Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Steliano Filip contestat din ce în ce de mai multe persoane. Paul Anton n-a uitat ce a trăit la Dinamo




Anul trecut, după ce am plecat de la Dinamo, am fost urmărit numai de ghinioane, am avut accidentări și mi-a fost destul de greu să-mi intru în ritm. Dar acum mi-am câștigat locul în echipă, mi-am revenit și fizic, așa că văd viitorul mai optimist”.

VIDEO - Interviurile jucătorilor dinamoviști și a lui Dusan Uhrin după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe

”Nu sunt foarte surprins de situația actuală a echipei, pentru că știu prin ce am trecut personal acolo. Din punct de vedere mental și economic, a fost cea mai dificilă perioadă din cariera mea. N-am cerut niciodată să mi se ridice statuie, dar m-am simțit batjocorit alături de colegi, deși am pus cu toții umărul să salvăm o situație ingrată din punct de vedere sportiv”.

VIDEO - Dinamo poate rămâne și fără Uhrin

”Sper ca echipa să evite și anul acesta retrogradarea, mai ales că îi ajută și contextul, cu Mediașul și Clinceniul în prag de desființare. Îmi doresc un Dinamo puternic în Liga 1. Îmi închipui că nu a fost simplu până acum pentru Zăvăleanu și Mureșanu să gestioneze clubul în insolvență, cu resurse limitate. Sincer, până să plec, ajunsesem la saturație cu valul de minciuni care ni se servea, cu strategia de a fi duși cu vorba în detrimentul carierelor și familiilor noastre", a spus Paul Anton potrivit Playsport.ro


Costel Orac, fostul mare jucător al lui Dinamo din anii '80, l-a mustrat pe Steliano Filip pentru scenele tensionate de la finalul meciului cu Sepsi, când a intrat într-un conflict verbal încins cu un suporter dinamovist.

„În primul rând, Filip n-ar fi trebuit să ajungă în poziția de a ajunge la Dinamo! Nu știu cine a fost cu ideea de a-l aduce, are mai puțină importanță acum, cert este că el în niciun caz nu e și n-a fost un jucător care să aibă un cuvânt de spus.

Prin ceea ce a făcut cu ieșirile lui, cu cartonașele roșii pe care le ia, cu puciul împotriva lui Mircea

 Rednic, el nu a demonstrat, deocamdată, că înțelege unde se află. La un club serios, nu e problema

 jucătorilor când și cum se schimbă antrenorul, nu ei trebuie să facă legea într-un club. 

Din păcate, la Dinamo asta s-a întâmplat, iar acest lucru demonstrează că cei care au fost și care sunt

 acum nu înțeleg ce înseamnă un club profesionist”, a declarat Orac potrivit GSP.

Din ce văd eu, chiar dacă au venit câțiva jucători cu experiență destul de bogată în Liga 1, echipa suferă în continuare la pregătire fizică și la relații de joc.

 

Comentarii