Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dusan Uhrin a primit chiar azi un nou jucător: "A semnat"

 
Iuliu Mureșan îl ironizează pe Mircea Rednic și îi transmite că Steliano Filip a făcut transferuri mai bune decât fostul antrenor al „câinilor”

VIDEO - Primul interviu al lui Dusan Uhrin despre Dinamo (engleză)

Iuliu Mureșan a declarat în direct la Digi Sport că nu va mai continua la Dinamo, după ce FANATIK a anunțat în exclusivitate că administratorul special al „câinilor” a vrut să demisioneze în alte două rânduri.

VIDEO - Primul interviu al lui Mircea Rednic despre Dinamo, după o lungă perioadă

„Ca să fac o glumă, dar nu vreau să intru în polemică cu Mircea Rednic… Transferurile făcute de Filip au fost mai bune decât cele ale lui Mircea Rednic”.

„L-am adus pe Torje, care a dat multe goluri și pase de gol, Cosmin Matei care e golgheterul echipei. Și noi am adus jucătorii pe salarii mici.„Nu știu dacă Filip a luat și comision, trebuie să-l întrebați pe el”, a declarat oficialul dinamovist la Liga Digi Sport.

Rednic poate să cumpere clubul și acum. Trebuie platită toată suma de la masa credală. Trebuie să aibă buget de asigurare pentru următorii ani pentru că asta cere insolvența. Sunt milioane bune, dar poate cumpăra clubul și acum”, a declarat Iuliu Mureșan la emisiunea Fotbal Club.


Mircea Rednic l-a acuzat pe Steliano Filip că s-a implicat în tranferurile de la Dinamo

”Vi se pare normal ca jucătorii să decidă antrenorul care vine și care pleacă? De ce avem conducere? Câți jucători au plecat de la Dinamo? Au plecat 13, 14 cu Dudea. Au venit 16. De ce a fost dat Rednic afară? Că a vrut să desființeze echipa, așa a zis domnul Mureșan. Ce e cu cei 16? Ce calitate în plus au adus?

Dacă la Dinamo au ajuns să decidă jucătorii ce antrenor și ce jucători vin la echipă... Eu am preluat 

Dinamo după șapte înfrângeri. Am antrenat jucători aduși de Mureșan și de Filip. Știu ce spun”, a declarat Mircea Rednic la emisiunea Digi Sport Special.

"Irobiso a semnat, iar mâine îl legitimăm. Nu mai aducem pe nimeni. Dusan Uhrin a venit cu antrenorii

 Sebi Moga și cu Dragoș. Nu mai vin jucători, trebuie să joace bine cei care sunt aici", a spus Iuliu Mureșan la Fotbal Club.

În această iarnă, Dinamo a transferat 16 jucători: Cristiano Figueiredo,  Alin Buleică,  Desire Azankpo, Antoni Ivanov, Răzvan Patriche, Jonathan Rodriguez, Dusan Celar, Thomas Chesneau, Marius

 Tomozei, Igor Jovanovic, Balthazar Pierret, Baptiste Aloe, Răzvan Grădinaru, Vlad Morar, Gabriel de Moura și Christian Irobiso.

Comentarii