Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo ar putea apela la psiholog după carantină: "Să stai singur o lună într-o casă nu e ok!"FOTBAL:ANTRENAMENT ROMANIA INAINTEA MECIULUI CU FEROE (25.03.2019)

Adrian Mihalcea nu a apucat să debuteze pe banca lui Dinamo şi i-a cunoscut pe jucători doar la câteva antrenamente înainte de suspendarea Ligii 1 din cauza pandemiei de coronavirus. 

Acum, noul antrenor al "câinilor roşii" încearcă să-i menţină pe elevii săi în formă, dar şi cu moralul ridicat.             

"Sunt câţiva străini fără familie aici şi să stai singur o lună într-o casă nu e ok. Dar le-am spus că dacă au nevoie de orice pot apela la mine.

Ar trebui să fie puternici, ar trebui să fie susţinuţi, sunt convins că pot trece peste asta.


Jucătorii italieni rezistă bine, ei sunt cu familia aici, e mai safe decât în Italia, au părinţi şi rude în zone afectate, dar au un tonus bun," a dezvăluit antrenorul alb-roşiilor.

Adi Mihalcea nu exclude posibilitatea ca jucătorii săi să depăşească momentele mai grele cu ajutorul unui specialist.

"Există şi varianta să fie ajutaţi de un psiholog, nu în momentul acesta, dar când vom începe activitatea poate vom avea nevoie de lucrul cu un psiholog. Nu e ceva străin de fotbal şi mai ales după o perioadă grea a tuturor poate e nevoie şi de un psiholog la echipă," a mai spus Mihalcea. 

Dinamo, la 3 puncte de retrogradare
În acest moment, după 26 de etape jucate din sezonul regulat și două din play-out, Dinamo se află la doar 3 puncte de retrogradare, situație în care nu s-a mai aflat niciodată.

În plus, din cauza stării de urgență provocată de coronavirus, jucătorii au acum contractele suspendate de luni. Astfel, "câinii" ar putea să încaseze doar câte 2.340 de lei pe lună, pe durata stării de urgență, potrivit Guvernului.


sursa: www.digisport.ro

Comentarii