Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo ar putea apela la psiholog după carantină: "Să stai singur o lună într-o casă nu e ok!"







FOTBAL:ANTRENAMENT ROMANIA INAINTEA MECIULUI CU FEROE (25.03.2019)





Adrian Mihalcea nu a apucat să debuteze pe banca lui Dinamo şi i-a cunoscut pe jucători doar la câteva antrenamente înainte de suspendarea Ligii 1 din cauza pandemiei de coronavirus. 

Acum, noul antrenor al "câinilor roşii" încearcă să-i menţină pe elevii săi în formă, dar şi cu moralul ridicat.             

"Sunt câţiva străini fără familie aici şi să stai singur o lună într-o casă nu e ok. Dar le-am spus că dacă au nevoie de orice pot apela la mine.

Ar trebui să fie puternici, ar trebui să fie susţinuţi, sunt convins că pot trece peste asta.


Jucătorii italieni rezistă bine, ei sunt cu familia aici, e mai safe decât în Italia, au părinţi şi rude în zone afectate, dar au un tonus bun," a dezvăluit antrenorul alb-roşiilor.

Adi Mihalcea nu exclude posibilitatea ca jucătorii săi să depăşească momentele mai grele cu ajutorul unui specialist.

"Există şi varianta să fie ajutaţi de un psiholog, nu în momentul acesta, dar când vom începe activitatea poate vom avea nevoie de lucrul cu un psiholog. Nu e ceva străin de fotbal şi mai ales după o perioadă grea a tuturor poate e nevoie şi de un psiholog la echipă," a mai spus Mihalcea. 

Dinamo, la 3 puncte de retrogradare
În acest moment, după 26 de etape jucate din sezonul regulat și două din play-out, Dinamo se află la doar 3 puncte de retrogradare, situație în care nu s-a mai aflat niciodată.

În plus, din cauza stării de urgență provocată de coronavirus, jucătorii au acum contractele suspendate de luni. Astfel, "câinii" ar putea să încaseze doar câte 2.340 de lei pe lună, pe durata stării de urgență, potrivit Guvernului.


sursa: www.digisport.ro

Comentarii