Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cortacero anunță că dinamoviștii își vor căuta dreptatea la FRF și LPF

 


Pablo Cortacero, acționarul majoritar al lui Dinamo, nu a rămas indiferent după cele întâmplate în derby-ul de pe Arena Națională.

Dinamoviștii anunță că vor face o plângere după ce au fost învinși în derby după un penalty pus sub semnul întrebării de mulți oameni din fotbalul românesc.


Cortacero anunță că dinamoviștii își vor căuta dreptatea la FRF și LPF

„Astăzi sunt dezamăgit de erorile de arbitraj care continuă să dăuneze lui Dinamo, de mâine vom lua măsuri și vom face o plângere formală Ligii, Federației, CCA-ului pentru a clarifica ce se întâmplă. Împreună vom fi mai puternici”, a scris Cortacero, pe Facebook.


După această partidă, FCSB urcă pe locul doi, cu 12 puncte, iar Dinamo rămâne, cu cinci puncte, pe locul 12 după șase etape.sursa: digisport.ro

Comentarii