Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Mattia Montini nu și-a prelungit contractul: "Nu am primit mari explicații din partea conducerii”


cp 2847


Mattia Montini este unul din „numele grele” din lotul lui Dinamo care are șanse mici să mai rămână la echipă din această vară. Atacantul italian nu și-a prelungit contractul cu trupa din „Ștefan cel Mare” și nici nu a semnat încă reducerea salariului în această perioadă de criză. Motivul este foarte simplu. Nu a înțeles ce i s-a propus.


Dinamo vrea să facă economii în această perioadă în care fotbalul este zdravăn lovit de COVID-19 și de criză, dar deciziile șefilor nu sunt privite cu ochi buni de jucători. Ante Puljic a înțeles că va câștiga doar 500 de euro pe lună și a amenințat că pleacă acasă.


Nici Vali Lazăr nu a fost foarte încântat când a auzit de „șomaj tehnic” și s-a gândit că este mai bine să-și ia un avocat care să-l reprezinte în relația cu clubul.Discuțiile despre reducerile salariale l-au pus în dificultate și pe Mattia Montini. Atacantul italian nu este oricum în grațiile conducerii, iar contractului lui expiră în această vară.

„În ceea ce privește suspendarea contractelor, sincer să fiu, am înțeles foarte puțin legat de asta. Nu am primit mari explicații din partea conducerii, sper să primim curând noutăți.


Situația mea la Dinamo este simplă: Voi încerca să intru în formă cât mai repede, să ajut echipa să se salveze. N-am vorbit încă de prelungirea contractului, acum trece în plan secund, importantă este sănătatea”, a declarat atacantul câinilor la TVR Sport.

„Eu nu am fost consultat, am primit și eu câteva mesaje din partea clubului. Este bine să discuți cu jucătorii, variantele impuse cu forța își pierd din credibilitate. Când o să vrei să aduci un jucător, după această perioadă, o să întrebe ce s-a întâmplat în momentul crizei cu COVID-19. La noi am înțeles că acum se discută cu băieții…”, a încercat să explice președintele Florin Prunea situația de club.Comentarii