Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Știrea după-amiezii. Detalii de ultimă oră despre noul stadion Dinamo





sursa foto: gsp.ro


Suporterii dinamovisti așteptă cu nerăbdare începerea construirii stadionului Dinamo. Toti suporterii dinamovisti au visat sau și-au închipui măcar odată stadionul Dinamo terminat. Suflarea dinamovista este conștientă ca odată terminate lucrările stadionului Dinamo se pot deschide "noi uși"în atingerea performantei și când spun asta ma paradesc la sponsori serioși, investitori interesați de Dinamo, într-un cuvânt construirea stadionului Dinamo da speranțe suflării dinamoviste, aflate acum în deriva în aceste momente grele. 


„A fost reziliat contractul încheiat pentru întocmirea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate pentru vechiul amplasament situat în zona velodromului, iar la momentul actual se fac demersuri din punct de vedere juridic în vederea semnării protocolului și predarea amplasamentului pentru către CNI SA”.


În continuarea comunicatului se arată că ulterior acestei etape se va demara o nouă procedură de achiziție publică privind contractarea serviciilor pentru întocmirea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate.





Investiția pentru noul stadion Dinamo a fost inclusă în Lista – Sinteză a obiectivelor care urmează să fie finanțate de CNI, conform gsp.ro



Comentarii