Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamoviştii ştiu de ce sunt «vânaţi»

 

Dinamoviştii ştiu de ce sunt «vânaţi»


Ionuț Negoiță (46 de ani), fostul patron al lui Dinamo, crede că toți arbitrii greșesc împotriva lui Dinamo cu un anume motiv. Acesta susține că motivul gafelor repetate este farsa făcută de galeria dinamovistă la meciul FCSB - Manchester City, de acum 4 ani.


În 2016, la meciul din play-off-ul Ligii Campionilor disputat de FCSB contra lui Manchester City, suporterii lui Dinamo au pus în practică o farsă istorică. Pe Arena Naţională, fanii Stelei au ajuns să afişeze mesajul "Doar Dinamo Bucureşti". Toată povestea i-a costat pe dinamovişti 6.000 de euro, iar la ea au participat 16 oameni. Farsa a făcut înconjurul lumii și a fost preluată de o mulțime de publicații internaționale.


Ce s-a întâmplat sâmbătă seară în derby mi-a adus aminte de un episod, printre altele. Și anume. Au venit suporterii după un timp la mine ca să discutăm problemele lui Dinamo. Au spus că își fac treaba și au făcut o farsă care s-a dus în toată lumea, poate a fost cea mai de impact farsă din fotbalul românesc. E joaca lor, e treaba lor!Toți râdeau prin oraș de cei de la FCSB: Argăseală, Gigi, etc. După care, ei au spus-o cu subiect și predicat: «O să vedeți voi ce se va întâmpla!». Uitați-vă în statistici. Zece meciuri de atunci am fost tocați de arbitru în mod flagrant. Arbitrajul este un cancer. Ce se întâmplă acolo e jale.

Ionuț Negoiță, pentru Digi Sport


„Sunt 99% convins că Deaconu conduce”

Fostul patron al lui Dinamo consideră că arbitrajul nu este condus de grecul Vassaras, ci Alexandru Deaconu este cel care stă în spatele arbitrilor din Liga 1.


Am fost și eu de vreo două ori, m-am văzut și cu Vassaras. Ce vă spun acum e o părere personală. Nu Vassaras conduce arbitrajul românesc. E acolo de fațadă. Conducerea arbitrajului trebuia schimbată de mult. Sunt 99% convins că Deaconu conduce.


Nu pot să nu spun niște lucruri pe care le-am simțit pe propria piele. Statisticile o pot confirma. Dinamo a fost foarte, foarte dezavantajată de-a lungul timpului. Un exemplu a fost cel de sâmbătă seară. Lucrurile sunt foarte dezamăgitoare.

Ionuț Negoiță, pentru Digi Sportsursa: gsp.ro

Comentarii