Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad






Claudiu Vaișcovici: „Parcă văd că optimismul meu se duce și echipa ajunge în Liga a 4-a"












vaiscovici




Optimist de fel,„ Cleo" speră ca pentru Dinamo să se găsească o soluție să iasă din această criză continuată. „Singura noastră scăpare e să vină unul serios, calumea, să uite de criză și de tot, să-i pună pe Badea și Negoiță față în față, să le ceară tot ce au și să ia tot. Că altfel n-ai nicio șansă să scapi. Sper că e cineva în spatele clubului și până la urmă nu o să moară această echipă". 

Totuși, Vaișcovici ia în calcul și un sfârșit, o retrogradare în Liga a 4-a sau a 5-a, ceea ce crede că ar însemna finalul pentru Dinamo: „Nu bag mâna în foc pentru nimic. Cine știe? Parcă văd că optimismul meu se duce și echipa o ia prin Liga a 4-a sau a 5-a. Iar de acolo nu te mai scoate nimeni. Sper să nu ajung să postez o fotografie pe grupul nostru cu dinamoviști, o poză cu mesajul a fost odată o echipă frumoasă Dinamo. Sper să nu ajung aici".

„E groasă rău, noroc cu suporterii"
Membru cotizant în programul DDB, Claudiu Vaișcovici laudă suporterii, care și în aceste momente grele s-au mobilizat și au reușit să strângă bani importanți în vedea obținerii licenței pentru sezonul următor. 

„De groasă e groasă. Ai vândut deja cam tot ce ai avut reprezentativ în ultimii ani ca să trăiești. Acm ce facem? Așteptăm de la galerie, de la suporteri. Oricum ei te-au influențat decisiv cu FCSB de ai mai câștigat și tu acolo. Că-s golani, că nu știu cum sunt numiți, uite că au pus mână de la mână și au adus 250.000 de euro. Se simt banii ăștia. E o sumă importantă. Păi tu, Negoiță, de ce te-ai mai încârligat. Ce, tu credeai că faci cine știe ce cu bani puțini? Nu merge așa, plus că a fost și influențabil. Și-a luat numai lepre pe lângă el. S-a dus totul pe râpă. Plus că nici nu se pricepe. E gravă situația".

„Mă doare inima, dar nu știu încotro o ia Dinamo"
O ultimă speranță pentru Vaișcovici e găsirea unui dinamovist, potent financiar, care să-i poată aduce pe Ionuț Negoiță și Nicolae Badea față în față, pentru a descâlci situația și a pune mâna pe tot ce înseamnă Dinamo. 

„Mă doar inima, dar n-am ce să fac. Mă întreabă toți ce se va întâmpla. Ce să le zic. Nu se știe nimic. Nimeni nu știe încotro o va lua Dinamo. Îmi pare rău de tot ce înseamnă acest club. Încă mai sper că va fi unul de-i va strânge pe toți și va lua tot și va duce Dinamo unde îi e locul, dar nu știu dacă se va întâmpla asta", a conchis Vaișcovici.

„Mai citesc și pe Facebook. Lăsați-l pe Badea, că de la el a plecat totul. Din cauza lui n-avem acum stadion. Mă uit cu jind că se termină Arcul de Triumf, că Steaua, din nou cu bulan cum au tot avut și pe la tragerile la sorți, se termină și el. Se mișcă și la Giulești.

Numai noi rămânem ca proștii fără nimic. Tot din cauza lui Badea. Păi toți ăștia de au fost, n-au fost patroni, ci cămătari. Au împrumutat clubul cu dobânzi mari. Turcu a fost singurul fraier, era primul care dădea bani. Dumnezeu să-l odihnească. Omul a fost corect"

Claudiu Vaișcovici, fost atacant Dinamo

180.000 de euro
este suma de care Dinamo are nevoie pentru a lua licența pentru viitorul sezon




sursa: www.gsp.ro
sursa foto: www.digisport.ro

Comentarii