Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Rodion Cămătaru, scârbit de acuzele că Dinamo „i-a fabricat” Gheata de Aur

 
Unul dintre cei care au ținut să se pronunțe despre situația roș-albilor este nimeni altul decât Marian Iuhasz.

Cunoscut pentru discreția sa, omul de afaceri a transmis un mesaj pe contul de Facebook Playsport, chiar în timpul emisiunii.

„Trebuie să vedeți că în repriza a doua am jucat. Din păcate avem jucători aduși de oameni care ne îngroapă. Cei patru de la Mediaș sunt buni”, a transmis patronul firmei Delta Glass.

VIDEO - Dusan Uhrin Jr.: "E imposibil să joci fotbal după ce faci asemenea greșeli"

Cristi Pulhac a vorbit în cadrul emisiunii Playsport Live despre situația de la Dinamo.

„Dușan știe unde a venit și știa ce îl așteaptă. Nu știu dacă se bazează foarte mult pe meciurile astea. Din ce am înțeles, el se pregătește pentru baraj.

Majoritatea echipelor din Liga 1 au probleme. Cine a spus că 18 echipe nu ar fi OK pentru Liga 1… Dacă stăm să ne uităm acum pe clasament, cred că 5,6 echipe pot duce sezonul la final, cu contracte, cu tot. Restul sunt doar așa…

La Mediaș nu era așa mare presiune, dar la Dinamo este altceva. Deschizi televizorul și nu se vorbește nici măcar de CFR. Oricum, CFR Cluj va câștiga campionatul fără probleme.

Nimeni nu își dorește ca Dinamo să cadă în liga a doua, nu e bine. Absolut toată lumea ar trebui să ne gândim la viitorul nostru, steliști, fcsb-iști, timișoreni… toată lumea… Nu e bine nici pentru televiziune, nici pentru toată lumea.

Calitate are fiecare (dintre cei veniți la Dinamo – n.r.), dar e presiunea foarte mare. Nu e vorba de o echipă precum Clinceniul. Nu cred că Dinamo e o echipă chiar atât de rea… Mă uit chiar și la Mioveni…

Din punct de vedere sportiv, suporterii nu aveau ce să reproșeze. Au fost foarte multe lucruri inventate. Numai că eu nu aveam posibilitatea de a ieși la televizor. Și noi făceam cantonamente de luni până duminică, noi nu aveam o viață normală.

Eu sunt alături de ei, mulți dintre ei mă cunosc, trec printr-o perioadă grea. Eu sper să nu îi afecteze. Ca să retrogradezi cu Dinamo, e o pată mare pentru CV-ul tău. Mă uitam la unele meciuri și îți vine să schimbi postul”, a declarat Cristi Pulhac la Playsport Live.


Rodion Cămătaru, scârbit de acuzele că Dinamo „i-a fabricat” Gheata de Aur.

Rodion Cămătaru dezminte în totalitate declarațiile făcut de Benone Dohot.

„E părerea lui. Eu am și uitat de Dohot, nici nu știam că a fost adus la Dinamo. Oricine poate să declare ce vrea, e problema lui! Văd că el știe mai multe decât mulți alții.

Cel mai în măsură este Lucescu să spună ceva. Eu ce să spun? Eu centram, eu dădeam cu capul sau cum? Păi, cum adică? Eu făceam și aranjamentul, și marcam?


Îmi aduc aminte că atunci ne băteam cu Steaua la titlu. După primul tur, îmi aduc aminte că aveam 20 de goluri marcate și eram la diferență de două-trei puncte. Eram, acolo, cu Steaua la campionat. Apoi, în retur, Steaua s-a distanțat de noi, iar, la un moment dat, Lucescu, văzând că pierdem și nu mai avem șanse, a zis să tragă echipa, pentru mine, să mă scoată golgheter. Nu i-a mai interesat că eram la puncte multe de Steaua.

Asta știu, asta vă spun. Eu jucam ca oricare altul în echipă. Ce să-i spun eu lui Dohot? Dohot știe mai multe decât mine și Lucescu”, a declarat Rodion Cămătaru, potrivit Fanatik 

Rodion Cămătaru: „După 35 de ani, vin cu aceleași mizerii!”

„În primul, Nuță nu avea nicio treabă cu Dinamo. Poate era în partea cealaltă, la Victoria. Niciodată nu l-am văzut pe generalul Nuță la Dinamo! Puteți să întrebați pe oricine… cine se ocupa la Dinamo și cine se ocupa la Victoria. Nu avea nicio treabă cu Dinamo.


De Dinamo se ocupa mai mult Securitatea, Postelnicu… alții aveau tangență cu Dinamo. Domne, sunt

 cancanuri! După 35 de ani, vin cu aceleași mizerii! Sunt declarațiile unei persoane care a jucat nu știu 

câte minute în poarta lui Dinamo. Așa poate să declare și portarul de la vestiarul lui Dinamo”, a mai spus Rodion Cămătaru.


Rodion Cămătaru: „Trofeul e la mine! Astea sunt baliverne!”

„L’equipe n-a retras niciodată nimic! Trofeul e la mine! Ba din contră. Astea sunt baliverne scoase de

 nu știu cine. Păi, s-a scos trofeul din anul acela? Cine a spus așa ceva?! Nu-i absolut nimic adevărat.

 Eu n-am auzit niciodată o declarație a celor de la L’equipe despre așa ceva”, a încheiat Rodion Cămătaru.

Comentarii