt convins că va fi foarte, foarte greu.", a spus Dan Petrescu, potrivit  Digi Sport

Dan Petrescu e de părere că Dinamo nu retrogradeză: “Eu cred că până la urmă o să facă ei ceva”

Antrenorul CFR-ului nu cu mult timp în urma a declarat intr-o conferinta de presa:  

“ Nici nu mă așteptam ca Dinamo să aibă așa probleme. Eu cred că până la urmă o să facă ei ceva pentru că e un club foarte mare şi o să reuşească să scape de retrogradare. Cred că e un club prea mare să retrogradeze, dar la fotbal nu e nimic sigur”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă, potrivit Realitateasportiva.net


Florentin Petre (45 de ani) și-a petrecut o mare parte a carierei la Dinamo, clubul care l-a crescut. Pe lângă performanțele sportive, mijlocașul de bandă a avut ”un aport substanțial” și la rotunjirea conturilor grupării din Ștefan cel Mare.

Florentin Petre: ”Am adus cam 13 milioane de euro la Dinamo”

Sunt celebre poveștile potrivit cărora toți colegii de cameră ai lui Florentin Petre de la Dinamo prindeau transferuri importante în străinătate, însă acum, fostul internațional a dat și cifre. 

El susține că mutările lui Tararache, Niculae, Marica și Pulhac le-au adus ”câinilor” aproximativ 13 milioane de euro și nu este departe de adevăr. Potrivit Transfermarkt, cei patru au plecat pentru 11,8 milioane de euro.

”Eu aveam 4.000 de dolari, pe an, la Dinamo, și jucam la naționala de tineret. Salariile erau foarte mici, noroc că mai aveam prime de joc.

Se băteau pe mine, sa stea în cameră cu mine. Am transferat patru jucători. Am adus cam 13 milioane de euro la Dinamo. Dacă îmi luam 10%, eram milionar acum.

L-am avut prima dată pe Tararache, a plecat pe două milioane și ceva. A venit Marius Niculae, a plecat pe trei spre patru. Marica, a plecat și el pe patru, cinci milioane. 

Pulhac, a plecat și el pe niște bănuți frumoși",  a dezvăluit Florentin Petre, pentru as.ro.


Comentarii