Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Valentin Lazăr, afirmă că nu este afectat de suspendarea contractelor, întrucât are un venit stabil dintr-o afacere proprie








Lazăr câștiga 3.000 de euro lunar din chiria unui apartament pe care-l deține în Qatar




Valentin Lazăr (30 de ani), extrema stângă a lui Dinamo, afirmă că nu este afectat de suspendarea contractelor, întrucât are un venit stabil dintr-o afacere proprie.


Jucătorii și oficialii lui Dinamo sunt în autoizolare cu contractele suspendate de la începutul săptămânii trecute. Ceea ce înseamnă că vor încasa doar 2.340 de lei pe durata stării de urgență instituită de președintele României la jumătatea lunii aprilie - detalii, AICI.
Lazăr a jucat în Qatar pentru Al Sailiya și Al Kharityat, însă nu a plecat din Golf doar cu salariile încasate. Fotbalistul întors la Dinamo în această iarnă și-a achiziționat un apartament în țara în care a locuit 2 ani, de pe urma căruia încasează acum 3.000 de euro lunar.

Vali Lazăr: „Iau mult decât 5-7 jucători de la Dinamo”
„Să fiu sincer, am investit într-o singură chestie: un apartament luat chiar în Qatar, pentru că pe viitor îmi doresc să merg foarte multe luni pe an acolo, deoarece că îmi place extraordinar de mult ce se întâmplă în țara aceea. 

Mi-am luat un apartament care îmi generează un venit din momentul în care am plecat de acolo. Pot să stau liniștit în fiecare lună. Iau mai mult decât iau 5-7 jucători salariu la Dinamo pe lună, vreo trei mii de euro”, a declarat Lazăr, conform Prosport.

6 meciuri
a bifat Lazăr în acest sezon pentru Dinamo





sursa: www.gsp.ro

Comentarii