Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Flavius Stoican le răspunde contestatarilor după înfrângerea cu Sepsi OSK

 Steliano Filip: ”100%, Dinamo se va salva!”

”Nu pot spune că mă simt bine, pentru că am pierdut, dar mă bucur că am revenit și am jucat. Nu ne-a ieșit ce ne-am dorit, după o primă repriză foarte bună, cu excepția greșelii de la golul lor. Darm din păcatem nu am reușit să jucăm la fel de bine și în repriza a doua și am fost taxați”, a spus Filip.

”Nu vreau să mai vorbesc despre ce a fost, m-am plicitisit și eu, și voi, cred, de toate aceste discuții, ’Steliano Filip pleacă, rămâne’. Important este că sunt la echipă, îmi doresc să o fac cât mai bine și să salvăm echipa.

Pentru Dinamo e greu, dar să nu uităm prin ce perioadă trece Dinamo. Nu este un loc plăcut, nu ne face cinste, dar contează punctele de la final. Consider că sezonul trecut a fost mai greu și am salvat echipa. Și anul acesta vom salva echipa”, a mai spus Steliano.

”Trebuie să fim corecți și să spunem adevărul. Până acum o lună și jumătate ne propuneam barajul. E clar că nu ne mulțumim cu barajul, vrem puncte și să ne salvăm, direct.

Până la urmă, important este să ne salvăm. 

100% sunt convins că Dinamo se va salva”, a mai spus Filip." potrivit Digi Sport

“Dinamo văd că și-a revenit puțin, sunt pe drum ascendent, poate și moralul e mai bun din cauza problemelor de la Clinceni și Mediaș. Eu sunt convins că Dinamo poate să joace mai bine, sunt jucători destul de buni, îl știu și pe Flavius foarte bine, cred că o să reușească să ridice puțin echipa.

În Bulgaria nu există echipe în insolvență. Acum 4-5 ani, CSKA, care e echipă cu nume, a intrat în faliment și a retrogradat în liga a 3-a. Nu există insolvență în Bulgaria.

Acum asta e problema CSKA-ului, că au fost în faliment, după aceea au făcut o asociere, au luat locul unei alte echipe din prima ligă, dar acum vin notele de plată din urmă, de la jucătorii pe care nu i-au plătit când au intrat în faliment. Acum o săptămână au pierdut câteva procese, vreo 2 milioane de euro au de dat”, a declarat Cosmin Moți, pentru Sport Total Fm.


Flavius Stoican le răspunde contestatarilor după înfrângerea cu Sepsi OSK. „Nu mă adie orice critică!”


”Am început destul de rău jocul. În primele minute am făcut acea greșeală, am plecat de la 0-1, iar apoi am dominat cu situații, ocazii, am lovit bara de trei ori. Am intrat cu 1-1 la pauză. În a doua repriză am vrut să fac o modificare, să îl bag pe Cosmin Matei, dar chiar înainte de a intra în teren, a zis că încă îl ține și nu e 100%. Apoi, la fel cu Răuță. Riscam să îi pierdem pe o perioadă mai lungă.

A doua repriză a fost echilibrată. Am luat gol din corner, nu am avut foarte multe ocazii. A fost o luptă. Am încercat să revenim, dar pe final ne-au surprins pe contraatac și am primit și golul trei.

Trebuie să găsim soluții și cred că le vom găsi indiferent de situație. Chiar dacă azi am pierdut, nu am ce să le reproșez jucătorilor. Au încercat, au alergat, au fost momente foarte bune. Golurile au fost din cauza neatenției. Am tratat fazele superficial și a fost greu. Se vede când nu îl avem pe Ivanovski în față, pe Jovanovic în linia de fund, Matei, Răuță, acum și Patriche. Sper să se refacă mai repede decât arată probleele lor medicale.

Filip a făcut o partidă bună, a avut momente bune, a urcat în atac, a deposedat. Poate și mai mult. E primul său meci din acest an și vreau să crească de la meci la meci. Nu e ușor pentru el, dar sunt mulțumit de ce am văzut la Steliano.

Vreau să rămânem echilibrați. Cosmin Matei a zis că, dacă e nevoie, joacă și într-un picior. Trebuie să rămânem echilibrați. Campionatul începe în play-out pentru noi. Trebuie să găsim soluții și la meciul cu CFR Cluj.

Fiecare dintre ei își dorește enorm. Știu cum se antrenează, cât își doresc, suntem o echipă iubită. Presiunea este pe umerii lor. Ei vor salva Dinamo, alături de noi, staff-ul, plus galeria. Sunt încrezător.

Suporterii sunt dezamăgiți. Începusem să avem rezultate pozitive, dar meciul cu Rapid a lăsat urme adânci. Am încercat să îi odihnesc pe jucătorii tineri. Am luat goluri prea ușor, după o primă repriză bună.

Liniște ai atunci când ai rezultate. Până atunci trebuie să rămâi conectat, nu trebuie să te doboare o vorbă, un reproș, o discuție. Știu în continuare de ce am venit la această echipă. Am venit să ajut la salvarea clubului și nu mă adie orice critică. Iau ce e bun și le transmit asta și jucătorilor.

Clar nu este ceva normal (n.red. retragerea celor de la Gaz Metan Mediaș din Liga 1), dar părerea mea nu mai contează”, a declarat Flavius Stoican la finalul meciului cu Sepsi, potrivit Digi Sport.

Comentarii