Post Top Ad


Doi oameni importanți au tăiat ”conducta” cu bani de la Dinamo!

 
Nicolae Badea îl convinsese pe prietenul lui Vladimir Cohn sa bage bani in Dinamo alături de el. Dar lucrurile s-au schimbat treptat și cei doi afaceriști prosperi nu mai dau bani la Dinamo. Nicolae Badea nu a recunoscut niciodată ca este implicat în vreun fel în clubul Dinamo, dar multe voci au susținut ca dansul este omul din umbra a lui Dinamo. 

Nicolae Badea și Vladimir Cohn nu mai dau bani la Dinamo! 


Este vorba de fundașul stânga Steliano Filip (27 de ani), mijlocașul Cosmin Matei (30 de ani), aripa Deian Sorescu (24 de ani) și portarul Mihai Eșanu (23 de ani). Fiecare dintre cei de mai sus au primit lunar, prin contracte de mecenat, sume cuprinse între 2.000 de euro și 3.000 de euro, care să suplimenteze contractele de bază.


Cu alte cuvinte, un fotbalist care încasează în acest moment la Dinamo un salariu de 7.000 de euro, ajungea cu susținerea lui Badea și Cohn la o remunerație lunară de 10.000 de euro, conform prosport.roNicolae Badea a avut grijă și de fostul antrenor dinamovist, Mircea Rednic. Acesta încasa un salariu lunar de 8.000 de euro, iar milionarul i-a suplimentat leafa cu 4.000 de euro prin contract de mecenat.


Comentarii