Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Florin Răducioiu nu e de acord cu o decizie a şefilor lui Dinamo, dar se declară optimist. Si hai cu VAR-ul ăla!

 


FRF anunță că ”implementarea proiectului VAR a intrat într-o nouă etapă”

”Este începutul pregătirii practice pentru arbitrii și operatorii VAR, pregătire în care VAR-ul și aVAR-ul exersează situații reale, ca cele întâmplate pe terenul de joc, în timp ce arbitrii se pregătesc să înțeleagă și să aplice partea teoretică pe care am dezvoltat-o până acum: cum trebuie să reacționeze, cum să comunice cu jucătorii, cu cei din camera VAR și viceversa. 

VIDEO - Primul interviu al lui Dusan Uhrin despre Dinamo (engleză)

50 de arbitri și 12 operatori VAR sunt implicați în proiect

În acest proiect avem implicați 50 de arbitri, 24 de arbitri si 26 de asistenți, plus 12 operatori VAR”, a explicat Alexandru Deaconu, lider de proiect implementare VAR, pentru site-ul oficial al FRF.

VIDEO - Primul interviu al lui Mircea Rednic despre Dinamo, după o lungă perioadă

“E un lucru nou și pentru noi. Până ne familiarizăm, ne formăm reflexele și automatismele va dura puțin, dar cu antrenament și exercițiu vom face față, vom fi pregătiți pentru ce urmează. 

E mai dificil decât faza teoretică, dar cu o pregătire foarte bună ne vom putea îndeplini obiectivele stabilite”, a declarat arbitrul Horațiu Feșnic.


Florin Răducioiu nu e de acord cu o decizie a şefilor lui Dinamo

În ciuda deciziei care nu a fost pe placul său, Florin Răducioiu a anunţat că-l va susţine cu tot ce poate pe Duşan Uhrin, antrenorul adus să o scoată pe Dinamo din zona roşie a clasamentului: "Dacă mă întreba Muresan, eu aş fi mers să rămână Flavius, nu îl schimbam. Dar eu nu pot să aleg, dar îl ajut cum pot pe noul Mister (n.r. Duşan Uhrin). Vreau binele lui Dinamo, eu poate nu aş fi făcut-o, dar respect decizia!", a spus Florin Răducioiu, la Telekom Sport.

Răducioiu a spus că a simţit, înainte de meciul cu CFR Cluj, că dacă Dinamo nu va obţine măcar un punct atunci antrenorul va fi schimbat: "Eu am vorbit ieri după amiază cu el, jumătate de oră, şi mi-a explicat cum era situaţia. El nu era neaparat să plece. Din lipsa rezultatelor voia sa plece. I-am spus sa stea, să se mai gândească. El a trebuit să găsească o soluţie pe care amiabilă. E vorba un pic de nebunie sa dai antrenorul afara după doua luni. Eu nu am participat la şedinţa. Era ceva ce trebuia sa rezolve ei trei.

A fost decizia a celor care se ocupă de Dinamo. A fost o presiune mare. Era oricum o presiune mare şi Flavius ştia la ce vine. Nu e logic, e o alegere nebună. 

Acest Mister (n.r - Duşan Uhrin) care a venit a salvat-o pe Dinamo. Eu am vorbit cu Muresan, dar e alegerea lor, nu pot să hotărăsc. 

Simţeam şi ştiam în mare că după meciul cu CFR, dacă nu obţinem un punct, se schimba antrenorul", a spus Florin Răducioiu.

Florin Răducioiu are încredere că Duşan Uhrin va fi omul potrivit pentru Dinamo şi s-a declarat optimist: "Pe multi jucatori ii cunoaşte. Jucătorii acum nu avut un rol, l-au susţinut mult pe Stoican, s-a creat o relaţie foarte bună, au fost şi ei surprinşi. 

Să vedem un pic cum va arată primul meci cu Rapid. N-am ce să zic acum, sunt optimist de felul meu", a mai spus fostul fotbalist din Generaţia de Aur potrivit Telekomsport.ro.


Comentarii