Post Top Ad


Știrea după-amiezii. Detalii de ultimă oră despre noul stadion Dinamo

sursa foto: gsp.ro


Suporterii dinamovisti așteptă cu nerăbdare începerea construirii stadionului Dinamo. Toti suporterii dinamovisti au visat sau și-au închipui măcar odată stadionul Dinamo terminat. Suflarea dinamovista este conștientă ca odată terminate lucrările stadionului Dinamo se pot deschide "noi uși"în atingerea performantei și când spun asta ma paradesc la sponsori serioși, investitori interesați de Dinamo, într-un cuvânt construirea stadionului Dinamo da speranțe suflării dinamoviste, aflate acum în deriva în aceste momente grele. 


„A fost reziliat contractul încheiat pentru întocmirea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate pentru vechiul amplasament situat în zona velodromului, iar la momentul actual se fac demersuri din punct de vedere juridic în vederea semnării protocolului și predarea amplasamentului pentru către CNI SA”.


În continuarea comunicatului se arată că ulterior acestei etape se va demara o nouă procedură de achiziție publică privind contractarea serviciilor pentru întocmirea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate.

Investiția pentru noul stadion Dinamo a fost inclusă în Lista – Sinteză a obiectivelor care urmează să fie finanțate de CNI, conform gsp.roComentarii