Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Mircea Rednic, regretat de foștii internaționali. Ce spune Răzvan Zăvăleanu despre contractul lui Dusan Uhrin

 Bogdan Stelea, consideră că Flavius Stoican ar fi trebuit dat afară de la Dinamo după înfrângerea usturătoare cu CSU Craiova, 1-6. 

VIDEO - Primul interviu al lui Dusan Uhrin despre Dinamo (engleză)

„Stoican trebuia să plece mai de mult. Dacă aș fi fost conducător, după meciul cu Craiova îl dădeam afară. Nu am absolut nimic personal cu el. OK, 1-6, dar e vorba de anumite lucruri care se întâmplă și nu sunt în regulă. Nu era în regulă ce se întâmpla cu echipa și reacția antrenorului. Dacă aș fi fost conducător, asta aș fi făcut”, a spus Stelea la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

VIDEO - Primul interviu al lui Mircea Rednic despre Dinamo, după o lungă perioadă

„Demiterea lui Rednic a fost greșită. Au făcut același lucru pe care Rednic dorea să-l facă (n.r. - „Puriul” dorea multe transferuri), dar fără rezultate. Au adus o mulțime de jucători, sunt acolo, dar jocul nu s-a îmbunătățit deloc. Rednic era antrenorul care-și asuma responsabilitatea pentru tot ce făcea”.


”Nu au fost zile extraordinar de agitate. Problemele le luăm una câte una și să le rezolvăm. Nu ni le dorim, dar trebuie să le rezolvăm. Ne-am obișnuit cu aceste zile.

Relația cu antrenorul Flavius Stoican s-a derulat foarte bine. Pe mine m-a impresionat. A tratat cu bărbăție și momentul când a venit și când a reziliat contractul.

Din punct de vedere financiar este o perioadă de stabilitate. Urmărim cu atenție activitatea clubului, facem eforturi de atragere a fondurilor, iar situația este sub control”, a explicat Răzvan Zăvăleanu, la Digisport.

”Pretențiile domnului Dusan Uhrin au fost rezonabile. Nu e vorba de un salariu de 10.000 de euro pe lună, cum s-a speculat, deci nu va afecta bugetul.

Grijile noastre vor începe când va trebuie să facem rost de bani pentru a achita datoriile de dinainte de intrarea în insolvență și este foarte greu să pui bani deoparte în aceste condiții”, a punctat Zăvăleanu.


Dusan Uhrin semnează joi contractul cu Dinamo! Salariu de 8.000 de euro / lună

tehnicianul va semna contractul abia în cursul zilei de joi, deşi a ajuns la un acord şi a fost prezentat deja pe pagina oficială a celor de la Dinamo. Contractul va fi valabil până în vară, iar dacă echipa se salvează, există opţiunea de prelungire pentru încă un sezon.

uliu Mureşan, a participat şi el la primul antrenament al lui Dusan Uhrin pe banca "cainilor". 

„Am revenit pentru că am fost chemat să ajut. Îmi place Dinamo și de asta m-am întors.

 Am ceva pentru această echipă, păstrează un loc important în inima mea. Trebuie să aflu situația exactă a clubului.

Îmi place România. Am avut de rezolvat unele probleme personale, apoi am decis să revin. 

Va fi mult mai dificil decât anul trecut. Trebuie să îmbunătățim foarte multe lucruri, dar întâi trebuie să-i văd pe jucători pe terenul de antrenament”, a spus Uhrin, potrivit Fanatik 

Comentarii