Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Steliano Filip contestat din ce în ce de mai multe persoane. Paul Anton n-a uitat ce a trăit la Dinamo
Anul trecut, după ce am plecat de la Dinamo, am fost urmărit numai de ghinioane, am avut accidentări și mi-a fost destul de greu să-mi intru în ritm. Dar acum mi-am câștigat locul în echipă, mi-am revenit și fizic, așa că văd viitorul mai optimist”.

VIDEO - Interviurile jucătorilor dinamoviști și a lui Dusan Uhrin după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe

”Nu sunt foarte surprins de situația actuală a echipei, pentru că știu prin ce am trecut personal acolo. Din punct de vedere mental și economic, a fost cea mai dificilă perioadă din cariera mea. N-am cerut niciodată să mi se ridice statuie, dar m-am simțit batjocorit alături de colegi, deși am pus cu toții umărul să salvăm o situație ingrată din punct de vedere sportiv”.

VIDEO - Dinamo poate rămâne și fără Uhrin

”Sper ca echipa să evite și anul acesta retrogradarea, mai ales că îi ajută și contextul, cu Mediașul și Clinceniul în prag de desființare. Îmi doresc un Dinamo puternic în Liga 1. Îmi închipui că nu a fost simplu până acum pentru Zăvăleanu și Mureșanu să gestioneze clubul în insolvență, cu resurse limitate. Sincer, până să plec, ajunsesem la saturație cu valul de minciuni care ni se servea, cu strategia de a fi duși cu vorba în detrimentul carierelor și familiilor noastre", a spus Paul Anton potrivit Playsport.ro


Costel Orac, fostul mare jucător al lui Dinamo din anii '80, l-a mustrat pe Steliano Filip pentru scenele tensionate de la finalul meciului cu Sepsi, când a intrat într-un conflict verbal încins cu un suporter dinamovist.

„În primul rând, Filip n-ar fi trebuit să ajungă în poziția de a ajunge la Dinamo! Nu știu cine a fost cu ideea de a-l aduce, are mai puțină importanță acum, cert este că el în niciun caz nu e și n-a fost un jucător care să aibă un cuvânt de spus.

Prin ceea ce a făcut cu ieșirile lui, cu cartonașele roșii pe care le ia, cu puciul împotriva lui Mircea

 Rednic, el nu a demonstrat, deocamdată, că înțelege unde se află. La un club serios, nu e problema

 jucătorilor când și cum se schimbă antrenorul, nu ei trebuie să facă legea într-un club. 

Din păcate, la Dinamo asta s-a întâmplat, iar acest lucru demonstrează că cei care au fost și care sunt

 acum nu înțeleg ce înseamnă un club profesionist”, a declarat Orac potrivit GSP.

Din ce văd eu, chiar dacă au venit câțiva jucători cu experiență destul de bogată în Liga 1, echipa suferă în continuare la pregătire fizică și la relații de joc.

 

Comentarii