Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Florin Răducioiu nu e de acord cu o decizie a şefilor lui Dinamo, dar se declară optimist. Si hai cu VAR-ul ăla!

 


FRF anunță că ”implementarea proiectului VAR a intrat într-o nouă etapă”

”Este începutul pregătirii practice pentru arbitrii și operatorii VAR, pregătire în care VAR-ul și aVAR-ul exersează situații reale, ca cele întâmplate pe terenul de joc, în timp ce arbitrii se pregătesc să înțeleagă și să aplice partea teoretică pe care am dezvoltat-o până acum: cum trebuie să reacționeze, cum să comunice cu jucătorii, cu cei din camera VAR și viceversa. 

VIDEO - Primul interviu al lui Dusan Uhrin despre Dinamo (engleză)

50 de arbitri și 12 operatori VAR sunt implicați în proiect

În acest proiect avem implicați 50 de arbitri, 24 de arbitri si 26 de asistenți, plus 12 operatori VAR”, a explicat Alexandru Deaconu, lider de proiect implementare VAR, pentru site-ul oficial al FRF.

VIDEO - Primul interviu al lui Mircea Rednic despre Dinamo, după o lungă perioadă

“E un lucru nou și pentru noi. Până ne familiarizăm, ne formăm reflexele și automatismele va dura puțin, dar cu antrenament și exercițiu vom face față, vom fi pregătiți pentru ce urmează. 

E mai dificil decât faza teoretică, dar cu o pregătire foarte bună ne vom putea îndeplini obiectivele stabilite”, a declarat arbitrul Horațiu Feșnic.


Florin Răducioiu nu e de acord cu o decizie a şefilor lui Dinamo

În ciuda deciziei care nu a fost pe placul său, Florin Răducioiu a anunţat că-l va susţine cu tot ce poate pe Duşan Uhrin, antrenorul adus să o scoată pe Dinamo din zona roşie a clasamentului: "Dacă mă întreba Muresan, eu aş fi mers să rămână Flavius, nu îl schimbam. Dar eu nu pot să aleg, dar îl ajut cum pot pe noul Mister (n.r. Duşan Uhrin). Vreau binele lui Dinamo, eu poate nu aş fi făcut-o, dar respect decizia!", a spus Florin Răducioiu, la Telekom Sport.

Răducioiu a spus că a simţit, înainte de meciul cu CFR Cluj, că dacă Dinamo nu va obţine măcar un punct atunci antrenorul va fi schimbat: "Eu am vorbit ieri după amiază cu el, jumătate de oră, şi mi-a explicat cum era situaţia. El nu era neaparat să plece. Din lipsa rezultatelor voia sa plece. I-am spus sa stea, să se mai gândească. El a trebuit să găsească o soluţie pe care amiabilă. E vorba un pic de nebunie sa dai antrenorul afara după doua luni. Eu nu am participat la şedinţa. Era ceva ce trebuia sa rezolve ei trei.

A fost decizia a celor care se ocupă de Dinamo. A fost o presiune mare. Era oricum o presiune mare şi Flavius ştia la ce vine. Nu e logic, e o alegere nebună. 

Acest Mister (n.r - Duşan Uhrin) care a venit a salvat-o pe Dinamo. Eu am vorbit cu Muresan, dar e alegerea lor, nu pot să hotărăsc. 

Simţeam şi ştiam în mare că după meciul cu CFR, dacă nu obţinem un punct, se schimba antrenorul", a spus Florin Răducioiu.

Florin Răducioiu are încredere că Duşan Uhrin va fi omul potrivit pentru Dinamo şi s-a declarat optimist: "Pe multi jucatori ii cunoaşte. Jucătorii acum nu avut un rol, l-au susţinut mult pe Stoican, s-a creat o relaţie foarte bună, au fost şi ei surprinşi. 

Să vedem un pic cum va arată primul meci cu Rapid. N-am ce să zic acum, sunt optimist de felul meu", a mai spus fostul fotbalist din Generaţia de Aur potrivit Telekomsport.ro.


Comentarii