Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ionuț Negoiță: "„Echipa va mai exista doar dacă se implică oamenii"
Ionuț Negoiță are vești proaste pentru fanii lui Dinamo. foto: GSPIonuț Negoiță, patronul lui Dinamo, vine cu o afirmație îngrijorătoare pentru dinamoviști, în plină pandemie de coronavirus.

Clubul le-a suspendat contractele jucătorilor, iar Negoiță anunță vremuri complicate în „Ștefan cel Mare”. 

„Dinamo va mai exista doar dacă se implică oamenii. Dacă nu vine cineva, suporterii sau ce sunt ei, să facă ceva, nu există viitor. 

Dacă dinamoviștii vor să aibă club, să se implice. M-ar dura sufletul să nu mai fie această echipă. Cu sau fără coronavirus, tot aici se ajungea. Mulți se așteptau să pice banii din cer”, a spus Negoiță, la Antena 1.

100.000 de euro
a donat Ionuț Negoiță pentru a susține lupta cadrelor medicale împotriva COVID-19

DINAMO. Mailul primit de jucători de la conducere + cât timp au contractele suspendate
Jucătorii lui Dinamo sunt în autoizolare cu contractele suspendate de la începutul acestei săptămâni. Ceea ce înseamnă că vor încasa doar 2.340 de lei pe durata stării de urgență instituită de președintele României la jumătatea lunii aprilie. 

Fotbaliștii și marea majoritate a angajaților au primit notificări din partea conducerii administrative de acest lucru, prin intermediul unui mail.

DINAMO. Un salariu până la Paște
Dinamoviștii sunt la 3 puncte de zona de retrogradare și speră ca de luna viitoare să reînceapă antrenamentele. „Probabil, din ce se preconizează și ni s-a spus, de pe 15 mai am putea să venim la Săftica. Momentan, nu am fost anunțați de salariile restante, mai ales că se fac 3 luni pe 15 aprilie. Sunt șanse ca până la Paște să încasăm cel puțin un salariu restant", au mai spus fotbaliștii.
sursa: www.gsp.ro

Comentarii