Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Valentin Lazăr, afirmă că nu este afectat de suspendarea contractelor, întrucât are un venit stabil dintr-o afacere proprie
Lazăr câștiga 3.000 de euro lunar din chiria unui apartament pe care-l deține în Qatar
Valentin Lazăr (30 de ani), extrema stângă a lui Dinamo, afirmă că nu este afectat de suspendarea contractelor, întrucât are un venit stabil dintr-o afacere proprie.


Jucătorii și oficialii lui Dinamo sunt în autoizolare cu contractele suspendate de la începutul săptămânii trecute. Ceea ce înseamnă că vor încasa doar 2.340 de lei pe durata stării de urgență instituită de președintele României la jumătatea lunii aprilie - detalii, AICI.
Lazăr a jucat în Qatar pentru Al Sailiya și Al Kharityat, însă nu a plecat din Golf doar cu salariile încasate. Fotbalistul întors la Dinamo în această iarnă și-a achiziționat un apartament în țara în care a locuit 2 ani, de pe urma căruia încasează acum 3.000 de euro lunar.

Vali Lazăr: „Iau mult decât 5-7 jucători de la Dinamo”
„Să fiu sincer, am investit într-o singură chestie: un apartament luat chiar în Qatar, pentru că pe viitor îmi doresc să merg foarte multe luni pe an acolo, deoarece că îmi place extraordinar de mult ce se întâmplă în țara aceea. 

Mi-am luat un apartament care îmi generează un venit din momentul în care am plecat de acolo. Pot să stau liniștit în fiecare lună. Iau mai mult decât iau 5-7 jucători salariu la Dinamo pe lună, vreo trei mii de euro”, a declarat Lazăr, conform Prosport.

6 meciuri
a bifat Lazăr în acest sezon pentru Dinamo

sursa: www.gsp.ro

Comentarii