Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Negoiță, pus pe glume! Cum ii ia pe steliști la mișto, dar și pe dinamoviști

 


Dusan Uhrin Jr. se plânge de pregătirea fizică a dinamoviștilor

„Eu sunt bine, sunt bine. Dar jucătorii nu sunt în regulă. Ei ar trebui să fie pregătiți pentru meciuri, dar în momentul acesta nu sunt. Sincer, avem foarte mult de muncă. Din păcate, nu putem să facem ce ne-am dori. Avem multe accidentări, mulți fotbaliști cu probleme de sănătate. 

Dinamo are nevoie de fotbaliști sănătoși, pregătiți să evolueze 90 de minute. Nu doar o parte din meci.

Acum încercăm din greu să îi pregătim. Mă concentrez doar pe munca mea. Știu că Dinamo a schimbat mulți antrenori. 

Eu vreau doar să fac tot posibilul să fie OK, dar totul depinde de jucători. Ei trebuie să fie pregătiți să joace, să se concentreze și să o salveze pe Dinamo”, a spus Dusan Uhrin Jr., într-un interviu acordat sponsorului lui Dinamo, Unibet.

Nu îmi fac calcule. Mă gândesc doar la meciul cu Sepsi. După asta putem privi mai departe. Sper capauza care urmează să fie benefică. Avem puțin timp să pregătim echipa. Sunt 10 zile, trebuie să muncim. Nu avem altă alternativă.- Dusan Uhrin Jr.Ionuț Negoiță îl cheamă pe Mbappe la Dinamo 

„Este o rază de speranță, înțeleg că Academica Clinceni și Gazul sunt ca și duse, deci practic locul de baraj este asigurat. Din păcate, nu văd potențial pentru a se spera la mai mult decât locul de baraj, care a venit, oarecum, cadou. 

Trebuie să câștige barajul și nu va fi ușor, după părerea mea. Sunt niște realități din păcate, speram ca în iarnă să reușească să aducă ceva jucători mai buni, iar în play-out se putea recâștiga și să se urce puțin

 în clasament. Nu văd că s-ar putea realiza treaba asta”, a spus Negoiță, într-un interviu acordat în pentru PRO TV.

În glumă, Negoiță îl cheamă pe Kylian Mbappe la Dinamo.

”Să existe un echilibru cu celălalt 'Mbappe' de la rivală”, a glumit omul de afaceri, făcând referire la porecla pe care i-a pus-o Gigi Becali lui Florinel Coman de la FCSB.

„Sincer, m-am uitat așa sporadic la meciuri. Când văd calitatea jocului, nu perseverez prea mult în a mă


VIDEO - Dusan Uhrin, dezamăgit de ceea ce a găsit la Dinamo: „Jucătorii nu sunt în regulă!

 uita, că îmi pierd timpul, dar știu că, din vară, Mbappe va rămâne liber de contract și ar fi soluție pentru

 sezonul următor, mă gândesc. Ca să existe și un echilibru cu celălalt 'Mbappe' de la rivala lui Dinamo. Cred că ar fi un lucru bun. Treaba lui cum, doar să joace”, a mai spus Negoiță.

Comentarii