Ultima Postare

Fosta legendă a lui Dinamo, Giani Kiriță, critică feroce: Ce spune despre actualii câini înainte de duelul cu FCSB?

  Giani Kiriță, fostul sportiv al formației Dinamo, exprimă nemulțumirea față de starea actuală a echipei sale anterioare. Giani Kiriță critica aspru jucătorii actuali ai lui Dinamo înaintea derby-ului cu FCSB: „Lipsa de spirit! Noi abordam meciurile ca niște câini turbulenți.” Înaintea confruntării dintre Dinamo și FCSB, programată în etapa a 17-a a Superligii, Giani Kiriță aduce acuzații serioase clubului din Ștefan cel Mare. Dinamovistul afirmă că jucătorii actuali și-au pierdut total determinarea în luptă. Giani Kiriță rememorează perioada când era pe teren pentru Dinamo și dezvăluie că el și colegii săi abordau derby-urile cu echipa lui Gigi Becali cu mult mai multă motivație, comparându-se cu câini turbulenți în adevăratul sens al expresiei. „Meciul pleacă de la 50-50. Nu există ca FCSB să fie favorită. Jocul ne va arăta dacă va fi dezechilibrat. Eu vreau să cred că pauza asta le-a adus altă mentalitate față de ce au avut până acum. O victorie contra FCSB-ului ar fi de moral, ar

Post Top Ad


Negoiță, pus pe glume! Cum ii ia pe steliști la mișto, dar și pe dinamoviști

 


Dusan Uhrin Jr. se plânge de pregătirea fizică a dinamoviștilor

„Eu sunt bine, sunt bine. Dar jucătorii nu sunt în regulă. Ei ar trebui să fie pregătiți pentru meciuri, dar în momentul acesta nu sunt. Sincer, avem foarte mult de muncă. Din păcate, nu putem să facem ce ne-am dori. Avem multe accidentări, mulți fotbaliști cu probleme de sănătate. 

Dinamo are nevoie de fotbaliști sănătoși, pregătiți să evolueze 90 de minute. Nu doar o parte din meci.

Acum încercăm din greu să îi pregătim. Mă concentrez doar pe munca mea. Știu că Dinamo a schimbat mulți antrenori. 

Eu vreau doar să fac tot posibilul să fie OK, dar totul depinde de jucători. Ei trebuie să fie pregătiți să joace, să se concentreze și să o salveze pe Dinamo”, a spus Dusan Uhrin Jr., într-un interviu acordat sponsorului lui Dinamo, Unibet.

Nu îmi fac calcule. Mă gândesc doar la meciul cu Sepsi. După asta putem privi mai departe. Sper capauza care urmează să fie benefică. Avem puțin timp să pregătim echipa. Sunt 10 zile, trebuie să muncim. Nu avem altă alternativă.- Dusan Uhrin Jr.Ionuț Negoiță îl cheamă pe Mbappe la Dinamo 

„Este o rază de speranță, înțeleg că Academica Clinceni și Gazul sunt ca și duse, deci practic locul de baraj este asigurat. Din păcate, nu văd potențial pentru a se spera la mai mult decât locul de baraj, care a venit, oarecum, cadou. 

Trebuie să câștige barajul și nu va fi ușor, după părerea mea. Sunt niște realități din păcate, speram ca în iarnă să reușească să aducă ceva jucători mai buni, iar în play-out se putea recâștiga și să se urce puțin

 în clasament. Nu văd că s-ar putea realiza treaba asta”, a spus Negoiță, într-un interviu acordat în pentru PRO TV.

În glumă, Negoiță îl cheamă pe Kylian Mbappe la Dinamo.

”Să existe un echilibru cu celălalt 'Mbappe' de la rivală”, a glumit omul de afaceri, făcând referire la porecla pe care i-a pus-o Gigi Becali lui Florinel Coman de la FCSB.

„Sincer, m-am uitat așa sporadic la meciuri. Când văd calitatea jocului, nu perseverez prea mult în a mă


VIDEO - Dusan Uhrin, dezamăgit de ceea ce a găsit la Dinamo: „Jucătorii nu sunt în regulă!

 uita, că îmi pierd timpul, dar știu că, din vară, Mbappe va rămâne liber de contract și ar fi soluție pentru

 sezonul următor, mă gândesc. Ca să existe și un echilibru cu celălalt 'Mbappe' de la rivala lui Dinamo. Cred că ar fi un lucru bun. Treaba lui cum, doar să joace”, a mai spus Negoiță.

Comentarii