Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Steliano Filip contestat din ce în ce de mai multe persoane. Paul Anton n-a uitat ce a trăit la Dinamo




Anul trecut, după ce am plecat de la Dinamo, am fost urmărit numai de ghinioane, am avut accidentări și mi-a fost destul de greu să-mi intru în ritm. Dar acum mi-am câștigat locul în echipă, mi-am revenit și fizic, așa că văd viitorul mai optimist”.

VIDEO - Interviurile jucătorilor dinamoviști și a lui Dusan Uhrin după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe

”Nu sunt foarte surprins de situația actuală a echipei, pentru că știu prin ce am trecut personal acolo. Din punct de vedere mental și economic, a fost cea mai dificilă perioadă din cariera mea. N-am cerut niciodată să mi se ridice statuie, dar m-am simțit batjocorit alături de colegi, deși am pus cu toții umărul să salvăm o situație ingrată din punct de vedere sportiv”.

VIDEO - Dinamo poate rămâne și fără Uhrin

”Sper ca echipa să evite și anul acesta retrogradarea, mai ales că îi ajută și contextul, cu Mediașul și Clinceniul în prag de desființare. Îmi doresc un Dinamo puternic în Liga 1. Îmi închipui că nu a fost simplu până acum pentru Zăvăleanu și Mureșanu să gestioneze clubul în insolvență, cu resurse limitate. Sincer, până să plec, ajunsesem la saturație cu valul de minciuni care ni se servea, cu strategia de a fi duși cu vorba în detrimentul carierelor și familiilor noastre", a spus Paul Anton potrivit Playsport.ro


Costel Orac, fostul mare jucător al lui Dinamo din anii '80, l-a mustrat pe Steliano Filip pentru scenele tensionate de la finalul meciului cu Sepsi, când a intrat într-un conflict verbal încins cu un suporter dinamovist.

„În primul rând, Filip n-ar fi trebuit să ajungă în poziția de a ajunge la Dinamo! Nu știu cine a fost cu ideea de a-l aduce, are mai puțină importanță acum, cert este că el în niciun caz nu e și n-a fost un jucător care să aibă un cuvânt de spus.

Prin ceea ce a făcut cu ieșirile lui, cu cartonașele roșii pe care le ia, cu puciul împotriva lui Mircea

 Rednic, el nu a demonstrat, deocamdată, că înțelege unde se află. La un club serios, nu e problema

 jucătorilor când și cum se schimbă antrenorul, nu ei trebuie să facă legea într-un club. 

Din păcate, la Dinamo asta s-a întâmplat, iar acest lucru demonstrează că cei care au fost și care sunt

 acum nu înțeleg ce înseamnă un club profesionist”, a declarat Orac potrivit GSP.

Din ce văd eu, chiar dacă au venit câțiva jucători cu experiență destul de bogată în Liga 1, echipa suferă în continuare la pregătire fizică și la relații de joc.

 

Comentarii