Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Omul care aducea banii la Dinamo

 

Managerul general al Universității Cluj, Andrei Cordoș, este convins că Dinamo nu va retrograda la finalul acestui sezon, chiar dacă va fi nevoită să dea baraj.

„Nu știu neapărat dacă poate să fie mai sus, dar sunt convins că nu va retrograda. În momentul de față, cu problemele care sunt, cred că ar fi un plus pentru ei chiar și un loc de baraj și să nu retrogradeze. Eu asta le doresc”, a declarat Andrei Cordoș, managerul general al Universității Cluj, în cadrul emisiunii ProSport Live.

Dan Petrescu zice că se teme de Dinamo, înaintea meciului direct

La finalul meciului de la Voluntari, Dan Petrescu a fost întrebat despre duelul cu Dinamo. "Bursucul" s-a arătat extrem de îngrijorat și consideră că ultimele transferuri făcute de Dinamo îi vor da bătăi de cap.

"Hai să fim serioși. Eu știu ce jucători are acum Dinamo. Am jucat cu Mediaş, au venit vreo patru jucători de acolo. Ce am făcut noi în meciul cu Mediaș? I-am bătut în minutul 90. Sunt convins că va fi foarte, foarte greu.", a spus Dan Petrescu, potrivit  Digi Sport

Dan Petrescu e de părere că Dinamo nu retrogradeză: “Eu cred că până la urmă o să facă ei ceva”

Antrenorul CFR-ului nu cu mult timp în urma a declarat intr-o conferinta de presa:  

“ Nici nu mă așteptam ca Dinamo să aibă așa probleme. Eu cred că până la urmă o să facă ei ceva pentru că e un club foarte mare şi o să reuşească să scape de retrogradare. Cred că e un club prea mare să retrogradeze, dar la fotbal nu e nimic sigur”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă, potrivit Realitateasportiva.net


Florentin Petre (45 de ani) și-a petrecut o mare parte a carierei la Dinamo, clubul care l-a crescut. Pe lângă performanțele sportive, mijlocașul de bandă a avut ”un aport substanțial” și la rotunjirea conturilor grupării din Ștefan cel Mare.

Florentin Petre: ”Am adus cam 13 milioane de euro la Dinamo”

Sunt celebre poveștile potrivit cărora toți colegii de cameră ai lui Florentin Petre de la Dinamo prindeau transferuri importante în străinătate, însă acum, fostul internațional a dat și cifre. 

El susține că mutările lui Tararache, Niculae, Marica și Pulhac le-au adus ”câinilor” aproximativ 13 milioane de euro și nu este departe de adevăr. Potrivit Transfermarkt, cei patru au plecat pentru 11,8 milioane de euro.

”Eu aveam 4.000 de dolari, pe an, la Dinamo, și jucam la naționala de tineret. Salariile erau foarte mici, noroc că mai aveam prime de joc.

Se băteau pe mine, sa stea în cameră cu mine. Am transferat patru jucători. Am adus cam 13 milioane de euro la Dinamo. Dacă îmi luam 10%, eram milionar acum.

L-am avut prima dată pe Tararache, a plecat pe două milioane și ceva. A venit Marius Niculae, a plecat pe trei spre patru. Marica, a plecat și el pe patru, cinci milioane. 

Pulhac, a plecat și el pe niște bănuți frumoși",  a dezvăluit Florentin Petre, pentru as.ro.


Comentarii