Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Dusan Uhrin a primit chiar azi un nou jucător: "A semnat"

 




Iuliu Mureșan îl ironizează pe Mircea Rednic și îi transmite că Steliano Filip a făcut transferuri mai bune decât fostul antrenor al „câinilor”

VIDEO - Primul interviu al lui Dusan Uhrin despre Dinamo (engleză)

Iuliu Mureșan a declarat în direct la Digi Sport că nu va mai continua la Dinamo, după ce FANATIK a anunțat în exclusivitate că administratorul special al „câinilor” a vrut să demisioneze în alte două rânduri.

VIDEO - Primul interviu al lui Mircea Rednic despre Dinamo, după o lungă perioadă

„Ca să fac o glumă, dar nu vreau să intru în polemică cu Mircea Rednic… Transferurile făcute de Filip au fost mai bune decât cele ale lui Mircea Rednic”.

„L-am adus pe Torje, care a dat multe goluri și pase de gol, Cosmin Matei care e golgheterul echipei. Și noi am adus jucătorii pe salarii mici.„Nu știu dacă Filip a luat și comision, trebuie să-l întrebați pe el”, a declarat oficialul dinamovist la Liga Digi Sport.

Rednic poate să cumpere clubul și acum. Trebuie platită toată suma de la masa credală. Trebuie să aibă buget de asigurare pentru următorii ani pentru că asta cere insolvența. Sunt milioane bune, dar poate cumpăra clubul și acum”, a declarat Iuliu Mureșan la emisiunea Fotbal Club.


Mircea Rednic l-a acuzat pe Steliano Filip că s-a implicat în tranferurile de la Dinamo

”Vi se pare normal ca jucătorii să decidă antrenorul care vine și care pleacă? De ce avem conducere? Câți jucători au plecat de la Dinamo? Au plecat 13, 14 cu Dudea. Au venit 16. De ce a fost dat Rednic afară? Că a vrut să desființeze echipa, așa a zis domnul Mureșan. Ce e cu cei 16? Ce calitate în plus au adus?

Dacă la Dinamo au ajuns să decidă jucătorii ce antrenor și ce jucători vin la echipă... Eu am preluat 

Dinamo după șapte înfrângeri. Am antrenat jucători aduși de Mureșan și de Filip. Știu ce spun”, a declarat Mircea Rednic la emisiunea Digi Sport Special.

"Irobiso a semnat, iar mâine îl legitimăm. Nu mai aducem pe nimeni. Dusan Uhrin a venit cu antrenorii

 Sebi Moga și cu Dragoș. Nu mai vin jucători, trebuie să joace bine cei care sunt aici", a spus Iuliu Mureșan la Fotbal Club.

În această iarnă, Dinamo a transferat 16 jucători: Cristiano Figueiredo,  Alin Buleică,  Desire Azankpo, Antoni Ivanov, Răzvan Patriche, Jonathan Rodriguez, Dusan Celar, Thomas Chesneau, Marius

 Tomozei, Igor Jovanovic, Balthazar Pierret, Baptiste Aloe, Răzvan Grădinaru, Vlad Morar, Gabriel de Moura și Christian Irobiso.

Comentarii